Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@16:05:15 GMT

ماجرای ساخت‌و‌ساز عجیب و غریب در دل کوه +عکس

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۸۳۴۸۲

ماجرای ساخت‌و‌ساز عجیب و غریب در دل کوه +عکس

گروه حقوقی خبرگزاری فارس- چندی پیش تصاویری در فضای مجازی منتشر شد که هرکس با مشاهده آن به یاد کوه‌خواری و ساخت‌وسازهای غیرمجاز می‌افتد. تصویری از یک ساختمان چند طبقه که برای احداث آن یال کوهی سرسبز را تراش داده و بخش زیادی از آن را تخریب کرده‌اند.

بسیاری از کاربران فضای مجازی با انتقاد از این تصویر، از قوه قضاییه خواستار تخریب این ساختمان شدند و برخی از رسانه‌های معاند نیز این تصویر را دست‌مایه حمله به نهادهای جمهوری اسلامی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با پیگیری‌ خبرنگار فارس در خصوص قانونی‌بودن یا نبودن این ساختمان، روشن شد که این عکس مربوط به سال‌ها پیش بوده و این ساختمان در حال حاضر با پروانه کارخانه چای در منطقه سرچشمه لاهیجان در حال فعالیت است.

کارخانه چای سرچشمه تمام مجوزات لازم را دارد

حبیب جهانساز رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در توضیح تصویر منتشر شده در فضای مجازی اظهار کرد: تصویر منتشر شده در فضای مجازی مربوط به چند سال گذشته بوده و مربوط یک کارخانه چای می‌شود که از سال ۹۳ مجوز‌های لازم را دریافت کرده است.

وی افزود: اصل مجوز از سوی سازمان جهاد کشاورزی صادر می‌شود منتهی برای صدور مجوز کارخانه چای استعلامی از سازمان چای انجام می‌شود و سازمان چای نیز بنابر نیاز منطقه و ظرفیت برگ سبز منطقه موافقت خود را اعلام می‌کند و پس از آن جهاد کشاورزی پروانه مربوطه را صادر می‌کند.

فاصله زیادی کارخانه چای تا مزارعه چای مشکل اساسی چایکاران

رئیس سازمان چای کشور بیان کرد: منطقه سرچشمه لاهیجان از لحاظ تولید چای برگ زیادی داشته است و هرساله چایکاران برای تحویل چای خود مجبور بودند چای خود را کیلومتر‌ها حمل و به نزدیک‌ترین کارخانه تحویل دهند که در این بین از برگ سبز چای از لحاظ کیفی دچار مشکل می‌شده است.

جهانساز با بیان اینکه کمیسیون تبصره یک امور اراضی باتوجه به نیاز جامعه مجوز‌های لازم را صادر می‌کند گفت: ضابطه کارخانه چای این است که در کوتاهترین فاصله به تولید چای احداث شود چرا که نگهداری و حمل چای برای چایکاران مضیقه ایجاد می‌کند؛ بنا بر نیاز منطقه سرچشمه لاهیجان به کارخانه چای، سازمان چای در سال ۹۳ با احداث این کارخانه موافقت می‌کند.

وی در ادامه تاکید کرد: این کارخانه مدت دو سال است که فعالیت خود را آغاز کرده و با شروع فعالیت مشکل چایکاران منطقه را مرتفع کرده است به طوری که در سال ۹۸ حدود ۶۶۰ تُن برگ سبز چای و در سال ۹۷ بالغ بر ۷۵۰ تُن برگ سبز چای از چایکاران تحویل گرفته است و جزو کارخانه‌های فعال منطقه به شمار می‌رود.

کارخانه چای باعث اشتغالزایی شده است

رئیس سازمان چای کشور گفت: این کارخانه در منطقه باعث رشد اشتغال زایی شده است و شرایطی فراهم کرده است که چایکاران چای خود را در کوتاهترین زمان ممکن و بدون اُفت کیفیت به کارخانه تحویل دهند.

جهانساز در توضیح دلیل هجمه‌ها بر این کارخانه چای گفت: به نظر می‌رسد انتشار چنین تصاویری که مربوط به سال‌های قبل است جز گمراه کردن مسئولان سود دیگری ندارد چراکه با انتشار این تصویر افراد متصور می‌شوند که تغییر کاربری در این منطقه رخ داده است و باید دستگاه‌های مربوطه برای پیگیری موضوع ورود کنند.

چرا تصاویر امروز کارخانه را نشان نمی‌دهید؟

وی در ادامه افزود: چرا تصاویر امروز این کارخانه که فعالیت این کارخانه را نشان می‌دهد و کشاورزان و کامیون‌ها برای تحویل چای در کنار کارخانه صف بسته‌اند در فضای مجازی منتشر نمی‌شود و تصاویر چند سال گذشته این کارخانه هر چند مدت در فضای مجازی مننتشر می‌شود.

بنابر قانون نیز ساخت این کارخانه مشکل قانونی ندارد و منطبق بر قوانین موضوعه کشور است و کمسیون تبصره ۴ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها نیز تصریح دارد که احداث گلخانه‌ها،‌ دامداری‌ها، مرغداری‌ها، پرورش ماهی و سایر تولیدات کشاورزی و کارگاه‌های صنایع تکمیلی و غذایی در روستاها بهینه‌کردن تولیدات بخش کشاورزی بوده و تغییر کاربری محسوب نمی‌شود. بنابراین موارد مذکور از شمول تغییر کاربری‌های غیرقانونی مستثنی بوده و با رعایت ضوابط زیست‌محیطی با موافقت سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها بلامانع است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کوه خواری کارخانه چای کوهخواری فضای مجازی کارخانه چای سازمان چای برگ سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۳۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه

تین نیوز

ساخت دو کارخانه مشترک میان آلستوم فرانسه و راه آهن مصر در شهر اسکندریه

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، وزیر حمل و نقل مصر از امضای تفاهمنامه مشترک با وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه برای راه اندازی نخستین کارخانه تولید ناوگان ریلی فرانسوی در مصر خبر داد.

به نوشته ریل ژورنال، کامل الوزیر اعلام کرد که بر اساس مصوبه دولت مثر، قرار است از ظرفیت های شرکت آلستوم فرانسه برای ساخت و راه اندازی دو واحد کارخانه تولید ناوگان ریلی در شهر اسکندریه استفاده شود که بیش از ۱۲۰۰ شغل در این مسیر ایجاد خواهد شد.

به گفته کامل الوزیر، نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم به تولید ناوگان ریلی مورد استفاده در خطوط مترو، مونوریل، LRV و قطعات یدکی آنها خواهد پرداخت. کارخانه دوم نیز قرhv است بر تولید تجهیزات قطارهای برقی، سیتسم های علائم و ارتباطات و کابل و پنل های مورد استفاده از تجهیزات الکتریکی قطارهای آلستوم بپردازد.

 کامل الوزیر در جریان سفر خود به فرانسه، قرارداد ساخت خط ۶ مترو قاهره را با آلستوم به امضا رسانده است. همچنین قرار است دستکم، ۲۵ درصد از بودجه ۹۰۰ میلیون دلاری مورد نیاز ساخت خط ۶ مترو قاهره از سوی دولت فرانسه تامین شود. آلستوم در ادامه همکاری خود با راه آهن و وزارت حمل و نقل مصر، قرار است در توسعه خطوط ۱ و ۳ مترو قاهره نیز مشارکت داشته باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اظهارات عجیب و غریب زلنسکی درباره اوکراینی‌ها
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • ظاهر عجیب و غریب پهپاد نظامی ساخت هند! (عکس)
  • رکوردشکنی عجیب و غریب سریال گناه فرشته!
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار
  • دلیل عجیب و غریب تعطیلی یک تالار در خرم‌آباد
  • ظاهر عجیب و غریب پهپاد نظامی ساخت هند!