Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@21:13:36 GMT

شکست محمدرضا گلزار در شبکه نمایش خانگی

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۸۱۵۸۷

شکست محمدرضا گلزار در شبکه نمایش خانگی

چرا محمدرضا گلزار پس از تجربه اجرای «برنده باش»، با مسابقه اطلاعات عمومی‌اش در نمایش خانگی به خوبی دیده نشده است؟

به گزارش خراسان، مسابقه «هفت خان» با اجرای محمدرضا گلزار، از نورز ۱۴۰۰ وارد نمایش خانگی شد و تا به حال سه قسمت از آن منتشر شده است، اما هنوز نتوانسته مخاطبان زیادی داشته باشد و از رقابت با سریال‌های نمایش خانگی جا مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق آماری که پلتفرم نماوا از پربازدیدترین محصولات خود در پایان تعطیلات نوروز و پایان هفته گذشته منتشر کرده، «هفت خان» در رتبه آخر قرار داشته و پنجمین محصول پربیننده نماوا بوده است. چرا این مسابقه پربیننده نبوده و حضور محمدرضا گلزار کمک زیادی به استقبال از «هفت خان» نکرده است؟

«هفت خان» تلویزیونی

می‌دانید که در نمایش خانگی نسبت به تلویزیون ممیزی و محدودیت کمتر است، بنابراین محتوای سریال‌ها و تولیدات این مدیوم هم کاملا متفاوت است و مخاطب توقع دارد در نمایش خانگی سریال‌ها و برنامه‌های متفاوتی را تماشا کند، اما «هفت خان» این انتظار مخاطب را برآورده نمی‌کند. این مسابقه نسبت به مسابقه‌های تلویزیونی، تفاوت ویژه‌ای ندارد و کمتر بودن ممنوعیت‌ها در نمایش خانگی، تاثیری در ساختار و جذابیت «هفت خان» نداشته است. این مسابقه بدون تغییر خاصی می‌تواند در تلویزیون پخش شود، با این تفاوت که الزامات پوشش شرکت‌کنندگان خانم در تلویزیون، در «هفت خان» کمی متفاوت‌تر است.

نبود اتفاقات جدید و جذاب

مهم‌ترین برگ برنده «هفت خان» حضور محمدرضا گلزار در مقام مجری است، اما او پیش از این تجربه اجرای مسابقه اطلاعات عمومی «برنده باش» را در تلویزیون داشته است، بنابراین حضورش در «هفت خان» اتفاق جدیدی نیست که برای مخاطب تازگی داشته باشد و او را به تماشای مسابقه ترغیب کند.

اگر «هفت خان» مسابقه‌ای کاملا متفاوت با «برنده باش» بود، ساختار جدیدی داشت و مسابقه اطلاعات عمومی نبود، محمدرضا گلزار این شانس را داشت که به واسطه حضورش به عنوان مجری، توجه مخاطب را جلب کند، اما «هفت خان» فارغ از تفاوت‌هایی که در مراحل مسابقه با «برنده باش» دارد، شباهت‌هایی نیز به آن دارد و همین موضوع جذابیت آن را برای تماشاگر کمتر می‌کند.

به عنوان مثال محمدرضا گلزار در پلاتو‌های خود در «برنده باش» جملات امیدبخش و آموزنده‌ای می‌گفت، در «هفت خان» نیز چنین پلاتو‌هایی دارد، از شرکت‌کنندگان درباره برنامه‌شان برای جایزه خود سوال می‌کند. او در بخشی از مسابقه هم از شرکت‌کنندگان می‌خواهد که بگویند اگر از همراه‌شان در مسابقه یا یکی از افرادی که رابطه نزدیکی با او دارد بپرسد مهم‌ترین ویژگی شخصیتی‌اش چیست به چه موردی اشاره می‌کند، اما این سوال ارتباطی به مسابقه و روال آن ندارد. احتمالا این پرسش برای تنوع و صمیمیت در مسابقه طراحی شده است، اما کارایی زیادی ندارد و جذاب نیست.

۷ رقیب قدر برای «هفت خان»

یکی دیگر از اتفاقاتی که «هفت خان» را به حاشیه می‌برد، وجود رقیبان قدر است. در طول هفته، در دو پلتفرم فیلیمو و نماوا، هفت سریال منتشر می‌شود. سریال‌هایی که هر کدام فارغ از کیفیت کلی‌شان، به واسطه قصه سرگرم‌کننده یا ستاره‌های خود موفق شده‎اند تعدادی از مخاطبان را با خود همراه کنند، در این شرایط یک مسابقه اطلاعات عمومی با حضور شرکت‌کنندگان مردمی، شانس زیادی برای سبقت گرفتن از سریال‌ها ندارد.

هرچند که مسابقه «شب‌های مافیا»، در شرایط مشابه توانسته پرمخاطب باشد و طرفداران زیادی داشته باشد، اما ساختار «شب‌های مافیا» با مسابقه اطلاعات عمومی قابل مقایسه نیست و حضور چهره‌ها در آن نیز به دیده شدن مسابقه کمک کرده است. به این ترتیب همه این اتفاقات دست‌به‌دست هم می‌دهد تا «هفت خان» جزو آخرین اولویت‌های مخاطب برای تماشا قرار بگیرد.

جایگاه متفاوت گلزار در نمایش خانگی

اگر ناتمام ماندن «برنده باش» و خارج کردن برنامه از کنداکتور را در نظر نگیریم، محمدرضا گلزار در طول مدت زمانی که «برنده باش» روی آنتن شبکه سه بود، با استقبال نسبتا خوبی که از مسابقه شد، حضور موفقی در اولین تجربه اجرایش در تلویزیون داشت. این مسابقه در زمستان سال ۹۷، با ۴۸ درصد بیننده در رتبه دومین برنامه پرمخاطب تلویزیون پس از «خندوانه» قرار گرفت.

«برنده باش» نوروز ۹۸ هم موفق شد پس از «عصر جدید»، جایگاه دومین برنامه پربیننده تلویزیون را داشته باشد. اکنون تجربه مشابه این بازیگر در مدیوم نمایش خانگی، نتیجه متفاوتی را برای او رقم زده است. «هفت خان» در نوروز پس از سریال‌های «قورباغه»، «گیسو»، «سیاوش» و «دراکولا» در رتبه پنجم پربیننده‌ترین محصولات نماوا قرار گرفت.

پس از پایان «قورباغه» این سریال جای خود را به «گیسو» داد و پس از آن «سیاوش» و «دراکولا» سومین و چهارمین محصول پربیننده هفته بودند. برنامه «همرفیق» در این رقابت، از «هفت خان» سبقت و در رتبه چهارمین محصول پربیننده نماوا جای گرفت. معلوم نیست این رتبه‌بندی در هفته‌های بعدی تغییر می‌کند یا خیر، اما با توجه به دلایلی که اشاره کردیم، بعید است «هفت خان» بتواند به صدر جدول پربیننده‌ترین‌ها راه یابد و موفقیت عجیبی برای گلزار رقم بزند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: محمدرضا گلزار نمایش خانگی مسابقه مسابقه اطلاعات عمومی محمدرضا گلزار نمایش خانگی شرکت کنندگان برنده باش سریال ها هفت خان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۱۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!

این روزها سریال‌هایی در راه تلویزیون‌اند و در عین حال برخی از تلویزیونی‌های با قدمت هم با کاری جدید سر از نمایش‌خانگی درمی‌آورند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، پیگیری‌هایی که انجام شده این روزها تلویزیون 52 سریال در حال پیش‌تولید و تولید دارد که از سمتِ سیمافیلم پیش می‌رود و سریال‌هایی هم توسط برخی از سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی پیش می‌رود که به روال گذشته برای پخش از تلویزیون ساخته می‌شوند. 

به طور مثال سریال «بوقچی» که مجموعه تلویزیونی فوتبالی است، البته در دهه‌های گذشته داریوش ارجمند و اکبر عبدی سریال «به سوی افتخار» را با فضای مافیای فوتبال به آنتن تلویزیون رساندند. یا «پژمان» با بازی پژمان جمشیدی و پرداختن به بازیکنان شناخته شده و مصائب و مشکلات‌شان، «سه پنج دو» به گونه‌ای سرمایه‌گذاران و مافیای فوتبال، «آخرین بازی» و «لژیونر» هم جزو دیگر کارهای فوتبالی به شمار می‌رود که تاکنون در ساختار تلویزیون به آنها پرداخته شده است.

البته این روزها «پرویز خان» هم بعد از حضور در جشنواره فیلم فجر و اکران در سینما به شبکه نمایش‌خانگی آمده است.

حالا باید دید «بوقچی» با چه هدفی ساخته شده و تنها قصدِ به هیجان درآوردن مخاطب به واسطه پرداختن به «فوتبال» در یک اثر نمایشی را دارد یا به دنبال اهدافی دیگر است؟

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟

این سریال در تهران به فیلمبرداری خودش ادامه می‌دهد و پیگیری‌ها نشان می‌دهد تا تیرماه تصویربرداری سریال ادامه خواهد داشت. حسن حبیب‌زاده کارگردانی سریال را برعهده دارد و گفته می‌شود موسسه هنری سوره آن را تهیه می‌کند. در این سریال حسن پورشیرازی، امیر غفارمنش، آرش نوذری، امیر کربلایی‌زاده، شهره سلطانی، رامین ناصر نصیر و بسیاری دیگر از هنرمندان به ایفای نقش می‌پردازند.

اما سریالی دیگر که تلویزیونی‌های قدیم به سمتِ آن رفته‌اند یک سریال فانتزی در حوزه کودک و نوجوان است که برای اولین بار داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ در برنامه تحویل سال یک خبر کوتاهی از آن داد. سریال «لالایی» که قرار است با بازی او بعد از مدت‌ها غیبت و البته فضایی متفاوت از یکی از پلتفرم‌های نمایش‌‌خانگی پخش شود. 

این سریال به کارگردانی احمد درویشعلی‌پور که سال‌ها با داریوش فرضیایی کار کرده و «سرزمین بالش‌ها» را با او در شبکه نمایش‌خانگی داشت این روزها در اواخر تصویربرداری به سر می‌برند و گروه در تهران مشغول فعالیت‌اند تا اواخر اردیبهشت‌ماه کار به پایان برسد. قرار است این سریال امسال در یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

امیر کربلایی‌زاده که مدت‌ها از او خبری نیست و بیشتر به آموزش استندآپ کمدی و اجرای تئاتر مشغول است در این سریال به ایفای نقش می‌پردازد و فرهاد بشارتی هم چندی پیش از حضور خود در این سریال خبر داده بود. قطعاً بازگشت داریوش فرضیایی بعد از مدت‌ها با سریالی در شبکه نمایش‌خانگی را می‌توان به فال نیک گرفت، چون خبرها حاکی از همکاری مجدد او با تلویزیون است. 

سریال «لالایی» و نقش‌آفرینی داریوش فرضیایی متفاوت از کارهایی است که تاکنون از او به عنوان کاراکتر عمو پورنگ دیده شده است. در عین حال باید دید با حضور او و هنرمندانی که در «محل گل و بلبل» و برخی از پروژه‌هایی که او و دوستان داریوش فرضیایی فعالیت داشته‌اند می‌تواند اقبال را نسبت به محدود کارهای کودکانه نمایش‌خانگی برگرداند یا خیر.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • جلالی - آلوز: یک جنگ بدون برنده
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت + جزئیات
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • (عکس) تمرین مشترک قهرمان بدنسازی با محمدرضا گلزار
  • سریال جدید آیدا پناهنده چه زمانی منتشر می‌شود؟
  • ببینید | واکنش عجیب مسعود فراستی پس از شنیدن نام محمدرضا گلزار و بهرام رادان
  • عکس| فرزاد حسنی و امید حاجیلی در مافیای شبکه نمایش خانگی