Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه مبلغین در فرهنگسازی رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی نقش اساسی دارند، گفت: شرایط کرونایی نباید مانع از برگزاری مراسم ماه رمضان شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدهادی نظیری در گفت‌وگو با ایسنا، ادامه داد: در شرایط فعلی می‌توان از ظرفیت اماکن زیارتی و مساجد استفاده و پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی را نیز رعایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مطرح کرد: در طول بیش از یک سالی که از اپیدمی کرونا می‌گذرد، ابتلای افراد به کرونا به علت حضور در مساجد یا محافل دینی نزدیک به صفر بوده و بیشترین میزان رعایت در مراسم های مذهبی انجام شده است.

نظیری با بیان اینکه اهالی هیئت و مسجد رعایت پروتکل‌ها را تکلیف شرعی می‌دانند، اظهار کرد: مساجد و پایگاه‌های اجتماعی دینی در فرهنگ اسلامی یک پایگاه جمعی هستند چراکه در نظام معرفتی اسلام، مناسک جمعی مورد توجه و دقت قرار گرفته و نه مناسک فردی بنابراین حج و نمازجمعه یک مناسک عبادی جمعی محسوب می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان یک منسک عبادی جمعی است، تصریح کرد: مسلمانان سراسر عالم در یک زمان مشخص این عمل عبادی را انجام می‌دهند و کل جامعه اسلامی در هر نقطه به آن عمل می‌کنند.

نظیری با بیان اینکه نگاه اسلام در بُعد معرفتی توجه به مناسک جمعی است، گفت: نمی‌توانیم ابزارهای شکل‌گیری مناسک جمعی را از بین ببریم، مسجد نمازخانه نیست بلکه پایگاه اجتماع مردم برای سازماندهی مردم و حل مسائل جامعه است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با اشاره به اینکه تنها بخشی از ساختار مسجد مختص مسائل عبادی است، بیان کرد: ستاد کرونا باید در نگاه به مسجد و مناسک دینی در برنامه‌ریزی‌های خود تجدیدنظر کند.

وی ادامه داد: اگر مردم برای شکل‌گیری اجتماعات و دورهمی‌ها نیاز به توجیه دارند شبکه مبلغین می‌توانند مردم را توجیه کنند و اگر پایگاه‌ها تعطیل باشند، این ارتباط قطع خواهد شد.

نظیری افزود: در شرایط فعلی باید پایگاه و مساجد را با انسجام بیشتری حفظ کرده و کمک کنیم در خدمت حل مسائل مربوط به بیماری کرونا باشد؛ به عنوان مثال تمام کمک‌های مؤمنانه در بستر هیئات و مساجد شکل گرفت.

وی با بیان اینکه در برگزاری برنامه‌ها تابع تصمیمات ستاد کرونا هستیم، یادآور شد: در ماه رمضان برنامه‌های گسترده در فضای مجازی انجام می‌شود و رویکرد تبلیغی در ماه رمضان تبلیغ‌های چهره به چهره و نوین است، برنامه‌هایی که به عنوان یک نهضت عظیم قرآنی برنامه‌ریزی شده است، با ابلاغ های ستاد کرونا منافاتی نخواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری مبلغ دینی سازمان تبلیغات اسلامی کروناویروس همه باهم علیه کرونا پروتکل های بهداشتی ماه رمضان مسجد کمک مؤمنانه فرهنگ سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۹۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها

رئیس ستاد ملی دهه کرامت گفت: ستاد کانون‌های مساجد نیز تمام تلاش خود را بکار گرفته است تا مساجد، تکایا و حسینیه‌ها نیز متولی برگزاری ویژه برنامه‌ها باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازقم، حجت‌الاسلام والمسلمین کمال خداداده در نشست دهه کرامت که در سالن جلسات مسجد مقدس جمکران برگزار شد، اظهار داشت: در دهه کرامت برای برگزاری جشن‌ها، خادمان دو آستان مقدس رضوی و حضرت معصومه(س) در تمام شهرها حضور پیدا خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه کنگره‌ها و همایش‌های بزرگی در سراسر کشور پیش بینی شده است، گفت: جشنواره بنیاد امام رضا(ع) در موضوعات مختلف هنری و نمایشی درحال برگزاری است.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور با بیان اینکه برای پیشبرد این برنامه‌ها نیازمند حمایت مردم هستیم، عنوان کرد: ستاد کانون‌های مساجد نیز تمام تلاش خود را بکار گرفته است تا مساجد، تکایا و حسینیه‌ها نیز متولی برگزاری ویژه برنامه‌ها باشند.

وی با اشاره به اینکه مسجد مقدس جمکران یک محل جریان‌ساز و اثرگذار است، خاطرنشان کرد: حضور مردم در مسجد مقدس جمکران به مناسبت‌های مختلف نشان از عشق و ارادت مردم به حضرت حجت(عج) است.

خداداده با بیان اینکه امروز جریان فرهنگی و تبلیغی در کشور تعطیل نیست، گفت: اینکه امروز شاهد حضور خیل عظیم جوانان و دانش آموزان در اعتکاف هستیم نشان از تاثیر جریانات فرهنگی دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه در دهه کرامت آذربایجان غربی 
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • مساجد به عنوان محور همه برنامه‌ها قرار داده شود