Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_اهالی روستای توت نده شهرستان دنا تشنگی را در حالی تحمل می‌کنند که ۳ میلیارد متر مکعب آب در پایین دست آنان به کارون می‌ریزد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، استان کهگیلویه و بویراحمد سرزمینی  است که چشمه‌ها و رودخانه‌های بسیاری در آن ساری و جاری بوده و از حیث منابع آبی، دارای چهار درصد آب کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان کهگیلویه و بویراحمد با برخورداری از پوشش جنگلی مناسب و قلل و کوه‌های مرتفع از جمله قله سر به فلک کشیده دنا و با ترکیب اقلیمی گرمسیری و سردسیری، منبع تامین کننده آب مناسبی برای استان های همجوار است.

با وجود برخورداری این استان از منابع سرشار آبی،  اما همواره مشکلاتی در زمینه تامین آب به‌ویژه در مناطق روستایی گزارش می‌شود که مسئولان استانی و شهرستانی در مواجهه با چنین مشکلاتی توجیهات و توضیحات متفاوتی را ارائه می‌دهند.

یکی از روستاهایی که با مشکل کمبود آب آشامیدنی در این روزها دست و پنجه نرم می‌کند روستای توت‌نده از توابع شهرستان دنا با تعداد خانوار بالغ بر 600 خانوار است، روستایی در حوزه آبریز کوه دنا که یکی از منابع سرشار تامین آب در شهرستان دنا به شمار می‌رود.

بیش از 290 طرح آب و برق تا پایان 1400 به بهره‌برداری می‌رسدبحران کم آبی اردستان را تهدید می‌کند؛ مسئولان چه تدابیری اندیشیدند؟بی آبی گریبان‌گیر روستاهای بشاگرد/ منابع آبی کوه حیدر خشک شد

اهالی روستای توت‌نده در تماس‌هایی با خبرگزاری تسنیم، به روند حل مشکلات آب آشامیدنی روستا گلایه‌مند و معترض بوده‌اند که خبرگزاری تسنیم مشکل اهالی روستای توت نده در زمینه تامین آب آشامیدنی را از طریق تماس با مدیریت شرکت آب و فاضلاب شهرستان دنا پیگیری کرد.

خشنود مدیر شرکت آب و فاضالاب شهرستان دنا دراین زمینه به خبرنگار تسنیم گفت: از کمبود آب آشامیدنی در روستای توت‌نده مطلع هستیم و اقداماتی را نیز برای رفع مشکل وتامین آب مورد نیاز انجام داده‌ایم.

وی گفت: تآمین آب بیش از 730 مشترک خانگی، تجاری، صنعتی و تولیدی در روستاهای توتنده و سرتنگ توتنده از طریق چاه مشترک با روستای ساران تأمبن می‌شود که با افت فشار روبرو بوده و اهالی این روستاها در ایام سال با کمبود آب مواجه هستند.

خشنود افزود: با توجه به کمبود آب در روستاهای توت‌نده و سرتنگ توت‌نده حفر یک حلقه چاه جدید در اراضی منابع ملی جنب ایستگاه پمپاژ آب روستاهای «گردوه و بتاری» در دستور کار قرار گرفته‌است.

خشنود خاطرنشان کرد: با پیگری انجام شده از طرف معاونت عمرانی استانداری استان، سرپرست شرکت آبفای استان و فرمانداری شهرستان دنا و پیگیری نماینده شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی اعتباری بالغ بر سه میلیارد تومان برای آب‌رسانی به روستای توت‌نده تأمین شده که در صورت تخصیص این اعتبار شرکت آب و فاضلاب دنا آمادگی شروع عملیات اجرایی، حفر چاه و انتقال آب به این روستا را دارد.

وی در پایان از همکاری مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان، مقامات قضایی و دادستان مرکز استان جهت تأمین محل جدید حفر چاه آب تقدیر و تشکر نمود.

انتهای پیام/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت نیرو وزارت نیرو روستای توت نده آب آشامیدنی شهرستان دنا کمبود آب تامین آب شرکت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۳۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در هفته‌های اخیر، تیم پزشکی در این روستا حضور پیدا کرده و از اهالی آزمایش گرفته شد.

وی بیان داشت: پیش از اعزام تیم پزشکی تست چند نفر از اهالی مثبت بود و تحت درمان قرار گرفته‌اند و ۲۰ نفر نیز مشکوک بودند که از آنها نمونه گرفته شد.

تقوی با بیان اینکه مابقی مردم نیز متقاضی انجام آزمایش هستند، گفت: آزمایش ۱۸۰ نفر هم در حال انجام است و قرار است تیم پزشکی به این منطقه اعزام شود و برای درمان و انجام آزمایش‌ها و فرآیند درمان اقدام کند.

وی افزود: این بیماری در سایر نقاط شهرستان اپیدمی نیست.

تقوی با بیان اینکه روستای رود ریش هم مرز با شهرستان بویراحمد است، گفت: مردم روستا می‌توانند خدمات بهتری از طریق مراکز بهداشتی این شهرستان دریافت کنند.

وی افزود: تیم پزشکی شهرستان کهگیلویه در روستاهای دیشموک حضور پیدا کردند و مردم باید بدانند که شیر و گوشت دام‌ها در این شرایط، مشکل زا بوده و باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

تقوی تصریح کرد: تب مالت از بیماری‌های عفونی قابل انتقال بین انسان و حیوان است که از طریق حیوانات آلوده همچون گاو، گوسفند، بز، شتر، خوک و گاومیش به انسان منتقل می‌شود.

کد خبر 6090904

دیگر خبرها

  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال
  • وزیر خارجه بحرین با بشار اسد دیدار کرد
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • رفع تصرف ۵ هزار متر مربع از زمینهای ملی خواف
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره