Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@18:29:13 GMT

نگاه ویژه دولت زندگی عشایری در فریدونشهر را رونق بخشید

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۸۳۵۸۴

نگاه ویژه دولت زندگی عشایری در فریدونشهر را رونق بخشید

اصغر دویستی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با اختصاص اعتبارات از محل صندوق حمایت ملی و محل درآمدهای ارزش افزوده به بخش عشایر، درآمد پایدار و خوبی به این بخش اختصاص یافته که اجرای پروژه تامین آب، اشتغال‌زایی، احداث مخزن آب، ایجاد جاده و تامین نیازهای زندگی از جمله آنهاست.

وی احداث سد مخزن آب گاوخفت با هزینه‌ای افزون بر ۱۵۰ میلیارد ریال و پروژه تامین آب آشامیدنی با هزینه‌ای بالغ بر ۱۷ میلیارد ریال و جاده عشایری به طول ۱۸ کیلومتر و سرمایه گذاری هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی را از مهمترین اقدامات هشت سال گذشته  در این منطقه برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره امور عشایر فریدونشهر اضافه ‌کرد: با احداث سد گاوخفت زمینه برای توسعه کشاورزی و ایجاد اشتغال برای عشایر در منطقه فریدونشهر بیش از گذشته فراهم شد که این موضوع در افزایش تولید ملی و رونق زندگی اهالی موثر بوده است.

وی به احداث سه پل بزرگ و ۲۸ پل فلزی دهنه‌ای بر روی رودخانه‌های فصلی و دایمی،  اصلاح ۵۴ نقطه پرحادثه مسیر تردد در جاده‌های ایل رو پشتکوه، ساخت استخر، کانال و مرمت قنوات اشاره و اضافه کرد: بی توجهی به این نیازها در گذشته باعث سختی زندگی این قشر و همچنین روند دایمی سکونت در شهرها و روستاها شده بود که بر حوزه تولید کشور اثر می‌گذاشت.

دویستی تسهیل شرایط تردد را در زندگی عشایر موثر دانست و یادآور شد: هر ساله ۴۰۰ کیومتر از جاده‌های تردد عشایر در مناطق فریدونشهر تیغ زنی می شود تا رفت و آمد برای آنان آسان کرده است.

وی با بیان اینکه به صورت محدود سیلندرهای گاز و پنل خورشیدی در مناطق عشایری توزیع شده است، خاطرنشان‌ کرد: فرمانداری از محل اعتبارات تملک و دارایی برای نخستین بار این اقدام را در سال‌های اخیر رقم زده که مانع از آتش زدن درختان عرصه ها شده است.

رئیس اداره امور عشایر فریدونشهر با اشاره به وجود ۳۷۰ کیلومتر مسیر فرعی و ۸۰ کیلومتر جاده اصلی ایل راه در این شهرستان تصریح‌ کرد: این مسیرهای مواصلاتی و ترددی نیاز به اصلاح، زیرسازی و بهسازی دارد.

به تاکید وی وضعیت نامناسب این راه‌ها به رسیدگی و توجه بیشتر مسئولان نیاز دارد.

وی ارائه تسهیلات به این قشر در سال های گذشته را موجب جهش تولید در حوزه گوشت قرمز برشمرد و افزود: اکنون به خاطر کاهش بارندگی و فقیر شدن مراتع و هزینه‌های سنگین دامپزشکی و خسارت های اجتماعی نیاز است بسته‌های حمایتی خاص به آنان ارایه شود.

۲ هزار و ۸۰۰ خانوار به صورت رسمی و بر اساس دفترچه سهام پنج هزار و ۲۵۰ خانوار عشایری در این منطقه سکونت دارند.

جمعیت دامی عشایر این منطقه را ۲۴۵ هزار راس دام در ۱۸۰ هزار هکتار است.

شاخص‌های توسعه عشایر اصفهان بر اساس آمار موجود که قبل از انقلاب اسلامی کمتر از پنج تا ۱۰ درصد بود این رقم بعد از انقلاب اسلامی به حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد افزایش یافت که نشان از اقدامات و فعالیت های موثر زیرساختی در این بخش اقتصادی دارد.

اکنون جمعیت عشایر کشور به یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر افزایش پیدا کرد و در بعد خانواری از ۲۱۳ هزار خانوار به ۲۳۴ هزار خانوار افزایش یافت‌.

برچسب‌ها زندگی عشایری فریدونشهر توسعه ایران اصفهان کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری فریدونشهر توسعه ایران زندگی عشایری فریدونشهر توسعه ایران اصفهان کارآمدی دولت اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۳۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان

 
به گزارش خبر گزاری صداو سیمای لرستان ؛مدیرکل امور عشایری لرستان گفت: با هدف اشتغالزایی و حمایت جامعه عشایری استان، ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی سال گذشته برای خرید دام به عشایر این استان پرداخت شده است.
هوشنگ نور محمدی با اشاره به اینکه حمایت لازم جهت توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز در سطح استان انجام شده است، افزود:متقاضیان به بانک های عامل معرفی شده اند و فرصت تکمیل پرونده ها تا پایان خردادماه تمدید شده است.

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت:هر فقره تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز حدود یک میلیارد ریال است که افراد دارای شرایط به بانک های عامل معرفی می شوند و می توانند از این فرصت بهره مند شوند.

نورمحمدی  افزود:عشایر لرستان جامعه پرتلاشی هستند که ۲۵ درصد پروتئین مورد نیاز استان را تأمین می کنند و نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارند.
وی با بیان اینکه عشایر لرستان علاوه بر دامداری به کشاورزی، باغداری و پرورش زنبور عسل نیز اشتغال دارند گفت:این قشر سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹ هزار تن مواد لبنی، هزار تن شیر، ۱۵۰ تن عسل، و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در اختیار دارند.

دیگر خبرها

  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند