Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@08:58:16 GMT

تلاش ناموفق روسیه علیه پرچم کوزوو در سازمان ملل

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۰۴۷۸

تلاش ناموفق روسیه علیه پرچم کوزوو در سازمان ملل

روسیه برای نخستین بار تلاش کرد تا از صحبت کردن نماینده کوزوو در شورای امنیت سازمان ملل، در حالی که پرچم کوزوو در پس زمینه قرار داشت، جلوگیری کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، نماینده روسیه می‌گفت که علت اقدامشان این است که اکثریت اعضای شورای امنیت استقلال کوزوو از صربستان را به رسمیت نمی‌شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درخواست برای ممنوعیت استفاده از پرچم کوزوو از سوی دیمیتری پولیانسکی، معاون سفیر روسیه در سازمان ملل در آغاز نشست شورای امنیت باعث شد تا جلسه با یک تاخیر ۴۵ دقیقه‌ای شروع شود چون ۱۵ عضو آن داشتند به صورت خصوصی در این باره گفت‌وگو می‌کردند.

معاون سفیر روسیه در سازمان ملل همچنین گفت: هشت تن از ۱۵ عضو شورای امنیت کوزوو را به عنوان یک کشور به رسمیت نمی‌شناسند و به همین دلیل پرچم آن نباید در پس زمینه محلی که وزیر خارجه کوزوو در آن می‌خواست حرف بزند، دیده شود. روسیه مخالف حرف زدن وزیر خارجه کوزوو نیست.

"چاناکا ویکرماسینگ"، وکیل حقوقی انگلیس در واکنش به صحبت‌های طرف روسی واکنش نشان داد و گفت که این نشست‌های ویدئویی غیر رسمی هستند و در آخرین نشست، پرچم کوزوو در پس زمینه وجود داشت.

پس از آنکه نشست‌های رو در روی سازمان ملل به دلیل پاندمی کرونا متوقف شد، روسیه تاکید کرد که هر نشستی که در شورای امنیت و آنهایی که به صورت مجازی است، غیر رسمی تلقی می‌شوند.

معاون سفیر روسیه در سازمان ملل گفت: مسکو و بسیاری دیگر از اعضای شورای امنیت استقلال کوزوو را به رسمیت نمی‌شناسند و دیده شدن پرچم یک ماهیت به رسمیت شناخته نشده، غیر قابل قبول است.

وی همچنین به این نکته اشاره کرد که نشست‌های ویدئویی شورا غیر رسمی و موقت هستند و قوانین شورای امنیت در آن رعایت نمی‌شود.

تنش‌ها بر سر کوزوو همچنان محل مناقشه و درگیری‌ در بالکان است. کوزوو در سال ۲۰۰۸ از صربستان و یک دهه پس از جنگ ۱۹۹۸ و ۱۹۹۹ بین جدایی‌طلبان آلبانی و نیروهای صرب اعلام استقلال کرد.

تا سپتامبر گذشته میلادی، ۹۸ عضو از ۱۹۳ عضو سازمان ملل از جمله اکثریت کشورهای اتحادیه اروپا، انگلیس و آمریکا، کوزوو را به رسمیت شناختند. روسیه که متحد نزدیک صربستان است و چین در میان کشورهایی هستند که استقلال کوزوو را به رسمیت نمی‌شناسند. مذاکرات برای عادی‌سازی روابط بین کوزوو و صربستان سال گذشته میلادی متوقف شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روسيه کوزوو رسمیت نمی شناسند سازمان ملل شورای امنیت پرچم کوزوو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۰۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به هرگونه تجاوز علیه حاکمیت و تمامیت ارضی خود پاسخ می‌دهیم

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامه‌ای به رئیس دوره‌ای شورای امنیت و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل گفت: ادعای غیرمستند و ارجاعات ناصواب علیه جمهوری اسلامی ایران در نامه مورخ ۸ آوریل ۲۰۲۴ نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل متحد خطاب به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (S/۲۰۲۴) را رد می‌کند.

ارشدترین دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: ادعای مطروحه نامه مزبور بی اساس و صرفاً تلاش مذبوحانه رژیم اسرائیل برای منحرف کردن توجه بین المللی از جنایات شنیع و اقدامات نسل کشی است که توسط این رژیم آپارتاید علیه مردم فلسطین در نوار غزه انجام می‌شود.

ایروانی گفت: چنین ادعاهای بی‌اساسی همچنین تلاشی گمراه کننده با هدف سرپوش گذاشتن و مشروعیت بخشیدن به تجاوزات مداوم رژیم اسرائیل علیه لبنان و نقض مستمر قوانین بین المللی، منشور سازمان ملل متحد و قطعنامه‌های ۱۵۵۹ (۲۰۰۴) و ۱۷۰۱ (۲۰۰۶) شورای امنیت سازمان ملل است.

او تصریح کرد: به همین ترتیب، اتهامات موجود در نامه مورخ ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل متحد خطاب به رئیس شورای امنیت (S/۲۰۲۴/۳۰۴) کاملاً بی اساس بوده و قاطعانه مردود است. همانطور که در نامه مورخ ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ (S/۲۰۲۴/۳۰۵) ما تأکید شده است، اقدام جمهوری اسلامی ایران در ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ در راستای اعمال حق ذاتی خود در چارچوب دفاع از مشروع و ذیل ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد بوده است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: اقدام جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی این رژیم در ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک ایران برخلاف بند ۴ ماده ۲ منشور سازمان ملل متحد اتخاذ شد.

ایروانی ادامه داد: «مجددا تاکید می‌نماید که جمهوری اسلامی ایران هرگز شروع کننده جنگ علیه رژیم اسرائیل نبوده و در آینده نیز قصد انجام آن را ندارد. با این حال، جمهوری اسلامی ایران حق ذاتی خود ذیل قوانین بین المللی برای پاسخ به هرگونه استفاده از زور یا اعمال تجاوزکارانه علیه حاکمیت، تمامیت ارضی، امنیت و منافع ملی خود محفوظ می‌دارد.»

سفیر ایران در سازمان ملل در پایان خواسته است که این نامه به عنوان سند شورای امنیت ثبت و توزیع شود.

کد خبر 6094730 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • (ویدئو) تلاش ناموفق دختر آمریکایی برای عبور از آب‌گرفتگی با خودرو
  • درخواست الجزایر برای برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل
  • درخواست الجزایربرای برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل
  • اسپوتنیک: الجزایر خواستار برگزاری نشست شورای امنیت درباره گورهای جمعی در غزه شد
  • مسکو: واشنگتن در ۶ ماه اخیر، شورای امنیت را گروگان گرفته است
  • تحولات اوکراین| اعتراف کی‌یف به دستاوردهای نظامی روسیه
  • نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است
  • دبیرکل سازمان ملل: متعهد به صلح بر اساس پایان اشغال هستیم
  • به هرگونه تجاوز علیه حاکمیت و تمامیت ارضی خود پاسخ می‌دهیم
  • ایروانی: شروع‌کننده جنگ علیه اسرائیل نبودیم