Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان استاندار سمنان از قول مساعد گروه صنعتی مپنا برای مشارکت در ابر پروژه انتقال آب خزر به کویر مرکزی ایران خبر داد.

علیرضا آشناگر در حاشیه آیین رونمایی از بزرگترین ترانسفورماتور نیروگاهی کشور در شهمیرزاد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پروژه انتقال آب خزر به کویر مرکزی یک ابرپروژه مهم برای استان و کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص برخی گلایه‌ها از بانک‌ها گفت: نظام بانکی در این شرایط  در حد بضاعت خود همراهی‌های خوبی با تولید و صنعت و رفع موانع تولید در استان داشته است به طوری که استان سمنان هم در پرداخت تسهیلات رونق تولید و هم تسهیلات بند الف حائز رتبه های اول و دوم در کشور شده است.
وی با بیان اینکه البته گاه شاهد سخت‌گیری‌هایی گاه غیرضرور از سوی بانک ها بودیم ادامه داد: این مهم را نیز نباید از نظر دور داشت که بانک ها برای اطمینان از بازگشت منابع خود، ناچار به وصول وثائق هستند.

استاندار سمنان با اشاره به ظرفیت بالای بازار سرمایه برای تامین اعتبار واحدهای بزرگ گفت: بخش‌های مختلف صنعتی و تولیدی باید برای استفاده بیشتر از ظرفیت بالای بازار سرمایه برای تامین منابع مالی استفاده کنند. ضمن اینکه در این بازار هم با شفافیت بیشتری روبرو هستیم و هم امکان نظارت‌های شفاف بیش از پیش فراهم است.

وی با بیان اینکه استان سمنان در پرداخت تسهیلات رفع موانع تولید حائز رتبه دوم کشور شده افزود: بانک‌های استان همکاری خوبی با ستاد رفع موانع تولید در استان داشتند البته برخی بانک های غیردولتی به همه تعهدات خود در این ستاد عمل نکردند و تنها به 45 تا 55 درصد از تعهدات خود عمل کردند وگرنه این ستاد می‌توانست گام های بلندتری در حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی در استان بردارد.

آشناگر با اشاره به رتبه اول استان سمنان در پرداخت تسهیلات بند الف گفت: این تسهیلات ، جدا از تسهیلاتی است که بانک ها از منابع داخلی خود به واحدهای تولیدی و صنعتی در استان پرداخت کردند و همین ها به روشنی گویای این است که بانک ها همراهی خوبی در این بخش داشتند. البته توقع از بانک ها که توقع به حقی نیز هست، بیشتر از این‌ها است.

وی از رشد 400 میلیارد تومانی تسهیلات سال گذشته در قیاس با سال قبل از آن خبر داد و گفت: همچنین میزان تسهیلات اعطایی سال 98 نیز در قیاس با سال قبل از آن رشد بالایی داشته است.

استاندار سمنان از تلاش برای تثبیت اشتغال موجود در استان خبر داد و گفت: هدف نخست ستاد رفع موانع تولید، تثبت اشتغال موجود و جلوگیری از بیکاری کارگران و در گام بعد ایجاد اشتغال جدید بوده است.

آشناگر همچنین در پاسخ به پرسشی در خصوص نیاز کارخانه آریاترانسفو به نیروی ماهد و عدم تامین آن در استان گفت: البته اولویت با نیروی ماهر بومی است اما واحدهای تولیدی و صنعتی به دنبال کارگر و نیروی ماهر و فنی هستند و بدیهی است که اگر نتوانند آن را در داخل استان تامین کنند بناچار از ظرفیت نیروی‌های دیگر مناطق بهره می‌گیرد.

وی با بیان اینکه این رویه از خصوصیات استان های توسعه یافته است افزود: استان‌های توسعه یافته‌ای مثل سمنان در تامین اشتغال کشور نقش ایفا می‌کنند کما اینکه امروز چه در شهرستان گرمسار که با رشد جمعیت 5.8درصدی روبرو است و چه در این واحد صنعتی بزرگ در شهمیرزاد شاهد چنین رویه‌ای نیز هستیم.

استاندار سمنان با بیان اینکه بخشی از نیاز کاری در استان از سوی استان های شمالی و مرکزی تامین می شود افزود: البته آمدن این نیروی کار به استان، به بهبود شاخص‌ها در استان نیز کمک می‌کند. همچنانکه که شاهدیم که به واسطه رشد صنعت در غرب استان شاخص رشد جمعیتی به 5.8 درصد می‌رسد و این در حالی است که میانگین کشوری این شاخص 1.7 درصد است.

این مقام ارشد اجرایی از تلاش برای حمایت از بخش تولید و صنعت در استان خبر داد و گفت: استان سمنان از ظرفیت بالایی در حوزه های مختلف و از جمله در بخش صنعت برخوردار است و هشت استان همجوار با استان نیز از مزایای این توسعه بهره مند خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استاندار سمنان انتقال آب خزر به فلات مرکزی سمنان مپنا رفع موانع تولید استاندار سمنان استان سمنان بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۲۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد

امتداد - معاونت اعتباری و بین الملل پست بانک ایران بخشنامه دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات قرض الحسنه مسکن خانوارهای فاقد مسکن دارای فرزند سوم یا بیشتر در سال 1403 را به مدیریت شعب استان‌ها و مناطق تهران ابلاغ شد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با ابلاغ بخشنامه ۰۳/۱۶۰۵۹ مورخ ۱۴۰۳/۰۱/۲۸ به بانک‌ها، دستورالعمل اجرایی تسهیلات قرض الحسنه مسکن ودیعه، خرید یا ساخت مسکن موضوع جز (۳) بند (ث) تبصره ۱۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، خانوارهای دارای فرزند سوم یا بیشتر را ابلاغ کرد.بر اساس این بخشنامه، تسهیلات قرض الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن (بنا به درخواست خانواده) با بازپرداخت حداکثر ۲۰ ساله برای خانواده های فاقد مسکن که از ابتدای سال ١٣٩٩ به بعد، صاحب فرزند سوم یا بیشتر شده یا می شوند به میزان سه میلیارد ریال (۳۰۰ میلیون تومان) قابل پرداخت است.
بر اساس این گزارش، این تسهیلات در مناطقی که نرخ باروری محل تولد پدر یا فرزند کمتر از ۲٫۵ درصد قابل پرداخت است، همچنین بانک ها باید با اعتبار سنجی، اخذ سفته و یا یک ضامن معتبر از متقاضی، این تسهیلات را پرداخت کنند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • مکان دقیق مثلث برمودای ایران
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • مثلث برمودای ایران کجاست؟
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • سفرنامه| مسیر بی بازگشت به ریگ جن!/ مثلث برمودای ایران کجاست؟