Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین لرستان،علیرضا نخعی  گفت: به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهیم کرونا باعث شکاف و یا خدای نکرده انقطاع تحصیلی حتی برای یک دانش آموز شود و در این زمینه مسئولیت مدیران مدارس و متولیان دستگاه تعلیم و تربیت بسیار حساس و سنگین می باشد.

  علیرضا نخعی در جلسه مجازی با مدیران مدارس در استان ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان لازمه تربیت را خودسازی دانست و گفت: روزه به ما قدرت می‌بخشد و تمرین و ممارستی برای قوی شدن است تا با این فریضه ناب الهی بهتر بتوانیم زمینه خودسازی خود را فراهم کنیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی روزه را یک برنامه مهم تربیتی خواند که بایستی این فرهنگ را در جامعه ساری و جاری کرد و ادامه داد: این خودسازی باعث گذشت، خویشتن داری و  فداکاری می شود که در ایام کرونا که سختی‌ها بر بخشی از مردم  بیشتر شده است می‌تواند کارساز و کارگشا باشد که نمونه این فداکاری را معلمان شریفمان با تهیه گوشی هوشمند برای دانش اموزان، دست گیری از خانواده‌های نیازمند، حضور در منزل دانش‌آموزان و.... به زیبایی انجام دادند.
نخعی در ادامه با اشاره به موج چهارم کرونا و بخشنامه ممنوعیت آموزش حضوری در مدارس استان تا اطلاع ثانوی گفت: این بخشنامه به معنای تعطیلی مدارس نیست بلکه آموزش در این مدت تنها به صورت غیر حضوری و با نظارت و رصد کامل آموزش توسط مدیران مدارس( حضور یک سوم کادر اجرایی در مدارس) اجرا می شود.


وی بر تقویت نظارت ها تاکید کرد و گفت مدیران مدارس حداقل هفته ای یک بار با ارتباط با دانش آموز و خانواده دانش اموزان بر امر آموزش و همچنین مسائل پرورشی آنان نظارت داشته باشند و اعتقاد داریم در این زیست بوم جدید مدیران مدارس نجات بخش هستند و اگر توفیقی نیز در آموزش غیرحضوری و همچنین اجرای برنامه‌های پرورشی حاصل شده، به برکت این تلاش و خلاقیت مدیران مدارس می باشد.


 مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به برنامه روابط عمومی های شهرستان ها و مناطق لرستان در معرفی جلوه های ناب معلمی در ایام کرونا از مدیران مدارس خواست که شناسایی و تشویق معلمان فداکار را تنها محدود به حوزه ستادی هر شهرستان و منطقه نبینند و آنان نیز به زعم خود نسبت به معرفی و تشویق معلمان کارآمد، خلاق و فداکار در جامعه تلاش کنند.


 علیرضا نخعی در پایان از برنامه مهم و فراگیر وزارت آموزش و پرورش در رابطه با توسعه شایستگی‌های حرفه‌ای کارکنان خبر داد و گفت: دستگاه تعلیم و تربیت یک سازمان یادگیرنده است و در این خصوص از ۱۵ فروردین طرح توسعه صلاحیت های حرفه‌ای آغاز شده و این طرح توسعه و سنجش صلاحیت ها که کاملاً با رتبه بندی معلمان نیز مرتبط است در ادامه ارزیابی و رصد می‌شود و انتظار می‌رود فرهنگیان شایسته استان در آزمون‌های پیش‌بینی شده در آینده نزدیک حضور و مشارکت داشته باشند تا با ارتقای صلاحیت‌ها و به روزرسانی مهارت های خود در عرصه خطیر به تعلیم و تربیت بیش از پیش موفق و کارآمد ظاهرشوند .

46

کد خبر 1504752

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان لرستان مدیران مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۶۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت هفته معلم در اسکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی محمود زاده در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در اسکو برگزار شد به اهمیت و جایگاه آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: دستگاه آموزش و پرورش یک سازمان پرورش دهنده نیروی انسانی و آموزش دهنده است ولی دیگر دستگاه‌ها مصرف کننده این نیرو‌های متخصص هستند.

وی گفت:دانش آموزان تحت آموزش معلمان هستند و این معلمان برای آینده کشور نیروی انسانی مورد نیاز را تربیت می‌کنند و لذا خود معلمان عامل خودسازی و تمدن سازی بوده و آینده کشور توسط همین دانش آموزانی که معلمان تربیت کردند مدیریت خواهد شد.

وی افزود:چرخه اقتصادی کشور توسط همین دانش آموزان به حرکت در خواهد آمد و لذا طراحی و مهندسی کشور به وسیله معلم در داخل کلاس انجام می‌شود و باید این طراحی و مهندسی متناسب با نیاز‌های کشور باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش به انتظارات جامعه از معلمین هم اشاره کرد و گفت:معلم فقط آموزنده علم نیست بلکه معلم هویت ساز است و هویت اسلامی باید به دست معلمین اتفاق افتاده و مسیر را برای دانش آموز مشخص کنند و هویت سازی کنند.

محمودزاده به ضرورت توانمندسازی معلمین و معیشت و منزلت آنها هم اشاره کرد و افزود:توجه به شان و منزلت معلمین باید شکل بپذیرد و در کنار  آن به توانمندسازی در حوزه دانش تخصصی و حرفه‌ای او هم باید توجه ویژه صورت گیرد.

وی ادامه داد: معلمی که آراسته به تربیت اسلامی نباشد نمی‌تواند در تراز انقلاب اسلامی دانش آموزی را تربیت کند و لذا تربیت نسل آینده کشور منوط به توانمندسازی معلمین و توجه به ارتقای شاخص‌های رفاهی این قشر از جامعه است.

دیگر خبرها

  • معلمان معمار ساختار فرهنگی جامعه هستند
  • گرامیداشت هفته معلم در اسکو
  • تجلیل از معلمان نمونه آموزش و پرورش در تبریز
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • معلمین نقش و رسالت سترگ تربیتی را عهده‌دار هستند