Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@13:42:40 GMT

افزایش نزاع در زنجان/ 40 درصد زوج‌ها از طلاق منصرف شدند

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۸۵۰۵۴

افزایش نزاع در زنجان/ 40 درصد زوج‌ها از طلاق منصرف شدند

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی صبح امروز در نخستین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان در سال جدید با اشاره به برنامه‌های شورای پیشگیری از وقوع جرم استان اظهار کرد: بخشی از این برنامه‌ها توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اجرا خواهد شد و بیش از 50 درصد برنامه‌ها در دستگاه‌های اجرایی مربوطه انجام خواهد شد و این امر نیازمند همکاری لازم و اثر گذار دستگاههای متولی این امر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کل دادگستری استان زنجان با اشاره به اینکه آسیب‌شناسی در ابتدای سال برای بررسی چالش‌ها و اقدامات موثر ضروری است، اضافه کرد: همه دستگاه‌های مرتبط و عضو این شورا اقدام لازم در خصوص  بررسی معضلات اجتماعی و جرایمی در استان شاخص به عمل آورند. 
وی ادامه داد: انجام کار پژوهشی و ایجاد حساسیت در خصوص علل و عوامل بروز و افزایش برخی جرایم در استان را یک ضرورت و امر مهم برشمرد و خواستار اقدامات پیشگیرانه در این موضوع شدند.
عالی‌ترین مقام قضایی استان زنجان به افزایش نزاع در استان اشاره کرد و گفت: باید یک تحلیل اساسی از علل بالا برفتن نزاع و درگیری در استان صورت گیرد تا بر اساس عوامل بروز این امر اقدامات پیشگیرانه صورت گیرد.
در ادامه این جلسه معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان زنجان گفت: در سال 99 تعداد 5 جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان برگزار شد که 24 مصوبه داشته است، این در حالیست که در شهرستان‌ها نیز 19 جلسه با 100 مصوبه داشتیم که الحمدلله همه برنامه‌ها و مصوبات بصورت کامل و دقیق اجرا شده است.
محمدتقی فتحی افزود: تعدادی از برنامه‌های استان بعنوان الگو در سایر استان‌ها از سوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه پیشنهاد شده که از جمله آنها برنامه کاهش جمعیت کیفری و سامانه تصمیم است که در این راستا جزو سه استان برتر هستیم.
 فتحی اظهار کرد: در راستای اقدامات شورای پیشگیری از وقوع جرم استان، 40 درصد از زوج‌هایی که درخواست طلاق داده بودند با راهنمایی و مشاوره‌های صورت گرفته بدون هیچ اقدامی از طلاق انصراف دادند که در این راستا نیز 15 درصد طلاق‌ها از طرق مشاوره حل شده است.

انتهای پیام/73005/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی استان زنجان رئیس کل دادگستری طلاق دادگستری اسماعیل صادقی جرم پیشگیری شورای پیشگیری از وقوع جرم استان برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۵۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پیشگیری آسان تا درمان مشکل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به نامگذاری ۹ می‌ مصادف با ۱۹ اردیبهشت بعنوان رز جهانی تالاسمی گفت: هدف از نامگذاری این روز، توجه به بیماران مبتلا، فراهم آوردن امکانات درمانی مطابق با استاندارد‌های جهانی و ترویج پیشگیری از تولد نوزادان تالاسمی است.
دکتر میرشفیعی افزود: تالاسمی یک  اختلال خونی ژنتیک است که به دلیل شکل گیری غیر طبیعی هموگلوبین و کم خونی ایجاد می شود که فرزند از پدر و مادر دارای تالاسمی نوع خفیف به ارث می برد.
او با بیان اینکه تالاسمی به دو شکل مینور و ماژور (شدید) وجود دارد، گفت: اختلال ژنتیکی تالاسمی از طریق ژن‌ها از والدین به کودک به ارث می‌رسد و زمانی که یکی از والدین یا هر دوی آنان حامل این ژن باشند، احتمال ابتلای کودک نیز وجود دارد و در صورت ابتلای پدر و مادر به بیماری تالاسمی مینور یعنی فُرم خفیف بیماری هستند ۲۵ درصد شانس ابتلا به بیماری تالاسمی ماژور ۵۰ درصد احتمال ابتلا به تالاسمی مینور و ۲۵ درصد هم تولد فرزند سالم وجود دارد که این بستگی به این دارد که کدام ژن معیوب از پدر و مادر را دریافت.
میرشفیعی افزود: بزرگ شدن جمجمه، بزرگ شدن استخوان‌های صورت، رنگ پریدگی و پهن شدن بینی از جمله علائم مبتلا به بیماری تالاسمی است و بیماری‌های قلبی، کلیوی، اختلالات تیروئید و پوکی استخوان به خاطر خون سازی غیرموثر از عوارضی است که این بیماری بر روی فرد می‌گذارد.
او گفت: خوشبختانه از سال ۷۶ تاکنون بروز بیماری تالاسمی در سطح استان نداشتیم و طی ۱۵ سال گذشته هیچ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور (شدید) متولد شده در استان نداشتیم.
رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک دراستان ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی وجود دارد که تحت حمایت‌های درمانی و پزشکی هستند و با رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت انجام شده این بیماران مشکلی برای دریافت دارو ندارند.
هشتم ماه می‌مصادف با ۱۹ اردیبهشت به نام روز جهانی تالاسمی نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • یک فوتی در نزاع عمومی در روستای راسفند ایذه
  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • وقوع حادثه رانندگی در قطب صنعتی شهرکرد با یک جان باخته و سه مصدوم
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان طی سال گذشته
  • عوامل درگیری دسته جمعی در تویسرکان دستگیر شدند
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟