Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزنه بردار فوق سنگین ایران گفت: با توجه به مصدومیتی که داشتم نمی‌خواهم در قهرمانی آسیا خیلی پرفشار کار کنم چون قبل از المپیک است و نیازی هم به انجام این کار ندارم.

علی داودی در گفت‌وگو با ایسنا درباره وضعیت مصدومیت خود پیش از حضور در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۱ بیان کرد: زمانی که از اردو و مسابقات اهواز برگشتم، بلافاصله تمرینم را شروع کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از ۱۰ روز احساس درد در زانو داشتم اما به آن بی توجهی کردم. اردوی تیم ملی که آغاز شد، هر دو زانوی من درد گرفت و مقداری ملتهب شد. با انجام  فیزیوتراپی وضعیتم بهتر شده است اما شدت درد آن به گونه ای بود که در هفته، دو روز بیشتر نتوانستم تمرین کنم و این مساله باعث شد از شرایط آمادگی کامل دور شوم. البته تا مسابقه هنوز کمی وقت هست تا بتوانم به حدی از آمادگی برسم که بتوانم برای مدال طلا رقابت کنم.

داودی در پاسخ به این پرسش که در مسابقه اهواز رکورد مجموع ۴۵۱ کیلوگرم را ثبت کرد و  در قهرمانی آسیا هم قرار است این رکورد را تکرار کند یا خیر، تصریح کرد: فکر نمی کنم. البته از لحاظ  شرایط قدرتی و فیزیکی مشکلی ندارم اما قبل از المپیک است و می خواهم با احتیاط جلو بروم. از طرفی مسابقات گزینشی المپیک من کامل شده است و نیازی هم ندارم که بخواهم فشار زیادی وارد کنم.

ملی پوش فوق سنگین ایران در مورد اینکه قرار است تا المپیک به چه رکوردهایی برسد، گفت: معلوم نیست. با روندی که تالاخادزه دارد باید مدال طلا را به او داد و برای نقره برنامه ریزی دارم. در باد این هم نمی خوابم که کسب مدال نقره رکورد های کمتری می خواهد  و اگر خدا خواست و به المپیک رفتم، قطعا با آمادگی کامل شرکت می کنم. من در تمرینات ۲۰۷ یک ضرب و ۲۵۶ در دوضرب زده ام و در مسابقات لیگ هم رقابت آنچنانی نداشتم که وزنه بیشتری بزنم. بنابراین برای مدال نقره المپیک هر کسی بیاید فکر می کنم بتوانم رقابت کنم و رقیب دست و پابسته ای نیستم.

او در مورد رکوردشکنی مجدد تالاخادزه در قهرمانی اروپا و اینکه فکر می کند کار وزنه بردارانی چون او برای رسیدن به این رکورد ها سخت تر شده است یا خیر تصریح کرد: تالاخادزه وزنه های خیلی خوبی زد. خیلی ها این مساله را گفته اند که کار برای وزنه برداران بعدی سخت‌تر می شود اما  من و تالاخادزه شش، هفت سال فاصله سنی داریم. من تازه ۲۲ ساله شده ام و برنامه ریزی بلند مدت دارم و بنابراین برنامه افزایش رکورد را برای سال های آینده دارم و حتی می خواهم بیشتر هم بزنم.
 
داودی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه فکر می کند با گرفتن مدال المپیک در سن ۲۲ سالگی روند زندگی ورزشی‌اش تغییر زیادی داشته باشد؟ تاکید کرد: من از رده نوجوانان که مدال گرفتم مراعات کردم که از مسیرم خارج نشوم. بعد از المپیک هم هدفم این است که مسیر زندگی ام را حرفه ای تر کنم و دنبال این نیستم که در تمرینات کوتاهی کنم یا کم کاری داشته باشم. بعد از المپیک، مسابقات جهانی  و بازی های آسیایی را پیش رو دارم و انگیزه ام بیشتر می شود تا  خیلی جدی تر از قبل به کارم ادامه بدهم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علی داودی تیم ملی وزنه برداری ایران المپیک توکیو لاشا تالاخادزه قهرمانی آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۶۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، حسن رنگرز در حاشیه برگزاری رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی در اهواز درباره کامل‌شدن سهمیه‌های کشتی فرنگی ایران در المپیک پاریس گفت: خوشحالم که کشتی فرنگی با شایستگی توانست شش سهمیه باقیمانده المپیک را کسب کند و با یک انسجام تیمی و بدون دغدغه موفق شد مسیر ناهموار و سخت آماده‌سازی را پشت سر بگذارد. البته الان هم حرف چند ماه گذشته را تکرار می‌کنم. از ابتدا هم اولویت و هدفگذاری ما صرفاً کسب شش سهمیه نبود؛ کمااینکه در المپیک هم شما با ۱۰۰ ورزشکار شرکت کنید، خیلی به تعداد و کمیت امتیاز نمی‌دهند و کیفیت نتیجه‌ها و به طور مشخص به رنگ مدال‌ها نگاه ویژه‌ای می‌شود. امیدوارم بتوانیم بهترین نتایج را در المپیک رقم بزنیم.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی درباره رقابت کشتی‌گیران ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم برای المپیک پاریس گفت: چرخه انتخابی تیم ملی کاملاً مشخص است. در ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم مسیرهایی برای ارزیابی فنی کشتی‌گیران تعریف و مشخص شد که چهار کشتی‌گیر باید در وزن‌های ۶۰ و ۶۷ کیلو در تورنمنت رنکینگ مجارستان شرکت کنند تا ارزیابی نهایی برای حضور در المپیک انجام شود.

رنگرز درباره رقابت حساس میان سعید اسماعیلی و محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برای رسیدن به دوبنده تیم ملی در المپیک گفت: قطعاً رقابت‌ها بسیار حساس خواهد بود. ما دو ارزیابی در چرخه انتخابی تیم ملی تعریف کردیم. بخشی از ارزیابی‌ها، نه فقط در خصوص این دو وزن، ارزیابی‌های داخلی است که رقابت‌های قهرمانی کشور را شامل می‌شود. صرفاً قهرمانی در مسابقات کشوری به منزله پوشیدن پیراهن تیم ملی نیست. کشتی‌گیر باید در رقابت‌های بین‌المللی نیز نشان بدهد می‌تواند کسب افتخار کند. بنابراین ارزیابی‌های داخلی و کلی مکمل همدیگرند.

او درباره صحبت‌های علیرضا دبیر مبنی بر اینکه نباید انتظارها از کشتی در المپیک بالا باشد، خاطرنشان کرد: منهای رقابت‌های ۲۰۱۲ لندن، در همه ادوار المپیک اگر یک مقایسه تطبیقی انجام دهیم، کاروان کشتی ایران سهم خود را با یک نشان طلا ادا کرده است. اگر به هر دلیلی بخواهیم فشار را روی کشتی بیش از فضای متعارف خودش تحمیل کنیم و بار اضافه روی دوش کشتی‌گیران بگذاریم نه‌تنها کمک‌کننده نخواهد بود بلکه بازدارنده است.

رنگرز گفت: صحبت‌های دبیر را ۱۰۰درصد درست می‌دانم. توقع از کشتی‌گیران ما باید یک مدال طلا باشد. این به معنای این نیست که قهرمانان ایران تلاش برای مدال‌های بیشتر نداشته باشند ولی آن چیزی که باید مورد مطالبه قرار گیرد کسب یک مدال طلاست.

رنگرز درباره انتخاب امین میرزازاده به عنوان برترین ورزشکار سال ایران گفت: از دوستان تشکر می‌کنم زیرا برنامه خوبی تدارک دیدند. فدراسیون کشتی نیز با توجه به عملکردش در حوزه مدال‌آوری و ساخت‌وساز به عنوان فدراسیون برتر شناخته شد. درباره امین میرزازاده هم توقع غیر از این نبود. دو نشان طلا در آسیا، یک نشان طلا در بازی‌های آسیایی و یک نشان طلا در مسابقات قهرمانی جهان‌، آقایی ورزش کشور برازنده امین میرزازاده است. قطعاً یک نشان زیبا در المپیک در کارنامه‌اش خالی است که قطعا به دست خواهد آمد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در پایان درباره سطح کیفی مسابقات جام تختی گفت: یکی از تورنمنت‌های ریشه‌دار و باسابقه ما جام تختی است و تلاش ما باید معطوف به این باشد که در بهترین سطح برگزار شود. این رقابت‌ها امسال تحت تاثیر مسابقات کسب سهمیه قرار گرفته و خیلی از تورنمنت‌های دنیا نیز با کیفیت و مشابه رقابت‌های جام تختی برگزار می‌شود. این رویداد برای ما یک میدان جدید است. داشته‌هایمان را برای چهار وزن غیر المپیکی ارزیابی فنی می‌کنیم و هم برای تیم ملی امید از درون این مسابقات نفرات برتر را انتخاب خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • قهرمانی مقتدرانه ایران در انتخابی جام‌جهانی ووشو
  • قهرمانی مقتدرانه ایران در انتخابی جام جهانی ووشو
  • قهرمانی ایران در انتخابی جام جهانی ووشو
  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد
  • کسب ۲ مدال طلا و ۲ مدال نقره از سوی ووشوکاران کشورمان
  • اعلام میزبانان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ جهان
  • میزبان رقابت های وزنه برداری قهرمانی جهان 2027 و 2028 مشخص شد
  • میزبانان رقابت‌های وزنه برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ مشخص شدند
  • اعلام میزبان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸
  • ووشوکاران ایران سه مدال طلا و نقره دیگر کسب کردند