Web Analytics Made Easy - Statcounter

اظهارات عجیب فائزه هاشمی در یک شبکه اجتماعی نوظهور و قرار دادن آن در کنار تنش روزهای اخیر میان چهره های سرشناس اصلاح طلب، حکایت از آن دارد که این پلتفرم جدید به یک باتلاق برای اصلاح طلبان تبدیل شده است که اختلافات آنها را بیش از پیش نمایان می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ چند روز از آغاز فراگیری پلتفرم کلاب هاوس در ایران می گذرد و بخشی از فعالان فضای مجازی و چهره های سیاسی مشتاقانه سعی دارند که اتاق های گفت و گوی کلاب هاوس رونق خود را حفظ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان اما شاید بتوان کلاب هاوس را باتلاق اصلاح طلبان نامید، چرا که طی هفته گذشته دو گفت و گوی جنجالی در آن میان اصلاح طلبان رخ داد؛ مورد اول تنش میان کرباسچی، تاجزاده و جلایی پور بر سر مشارکت در انتخابات و ... بود که عمق اختلاف میان اصلاح طلبان را به نمایش گذاشت.

مورد دوم اما گفت و گوی شب گذشته فائزه هاشمی در اتاق گفت وگوی یکی از خبرنگاران اصلاح طلب بود؛ وی در این گفت و گو در اظهاراتی که بعضا از سوی حاضرین در بحث، متناقض قلمداد می شد، چندین با اختلافات عمیق میان اصلاح طلبان را نمایان کرد.

وی در بخشی از این گفت و گو به عقیده برخی تیر خلاص را به عملکرد اصلاح طلبان نیز زد و تاکید کرد که «مشکلم برای رای ندادن شورای نگهبان نیست، بلکه به دلیل عملکرد اصلاح طلبان رای نمی دهم»

در ادامه برخی از اظهارنظرهای قابل تامل فائزه هاشمی را در گفت وگوی اخیر مرور می کنیم:

برای براندازها احترام قائلم!

*فائزه هاشمی در بخشی از این گفت و گو در مقابل طرح سوالی از سوی یکی از شرکت کنندگان مبنی بر اینکه: مرز شما با براندازی چیست؟

*فائزه هاشمی: برانداز یه نوعش می تواند حرکت تروریستی و کودتا و ... باشد که من با آن موافق نیستم؛ البته من برای براندازها هم احترام قائلم اگر بخواهند با شیوه مسالمت آمیز حکومت را عوض کنند.

 

تناقض گویی فائزه هاشمی درباره ولایت فقیه

*یکی از مخاطبان خطاب به فائزه هاشمی: یه جا گفتید من مخالف ولایت فقیهم چون با اصل تفکیک قوا در تضاد است؛ یکجا گفتید، مگه میشه من ولایت فقیه رو قبول نداشته باشم. مدام خودتون رو نقض می کنید!

 

‏انتقاد تند از عملکرد اصلاح طلبان

* برخی اشتباهاتی که ما الان انتقاد میکنیم توسط همین چپ های اول انقلاب (اصلاح طلبان) انجام شد

*بعضی هایشان از اشتباهاتشان معذرت خواهی هم کردند، اما مثلا اقای اصغرزاده از اشغال سفارت امریکا ابراز پشیمانی کرد

 

بخاطر عملکرد اصلاح طلبان در انتخابات شرکت نمی‌کنم، نه شورای نگهبان

*فائزه هاشمی در توضیح دلیل عدم شرکت در انتخابات: مشکلم رد صلاحیت شورای نگهبان نیست، مشکلم عملکرد اصلاح طلبان است که رای نمیدهم چون انتهای عمل ما می‌شود آقای روحانی!

*وی پیشتر به روزنامه شرق هم گفته بود: دلیل مشارکت پایین انتخابات مجلس عملکرد اصلاح طلبها بود نه شورای نگهبان

 

می شود خاتمی رهبر اصلاحات نباشد

*به نظرم آقای خاتمی رهبر نامناسبی برای جریان اصلاح طلب نیستند اما در صورت نیاز می توانند تغییر کنند.

*آقای خاتمی استدلال هایی داشتند علیه شهردار شدن محسن

*مقصر قتلهای زنجیره دولت بابا نبود. بعد از دولت بابا (در دولت خاتمی) اتفاق افتاد!

 

حمله چپ ها به بابا باعث رای آوردن احمدی نژاد شد

*حملات جناح چپ به ایت الله هاشمی زیربنا شد برای آمدن احمدی نژاد

*این تخریب های اصلاح طلبان علیه پدر در پیروزی احمدی نژاد موثر بود

 

روحانی به پدرم پشت کرد!/ او با بابا مشورت نمی‌کرد

*آقای روحانی با درگذشت پدر به او پشت کرد

*آقای هاشمی نسبت به اقای روحانی انعطاف پذیری بیشتری داشت و همینطور بهای بیشتری به کار کارشناسی می داد.

*سوم اینکه اقای هاشمی دنیا دیده تر بود، به خصوص سفرهای قبل از انقلاب ایشان.قای هاشمی سعی می کرد در صورتیکه روحانی مشورت بخواهد، به او مشورت بدهد

*من البته گله مند بودم که روحانی از ایشان مشورت نمی گرفت.

*نشنیدم یک بار روحانی درمورد عربستان از اقای هاشمی مشورت بخواهد.

*دولت اقای روحانی شعارها رافراموش کردند واز آن برگشتند؛ حتی اصلاح طلبان هم از راه خودجداشدند

 

در حزب کارگزاران دیکتاتوری است!

*در بسیاری از احزاب مثل حزب خودمان (کارگزاران) روند دموکراتیک نیست.

*چطور می‌خواهیم به این سمت (دموکراسی) در کشور حرکت کنیم

 

دروغ تشکیلاتی هاشمی ها در سال 88

*پدرم می گفت چرا تو هر جایی هستی، جنجال ایجادمی شود؟

*یکی از مخاطبان خطاب به فائزه هاشمی: سال ۸۸ در فتنه خیابانی گفتید رفته بودم ساندویچ بخرم. الان میگید در اعتراضات حضور داشتم؟

*فائزه هاشمی: بابا گفته بود من رفتم ساندویچ بخورم، من نگفتم این حرف را

*بالاخره اگر قرار باشد که یک کاری میکنید و براش بروید زندان که نمی شود؛ این یک کار تشکیلاتی است!

*من دروغ نگفتم که کجا بودم و کجا نبودم؛ ساندویچ فروشی هم که من نگفتم بودم؛ چرا من نباید آزادی داشته باشم که بروم در خیابان انتقاد کنم.

 

احمدی نژاد خواست زوج انتخاباتیش باشم! / احمدی نژاد: دروغ می گوید!

*احمدی نژاد به من پیشنهاد معاون اولی برای انتخابات ۱۴۰۰ داد (ساعاتی بعد این ادعای فائزه هاشمی از سوی نزدیکان رئیس جمهور سابق تکذیب شد)

* من قبول نکردم، چون سال ۸۸ را نمی‌توانم فراموش کنم

*درخواست مناظره هم داد، اما قبول نکردم

 

اصلاح طلبها از مردم دور شدند!

‏یاسر هاشمی فرزند کوچکتر آیت الله هاشمی در بخشی از این گفت وگو: هر چه به اصلاح طلبان می خواستم بگویم و خواستم بفهمانم که ما داریم از مردم دور می شویم، راهی نتوانستم پیدا کنم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: عملکرد اصلاح طلبان فائزه هاشمی اصلاح طلبان شورای نگهبان احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۸۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان

روزنامه هم‌میهن، توقیف نشریات زنجیره‌ای در اردیبهشت ۱۳۷۹ را «شکستن بال دوم اصلاحات» وانمود کرده و حال آن که کارکرد آنها، شارلاتانیسم و ویرانگری منافقانه بود و نه اصلاحات.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: هم‌میهن می‌نویسد: «توقیف فله‌ای مطبوعات، نشان داد که زیان کوتاه‌مدت آن اقدام، در ابتدا متوجه اصلاح‌طلبان شد، ولی در میان‌مدت و بلندمدت نظام رسانه‌ای کشور که یکی از مهم‌ترین ارکان امنیت آن است، دچار چنان اختلالی شد که دیگر بعید است بتواند آن را جبران کند. وضعیت امروز رسانه‌های کشور در مقایسه باسال ۱۳۷۹ چگونه است؟ با قاطعیت می‌توان گفت که در سال ۱۳۷۹، مرجعیت رسانه‌ای کشور به‌طور کامل و بالای ۹۵درصد در داخل کشور بود. مهم‌ترین رسانه کشور صداوسیما بود، در کنار آن خبرگزاری‌های دارای مجوز، فعالیت گسترده‌ای می‌کردند. در مرحله سوم مطبوعات، به‌ویژه روزنامه‌ها حضور جدی داشتند که فضای اصلی آن در اختیار مطبوعات اصلاح‌طلب بود.»

درباره ادعای هم‌میهن مبنی بر اصلاح‌طلب بودن نشریات مذکور و شکسته شدن بال اصلاحات گفتنی است که اولاً اصلاح‌طلبی (reformism) در همه‌جای دنیا، ذیل قانون اساسی و نظام سیاسی مستقر و برای ارتقای آن انجام می‌شود؛ نه برای کودتا و براندازی. بسیاری از فعالان نشریات زنجیره‌ای، در مرور زمان نقاب از چهره برداشتند و از رسانه‌های معاند- حتی معاند با اصل ایران-

سر درآوردند. از BBC انگلیس که بی‌سیم کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ بود و دولت متبوعش، دیکتاتوری پهلوی را به مدت ۵۴ سال به ملت ایران تحمیل کرد؛ تا شبکه ویرانی‌طلب «ایران اینترنشنال» وابسته به موساد که سردبیری‌اش برعهده معاون وزیر ارشاد دولت خاتمی(سردبیر روزنامه زنجیره‌ای آفتاب امروز) است.

از این واقعیت گذشته، برخی فعالان طیف مدعی اصلاح‌طلبی بارها به تندروی، قانون‌شکنی و ساختارشکنی نشریات یادشده اعتراف کرده‌اند؛ چنان که مسعود بهنود (همکار نشریات زنجیره‌ای و بی‌بی‌سی) چند سال قبل گفت: «تازگی‌ها ابراهیم نبوی یک نامه تندی نوشته به شادی صدر که در آن دوره (اصلاحات) همه تسمه پاره کرده بودیم. بهنود می‌گفت همه با هم از چراغ قرمز رد نشویم.».

همچنین عطاءالله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت خاتمی، درباره کارکرد روزنامه‌های زنجیره‌ای جامعه و توس گفته بود: «آنها با به خدمت گرفتن برخی روزنامه‌نگاران رژیم شاه، دنبال تشنج‌آفرینی هستند و خاتمی را گورباچف و خود را یلتسین تلقی می‌کنند. آنها سخنگوی نهضت آزادی هستند اما خود را طرفدار دوم خرداد جلوه می‌دهند. آنها با کسانی همکاری می‌کنند که با نفس دین مسئله دارند. به آنها درباره رعایت مبانی دینی تذکر داده و گفته بودم چه دلیلی دارد از کسانی که با نفس دین مسئله دارند، دعوت به همکاری کنید؟ شاهد بودیم در این روزنامه گروه‌هایی که از سال ۱۳۶۰ به هم پیوستند و در برابر انقلاب قرار گرفتند، تک‌تک داشتند در این رشته گرد می‌آمدند تا سامان یابند؛ مثل جبهه ملی و نهضت آزادی و حتی گروه‌های مارکسیست».

علی حکمت، سردبیر روزنامه توقیف‌شده خرداد هم تیرماه سال گذشته در گفت‌وگو با روزنامه شرق اظهار کرد: «همیشه به بچه‌های تحریریه می‌گفتم که حرف‌ تند بزنید، ولی تند حرف نزنید. من با تیترهای تند مخالف بودم و چند تا تیتر تندی هم که در خرداد هست، زمانی ‌که من نبودم و دوستان دیگری بودند و در فضای خاصی اتفاق افتاده بود. ما باید می‌توانستیم حرف‌های اساسی و تند بزنیم، اما روزنامه‌نگار نباید انگشت در چشم مخاطب و جامعه‌اش کند. ما سه جور روزنامه‌نگار داریم؛ یک‌سری چریک هستند. قلم در دست گرفته‌اند، ولی همان کارکرد ژ-3 و کلاشینکف را از آن می‌خواهند. ما دوستان این شکلی هم داشتیم و مطبوعات دوم خرداد از همین گروه لطمه خورد. من به‌عنوان سردبیر خرداد، دربه‌در دنبال فضائی منطقی هستم که کسانی که دست‌اندرکار مطبوعات دوم خرداد- یا به قول آقای شریعتمداری «مطبوعات زنجیره‌ای»- بودند، بنشینیم و خودمان را نقد کنیم؛ از سلام تا روزنامه خرداد و دیگران. ما ‌اشتباهات زیادی داشتیم؛‌ فرهنگ با چریک‌بازی هیچ‌وقت نمی‌تواند کنار بیاید»...

در همین حال، روزنامه جوان نوشت: روزنامه هم‌میهن به مدیرمسئولی کرباسچی، در سرمقاله‌ای بدون نام نویسنده (فقط می‌دانیم کل سرمقاله‌های ۱۴۰۲ و بدون نام این روزنامه در مجلدی به اسم عباس عبدی منتشر شد!)، به موضوع توقیف نشریات زنجیره‌ای پرداخته.این یادداشت، فضای رسانه‌ای را دارای اختلال دانسته و دلیل آن را توقیف رسانه‌های زنجیره‌ای در سال ۷۹ دانسته است.

سال ۷۹ تلویزیون بی‌بی‌سی فارسی نبود؛ منوتو هم نبود؛ اینترنشنال هم نبود. سال ۷۹ شبکه‌های اجتماعی نبود؛ پیام‌رسان‌های مجازی نبود؛ کانال تلگرامی و صفحات اینستا و توئیتر نبود. چه مقایسه غلطی است که یک رسانه، اتفاق

۲۴ سال قبل را بی‌توجه به رسانه‌های نوین و پیشرفت عجیب و غریب رسانه‌ای به فضای کنونی رسانه‌ای ربط بدهد؟ یک نکته قابل تأمل هم این میان وجود دارد. این ادعا که سال ۷۸، ۹۵درصد مرجعیت رسانه در داخل بود یک معنای نهفته هم دارد و آن اینکه آشوب‌های تیر ۷۸ در اثر تحریک رسانه‌های داخلی و در واقع روزنامه‌های زنجیره‌ای آن زمان بود. چه آنکه به قول هم‌میهن کسی توجهی به رسانه‌های خارج از ایران نداشت؛ و این امر تأیید ادعای نظام است که «بعضی از این مطبوعاتی که امروز هستند، پایگاه‌های دشمن‌اند؛ همان کاری را می‌کنند که رادیو و تلویزیون‌های بی‌بی‌سی و آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌خواهند بکنند.»

دیگر خبرها

  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • تایید طرح اصلاح قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان تایید شد
  • تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان
  • طرح ساماندهی اجاره بهای املاک اصلاح شد
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد
  • اصلاح طرح کنترل و سامان‌دهی اجاره بهای املاک مسکونی در مجلس
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
  • استارت انتخاباتی حجاریان!
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد