Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "مجید تقی لو"، درخصوص مدیریت ریسک و نحوه نرخ دهی صنعت بیمه در ریسک‌های بزرگ مانند بخش انرژی گفت: به‌طور معمول سوابق خسارت ریسک‌های خاص و بزرگ در دسترس هرشرکتی نیست و دوره بازگشت یک خسارت چشمگیر، گذشت سال‌های زیادی را می‌خواهد.

این کارشناس صنعت بیمه، افزود: شرکت‌های بیمه موفق بین‌المللی به‌واسطه اینکه با گستره جغرافیایی وسیع‌تری روبرو هستند و به دلیل سابقه فعالیت طولانی، تاریخچه خسارت‌ها را می‌دانند چراکه ارزیابی‌های متنوعی از همان ریسک داشته‌اند و همین مساله باعث می‌شود که  نرخ و ارزیابی واقع بینانه‌تری ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقی‌لو، ادامه داد: البته در دنیا قیمت‌گذاری ریسک‌های بزرگ تنها براساس تاریخچه اطلاعات نیست بلکه براساس فرآیندهای تصادفی و مدلسازی قیمت‌‌گذاری را هم انجام می‌دهند.

این کارشناس صنعت بیمه، اضافه کرد: باید از طریق مدلسازی فرآیندهای تصادفی، هزینه خالص ریسک را که همان حداکثر جبران خسارت‌ مورد بیمه است را استخراج کرد و در نهایت با اضافه کردن سایر سربارهای قیمت گذاری نرخ مناسب محاسبه شود.

تقی‌لو،با اشاره به فلسفه نرخ دهی، گفت: موضوع نرخ‌دهی مساله پیچیده‌ای نیست و از جنبه علمی و دارا بودن متخصص، قوی هستیم فقط نیاز است که از این ظرفیت استفاده کنیم.

این کارشناس صنعت بیمه، دررابطه با صندوق ویژه تحریم‌ها، بیان‌کرد: در شرایط فعلی با خروج شرکت‌های بین‌المللی و با کاهش ظرفیت اتکایی اجباری،صندوق ویژه تحریم، به‌عنوان یک مسکن کوتاه مدت و یکی از روش‌هایی که در دنیا هم از آن استفاده می‌شود مفید است و در کوتاه مدت ریسک‌ها را به صندوق ویژه تحریم ببریم بار از دوش صنعت بیمه برداشته می‌شود.

تقی‌لو،اضافه کرد: اما در بلند مدت،تجمیع ریسک می‌تواند یک خسارت فاجعه آمیز باشد.

وی،اذعان داشت: بکارگیری روش های جایگزین انتقال ریسک می تواند تا حدودی کارساز باشد و در این راستا موضوع انتقال ریسک‌های بزرگ به بازارسرمایه در صنعت بیمه مطرح بوده است، چالش پیش روی این روش احتمال عدم آشنایی سرمایه گذاران با ماهیت ریسک های بیمه ای است که در زمان رخداد خسارت فاجعه بار، آنها را با زیان روبرو خواهد ساخت.

این کارشناس صنعت بیمه، راهکار مشکل مذکور را ورود بازیگران جدید و شرکت‌های نوپا و خلاق بیمه‌ای دانست و افزود:درشرایط فعلی سرمایه‌گذارانی وارد صنعت بیمه می‌شوند که ریسک پذیرند و اگر کل سرمایه آنها هم نابود شود می‌دانند که آمده‌اند در مدیریت ریسک صنعت بیمه کشور نقش ایفا کنند و هنگامی که بازیگران جدید در کشور زیاد شده و نقش فعالتری داشته باشند، با بکارگیری روشهای متنوع و خلاقانه، روزنه‌های صادرات ریسک به خارج از کشور باز می‌شود.

پربیننده ترین

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت بیمه برجام کارشناس صنعت بیمه ریسک ها تقی لو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۹۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز با بیان اینکه باید به‌سوی هنر در نفت بازگردیم، گفت: نقش قابل توجه و مؤثر نفت در فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر اهمیت این صنعت را دوچندان کرده است.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، علیرضا دانشی در نشست هم‌اندیشی فعالان عرصه هنری، فرهنگی و گردشگری مناطق نفت‌خیز جنوب، هنر را نشئت‌گرفته از قلب و روح انسان دانست و گفت: بهترین هنرمند در عالم خداوند متعال و خالق هستی است، زیرا جهان را به زیبایی و درستی خلق کرد و در اختیار بشر قرار داد و سپس هنر را در وجود انسان نهادینه کرد.

وی با تأکید بر اینکه در تعریف و چیستی هنر و هنرمند باید کوشید، افزود: بدون شک هنری مورد توجه است که معرفت انسانی بر آن صحه بگذارد و سبب تعالی روح انسان شود. در این صورت می‌توان به هنری ماندگار دست یافت که موجب عزت، اتحاد و بالندگی ملت و دولت شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب انقلاب اسلامی را برکت جوشش درونی خلق دانست و بیان کرد: انسان‌هایی که در صحنه میدان‌داری انقلاب اسلامی حاضر بودند، روح لطیفی داشتند و هنرشان به خلق انقلاب اسلامی منجر شد.

دانشی تصریح کرد: هر هنری که به بالندگی، طراوت و ارزش‌دهی به حرکت عظیم انقلاب اسلامی منجر شود ارزشمند خواهد بود، ازاین‌رو هر کسی را نمی‌توان هنرمند نامید. درحقیقت، هنرمند کسی است که به معرفت انسانی ارزش دهد.

وی با بیان اینکه در عرصه هنری نیازمند ایجاد جبهه فرهنگی هستیم، افزود: امروز که ندای جمهوری اسلامی در همه عالم پیچیده است، چشم اقصی‌نقاط مختلف جهان بر ماست، ازاین‌رو به پشتیبانی این حرکت عظیم انقلاب اسلامی، هنر نیز باید به‌سمت این صنعت متمایل شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب ادامه داد: صنعت نفت تاریخی ۱۱۵ساله دارد. این صنعت به همان صورت که مایه اقتدار و ارتقای اقتصاد بوده، در عرصه‌های فرهنگی نیز خوش درخشیده و حضور انسان‌های شاخص و ارزشمند در آن، گواهی بر همین مدعاست.

دانشی با بیان اینکه باید به‌سوی هنر در نفت بازگردیم گفت: البته مقصود تنها نفت نیست، اما نقش قابل توجه و مؤثر نفت در فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر اهمیت صنعت نفت را دوچندان کرده است، به‌طوری که اگر نفت در بحث‌های مختلف به پیشرفت برسد، می‌تواند بر جامعه پیرامونی خود نیز اثر بگذارد.

وی با تأکید بر ضرورت تفکر برای خلق هنر فاخر گفت: اگر تعقل فاخر انجام نشود هنر هیچ ارزشی ندارد. دنیای استکبار مجمع‌ها و دکترین فکری دارد که به عملکرد بیرونی آن منجر می‌شود، ازاین‌رو باید طرح نو انتخاب کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب به رشد خانه‌های فکری و محتوایی با استفاده از ظرفیت خانواده بزرگ نفت اشاره و تصریح کرد: درباره خلق هنر فاخر باید تفکر کرد و سپس تصمیم‌های حاصل را به میدان آورد. در این زمینه خلأ نقشه راه در عرصه‌های گوناگون فرهنگی احساس می‌شود و در صورت تحقق آن شاهد شکل‌گیری اقتصاد هنری مبتنی بر معرفت‌شناسی هستیم که به تولید ثروت برای کشور منجر می‌شود.

دیگر خبرها

  • ارائه ۲۰۰ مقاله در کنفرانس بین المللی برق به میزبانی زنجان
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • حضور بیش از ۱۲۰ شرکت معتبر در نمایشگاه نساجی یزد
  • برپایی نمایشگاه نساجی و پوشاک در یزد
  • اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه بی فایده است
  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • مقایسه پوشش‌های بیمه شخص ثالث در شرکت‌های مختلف در سال ۱۴۰۳
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند