Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده در همایش طلایه داران تبلیغ در شهرستان نیر، با تبریک فرارسیدن ماه رمضان بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های معنوی این ماه در راستای خودشناسی و خداشناسی تاکید کرد.

وی با تبیین اهمیت فرصت تبلیغی ماه رمضان، روحانیون و علما را بر بهره مندی از این ایام برای تبیین آموزه‌های دینی و رفع شبهات اعتقادی فراخواند و گفت: مبلغین و مبلغات سربازان امام زمان (عج) و افسران جنگ نرم هستند که بایستی همچون گذشته بدون کوچک‌ترین عذر و بهانه‌ای همواره با بصیرت و آگاهی در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن بیایستد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل ماه رمضان امسال را متفاوت‌تر و حائز اهمیت نسبت به سال‌های قبل عنوان کرد و گفت: دشمن با تمام توان در عرصه فرهنگی وارد میدان شده و بر این امر یقین دارد که ایمان جمعی باعث حرکت و پیوند قلوب در جامعه می‌شود لذا برای کمرنگ کردن و تعطیلی مناسبات مذهبی تلاش می‌کند لذا علما و روحانیون باید بیش از پیش در صحنه حاضر بوده و در احیای مراسم دینی و مذهبی فعال باشند.

حجت‌الاسلام جعفرزاده تأثیرگذاری تبلیغ را منوط به جریان سازی امور دینی در سبک زندگی مردم دانست و اظهار کرد: عالم واقعی کسی است که جامعه را به حرکت و پویایی واداشته و در محل خدمت خود باعث اثرگذاری بوده و حضور و غیابش برای مردم منطقه احساس شود در این صورت تبلیغش مؤثر بوده در غیر این صورت باید راهکارای تبلیغ موفق را در روند فعالیت‌های خویش به‌کار بندد.

وی گفت: اکنون زمان آن نیست که روحانی منتظر بماند که مردم به سراغش رود بلکه بایستی روحانیون با تمسک به شیوه تبلیغی پیامبر اکرم (ص)، به سراغ مردم رفته و نیازهای آنان را بر طرف ساخته و در این راه استقامت و سعه صدر داشته و مردم را به طور ملموس با الگوهای سبک زندگی دینی آشنا کنند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل اسلام ناب محمدی را اسلام تأثیرگذار معرفی کرد و گفت: اسلام ناب، اسلام زنده، سیاسی، فعال و پویا و نبرد کننده با فاسق و فاجر است و روحانیون و علمای دینی پشت این دین هستند و تمام فعالان فرهنگی جدای از هر جناح و خط مشی، باید با روحانیون همکاری کنند و این همکاری باید از سوی روحانیون تقویت شود.

حجت‌الاسلام جعفرزاده با تاکید بر بهره مندی روحانیون از ظرفیت فضای مجازی، افزود: اکنون بیشترین منبع و کانال ارتباطی جامعه از طریق فضای مجازی میسر می‌شود حتی صدا و سیما هم مرجعیت خود را تا حدودی از دست داده چرا که اخبار و اطلاعات روز جامعه قبل از صدا و سیما در کانال‌های فضای مجازی منتشر می‌شود لذا از این فرصت تبلیغی که در فضای مجازی میسر شده باید در تقویت مبانی اعتقادی و فکری مردم استفاده کرد.

وی از آمادگی ۱۵۰۰ مبلغ و مبلغه در استان اردبیل برای ارائه فعالیت‌های تبلیغی در ماه رمضان خبر داد و گفت: در استان اردبیل از بین ۲۱۰۰ مسجد، تعداد ۱۰۰۰ مسجد شاخص آماده برگزاری مراسم مذهبی هستند که از این تعداد ۲۶۰ مسجد در شهر اردبیل پالایش شده و با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی پذیرای روزه داران در ایام ماه رمضان هستند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان با تاکید بر تقویت ارتباط بین مردم و روحانیون، گفت: در ماه رمضان باید به جریان سازی تعالیم قرآنی در جامعه اهتمام ویژه داشت و با تبیین مفاهیم آیات برگزیده و ارائه پیام‌های اخلاقی به مردم، برنامه‌های پرمحتوا و تأثیرگذار اجرا کرد.

کد خبر 5188840

منبع: مهر

کلیدواژه: ماه رمضان ۱۴۰۰ اردبیل همایش طلایه داران تبلیغ ویروس کرونا شیوع کرونا آمار کرونا کرمانشاه بوشهر ماه مبارك رمضان انتخابات شورای شهر و روستا انتخابات 1400 ماه رمضان ۱۴۰۰ محدودیت های کرونایی ستاد ملی مقابله با کرونا اردبیل وضعیت قرمز شیوع بیماری کرونا هفته هنر انقلاب اسلامی استان اردبیل فضای مجازی ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۵۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، داود منظور افزود: متوسط پرداختی ماهانه به مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از ۶۱۷ هزار تومان به ۱۶۹۰ هزار تومان افزایش یافته است.

وی در فضای مجازی در ادامه تشریح ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه ۱۴۰۳، نوشت: اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی از ۱۳۱ هزار میلیارد تومان (همت) در سال ۱۳۹۹ به ۶۳۰ همت در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: تعداد مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از ۳.۲ میلیون خانوار به ۳.۹ میلیون خانوار افزایش یافته است.

خبر مهم درباره آغاز مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک | شرطی که حذف شد | اعتبار تشویقی افزایش یافت + جزئیات

وی افزود: همچنین، در دولت سیزدهم برای کمک به تغذیه کودکان دچار سوء تغذیه، مبلغ ۸۴۰ میلیارد تومان در بودجه سال ۱۴۰۲ و مبلغ ۱۷۲۸ میلیارد تومان در بودجه ۱۴۰۳ پیش‌بینی شده است.

منظور پیش از این نیز خبر داده بود که اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم ۱۰ هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.

کد خبر 849322 برچسب‌ها خبر مهم سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم

دیگر خبرها

  • مجری پرحاشیه از صداوسیما کنار گذاشته شده؟
  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری
  • موسی عصمتی؛ شاعر روشندل: رسانه ملی با «سرزمین شعر» حرکت نویی را آغاز کرد
  • فیلم| ادعای مضحک مجری BBC و واکنش مهمان برنامه
  • ادعای مضحک مجری بی بی سی درباره تظاهرات دانشجویان آمریکایی در پخش زنده | واکنش کارشناس برنامه را ببینید | ویدئو
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • مرجع اطلاعات بسیاری از مداحان و حتی برخی از روحانیون سرچ گوگل شده است
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • ببینید/دفاع جانانه مجری شبکه نروژی از مردم فلسطین
  • دعوت علما و روحانیون اهل سنت از مردم گنبدکاووس برای حضور پر شور در مرحله دوم انتخابات