Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@03:29:41 GMT

سریال‌های رمضان کدام بازیگران را به تلویزیون می آورد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۸۲۶۶۲

سریال‌های رمضان کدام بازیگران را به تلویزیون می آورد؟

تلویزیون ماه رمضان امسال با انتخاب چهار سریال، ترکیب متفاوتی از بازیگران باسابقه و تازه کار را گرد هم آورده است.

سریال‌های «رعد و برق» با موضوع سیل نوروزی، «یاور» در ژانر معمایی و با تم جوانمردی، «احضار» با موضوعی ماورایی و «بچه مهندس ۴» در ژانر درام و با محوریت شخصیتی به نام جواد جوادی، رمضان ۱۴۰۰ به روی آنتن شبکه‌های تلویزیونی می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایسنا در این گزارش به بازیگرانی می پردازد که با ایفای نقش های کلیدی در این سریال ها، قرار است ۳۰ شب مهمان مردم در قاب جادو باشند.

سریال «احضار»/شبکه یک/ ساعت ۲۲:۱۵

آرش مجیدی و «سربازی» که ندرخشید

سریال «احضار» آن طور که از تیزر و تبلیغاتش برآمده سریالی معمایی با ژانر وحشت است. آرش مجیدی از بازیگران اصلی این سریال، پیش از این در سریال ماورایی «آخرین گناه»، ساخته ساعد سهیلی که در ماه رمضان سال ۸۵ پخش شد بازی داشته است. این سریال با موضوع چشم برزخی‌ها به روی آنتن شبکه دو رفت.

سریال «احضار»

او همچنین در سریال «سرباز» به کارگردانی هادی مقدم دوست، نقش اصلی و پزشک وظیفه‌ای به‌نام یحیی در ماه رمضان سال گذشته ایفا کرد که از شبکه سه سیما پخش شد. سریال «سرباز» به دلیل نوع خاص پرداخت به داستان، در زمان پخش با انتقادهایی از سوی رسانه ها و مخاطبان همراه شد.

رضا توکلی، پای ثابت سریال‌های ماورایی

رضا توکلی بازیگری است که در چندین سریال مناسبتی ماه رمضان حضور داشته است؛ پس از بازی در «او یک فرشته بود»، «پنجمین خورشید»، «پنج کیلومتر تا بهشت» و حالا در «احضار»، به نظر می‌آید که توکلی را باید پای ثابت سریال‌های ماورایی علیرضا افخمی دانست که البته چند سالی هم خبری از ساخت آنها نبود. این بازیگر همچنین در سریال کمدی «زیرزمین» که آن را هم علیرضا افخمی برای رمضان سال ۸۵ ساخته بود، حضور داشت.

سریال «احضار»

افخمی پس از ساخت سریال ماورایی «او یک فرشته بود» در سال ۸۴، ماه رمضان سال بعد، یعنی سال ۸۵ یک سریال کمدی با نام «زیرزمین» را برای شبکه سه ساخت و در سال‌های بعد این کارگردان با ساخت «پنجمین خورشید» و «پنج کیلومتر تا بهشت» دوباره به ژانر ماورایی بازگشت که البته از شدت وحشت آنها کم شده بود. او همچنین نویسنده سریال «اغما» به کارگردانی سیروس مقدم بوده است که در رمضان ۸۶ از تلویزیون پخش شد.

سریال «بچه مهندس ۴»/شبکه دو/ ساعت ۲۱:۳۰

ثریا قاسمی و همکاری با دومین «بچه مهندس»

ثریا قاسمی که در رمضان امسا با بچه مهندس در تلویزیون حاضر می شود، در فصل سوم این سریال که ماه رمضان سال گذشته پخش شد نیز حضور داشت. «بچه مهندس» نخستین بار در ماه رمضان سال ۹۷ پخش شد؛ فصل دوم این سریال نیز در همان سال به روی آنتن رفت و فصل سومش ماه رمضان سال گذشته پخش شد.

این سریال داستان زندگی جواد جوادی که کودکی پرورشگاهی است را در سه دوره کودکی، نوجوانی و جوانی روایت می‌کند. در فصل گذشته روزبه حصاری در نقش جوانی جواد بازی داشت، قرار بود که در فصل چهار نیز حصاری همان نقش را ایفا کند اما خبر کناره گیری او از ادامه کار با سازندگان «بچه مهندس» در همان اوایل ساخت فصل جدید رسانه‌ای و بلافاصله محمدرضا رهبر به عنوان بازیگر جایگزین او در سریال معرفی شد.

سریال «بچه مهندس»

ثریا قاسمی پیش از این در چندین سریال رمضانی حضور داشته است. «او یک فرشته بود»، «صاحبدلان» و «جراحت» از کارهای برجسته مناسبتی هستند که او در آن‌ها به ایفای نقش پرداخته است.

فرهاد قائمیان؛ از گاندو تا بچه مهندس

از فرهاد قائمیان سریال رمضانی «سر دلبران» را به خاطر داریم که توسط محمدحسین لطیفی ساخته شده بود. او سالها قبل در سریالی دیگر از این کارگردان به نام «نردبام آسمان» هم بازی کرده بود که آن هم در رمضان پخش شد و سریالی تاریخی بود.

قائمیان که در سال ۹۷ بیشتر در مجموعه های امنیتی پلیسی مانند گاندو و گشت پلیس ظاهر شده بود، سال بعد از آن (۹۸) و با «بچه مهندس» از این فضا بیرون آمد و مانند ثریا قاسمی امسال برای دومین بار است که در فصلی از «بچه مهندس» بازی می کند.

سریال «یاور»/شبکه سه/ ساعت ۲۰:۴۵

ثبت سریال رمضانی دیگر در کارنامه داریوش ارجمند

داریوش ارجمند که پیش از این تجربه بازی در سریال‌های مناسبتی مانند «راز پنهان» (رمضان ۱۳۹۱)، «پریدخت»، «یک تیکه زمین» و «مرضیه» (مناسبت محرم) را داشته است، امسال به عنوان نقش اصلی سریال سعید سلطانی که در سه گانه «ستایش» با او همکاری داشت، نقش آفرینی می‌کند.

داریوش ارجمند در سریال ستایش

داریوش ارجمند بازیگر نقش اصلی سریال «ستایش»، در سریال ماه رمضان شبکه سه، در نقش یاور بازی می کند و امید علیمردانی هم که او را بیشتر با کاراکتر رستم در سریال «ستایش» می شناختند، در این سریال همچنان نقش رستم را بازی می‌کند.

بازگشت فقیهه سلطانی با «یاور»

فقیهه سلطانی از دیگر بازیگران سریال «یاور» است. او چند سالی می‌شود که از تلویزیون دور بوده و اکنون با یک سریال مناسبتی به قاب جادویی بازگشته است.

عنوان

«تبریز در مه» و «آهوی ماه نهم» از کارهای تلویزیونی شناخته شده این بازیگر هستند.

آخرین ایفای نقش سلطانی در تلویزیون به سریال «مهمانان ویژه» جواد رضویان در سال ۹۱ برمی گردد. او پیشتر در چند مجموعه تاریخی از محمدرضا ورزی بازی کرده بود.

سریال «رعد و برق»/شبکه پنج/ ساعت ۲۳

مهران رجبی و «رعد و برق» پس از کرونا

مهران رجبی از جمله بازیگرانی بود که در دوران کرونا در چند پروژه مشارکت داشت. او تابستان سال گذشته هنگام بازی در سریال «شهید شهریاری» به کرونا مبتلا شد. رجبی مدتی را در بیمارستان گذراند و پس از مرخصی اظهار کرده بود که کرونا به بدنش آسیب رسانده و همچنان پس از گذشت ماه‌ها احساس ضعف و سستی می‌کند.

رجبی ماه رمضان امسال با «رعد و برق» بهروز افخمی به تلویزیون می‌آید. او ماه رمضان سال گذشته نیز در مجموعه «پدر پسری» که از شبکه پنج پخش شد، بازی کرده بود.

«صاحبدلان»، «زیرزمین»، «یک وجب خاک» و «پدر پسری» از مجموعه‌های رمضانی هستند که رجبی در آن‌ها به ایفای نقش پرداخته است.

روزهای پرکار شهرام قائدی

هنوز روزهای زیادی از سال جدید نگذشته، با این حال «رعد و برق» سومین سریالی است که از شهرام قائدی در تلویزیون پخش می شود.

قائدی در نوروز ۱۴۰۰ با دو سریال کاملا متفاوت «گاندو۲» و «نوروز رنگی» در قاب جادو ظاهر شد و اکنون در سریال رمضانی «رعدو برق» ایفای نقش می‌کند. از او مجموعه مافیا به کارگردانی سعید ابوطالب هم در شبکه نمایش خانگی در حال پخش است.

شهرام قائدی در سریال «رعد و برق»

قائدی پیش از این در سریال‌های رمضانی «پنج کیلومتر تا بهشت» و «پنجمین خورشید»، ساخته علیرضا افخمی بازی داشته اشت.

محمد فیلی؛ از شمر تا «عملیات ۱۲۵» و حالا «رعد و برق»

ایفای نقش محمد فیلی در سریال رعد و برق هم از موارد قابل اشاره است. این بازیگر که با ایفای نقش شمر در سریال مختارنامه در اذهان بینندگان مانده است، سال ۹۸ یک سریال کمدی با نام دنگ و فنگ روزگار را در کنار مرحوم سیروس گرجستانی بازی کرده بود که از شبکه یک پخش شد.

فیلی در سریال «عملیات ۱۲۵ » بهروز افخمی که سال ۸۷ ساخته شد هم بازی کرده بود. در حقیقت این بازیگر پس از ایفای نقش در «مختارنامه» مقابل  دوربین سریالی از افخمی با موضوع آتش نشان ها رفت.

محمد فیلی در رعد و برق

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سریالهای رمضان 1400 بازیگران سریال های رمضانی ماه رمضان سال گذشته داریوش ارجمند بازی کرده سریال رمضانی ثریا قاسمی ایفای نقش بچه مهندس رعد و برق سریال ها شبکه سه پخش شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۲۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید

علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی درباره سریال جدید خود با نام «بدل» که با پایان مجموعه «هفت سر اژدها» از این شبکه پخش می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رخ می دهد و درباره خانواده عطاران است؛ شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می کند که نسل اندر نسل عطار هستند. پریسا مقتدی نقش همسرش را بازی می کند و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران دارد.

وی درباره عرفان آصفی که بیشتر در تئاتر فعالیت داشته است توضیح داد: رضا عطاران که تحصیلات مرتبط با هوا و فضا در خارج از کشور دارد پس از پنج سال به ایران باز می گردد. نقش او را عرفان آصفی بازی می کند که سال گذشته در فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نقش اصلی را داشت و اینجا هم نقش اصلی سریال را دارد.

این نویسنده و کارگردان درباره قصه «بدل» بیان کرد: طرح این قصه را حدود ۲۰ سال پیش نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از سال ها فکر کردم الان وقت آن است که ساخته شود.

مسعودی درباره نام رضا عطاران و اینکه برای این قصه با خود عطاران گپ و گفتی داشته است یا خیر بیان کرد: به هر حال من سال هاست در مقام نویسنده کار می کنم و سال های اخیر هم کارگردانی کرده ام. عطاران هم از مدل کاری من خبر دارد و برایش سوال نبود که چرا سراغ اسم او رفته ام. اما من زنگ زدم و برای استفاده از نامش از او اجازه گرفتم.

این فیلمنامه نویس درباره کمدی های سال های اخیر که نتوانسته است مخاطب را راضی کند، بیان کرد: من همه سریال های تلویزیون را می بینم چون آثار همکاران من است و همیشه این آثار را دنبال کرده ام. مساله این است که الان چهار یا پنج پلتفرم اصلی داریم و فضای مجازی هم بسیار فعال است. فضا نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی تغییر کرده است. گرفتاری مردم هم بیشتر شده است. آن زمان شاید ساعت ۷ شب خانه بودید اما الان آنقدر دلمشغولی ها زیاد شده است که باید تا آخر شب کار کنید.

وی درباره اینکه سریالش چقدر می تواند فضای جدیدی در میان کمدی ها داشته باشد، عنوان کرد: این سریال هم از موقعیت های کمدی و هم از کمدی کلامی برخوردار است. شخصیت ها در این سریال فانتزی نیستند. شخصیت هایی که در این سریال انتخاب کرده ام به گونه ای هستند که مردم با آنها همذات پنداری دارند و ما به ازای آنها را می بینند. پیش از این هم سال ها تلاش کرده ام که مردم با شخصیت های آثارم ارتباط بگیرند و کاراکترها و شخصیت ها را اطراف خود دیده باشند.

نویسنده «کوچه اقاقیا» اضافه کرد: نویسنده هایی مثل پیمان و محراب قاسم خانی تخصص شان در فانتزی است ولی من هرچه ساختم مابه ازای آن را در زندگی خودم دیده ام مثل «نوروز رنگی» که چند سال پیش پخش شد و «بدل» هم چنین ویژگی ای دارد. غیر از شخصیت ها، بخشی از داستان هم براساس یک واقعیت است.

مسعودی در ادامه درباره حضور بازیگران در سریال های تلویزیونی با توجه به دستمزدهای شبکه خانگی بیان کرد: الان دستمزدها در پلتفرم ها آنقدر بالا و عجیب و غریب است که بسیاری از بازیگران را نمی توانید در تلویزیون داشته باشید. با این ارقامی که آن طرف رد و بدل می شود مگر می توانید به بازیگرانی چون جواد عزتی بگویید به تلویزیون بیاید. خود من با رقم های تلویزیون رویم نمی شود به اینها که رفقایم هستند بگویم به تلویزیون بیایند.

وی در پایان درباره اینکه چرا خودش به پلتفرم ها نمی رود و کار بسازد، بیان کرد: تلویزیون مخاطب بسیار بالایی دارد من ادعایم می شود تمام ایران را گشته ام و در سراسر ایران دیده ام که هنوز تلویزیون شان روشن است. شک نکنید یک سریال تلویزیونی در شبکه سه میزان بیننده اش خیلی بیشتر از سریالی است که در شبکه نمایش خانگی درباره اش بحث می شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • تصویر حیرت‌انگیزازدست زن مصری بعداز ۳۳۰۰ سال
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید