Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک وبسایت اسپانیایی در مقاله‌ای فاش کرد که صدها بانک و موسسات مالی آمریکایی و اروپایی در تامین بودجه مالی ارتش عربستان و امارات در جنگ یمن مشارکت دارند.

قدس آنلاین: وب سایت اسپانیایی «ال سالتو دیاریو» با انتشار گزارشی به مشارکت شماری از بانک‌ها در تامین بودجه مالی ارتش‌های عربستان سعودی و امارات متحده عربی بین سالهای 2015 تا 2019 در جنگ یمن پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش بر اساس تحقیقات انجام شده توسط مرکز مطالعات صلح «دیلاس» جمع آوری شده است.

بر اساس این گزارش، مرکز دیلاس با انجام تحقیقاتی تحت عنوان «تامین بودجه مالی سلاح های جنگ یمن» نام شماری از شرکت‌هایی که در تامین بودجه مالی این جنگ به سرکردگی عربستان و امارات نقش داشتند را فاش کرد.

طبق داده‌های سازمان ملل متحد جنگ یمن موجب شده شده که نزدیک به 4 میلیون در داخل این کشور آواره باشند و بیش از 7 میلیون نفر به کمک‌های غذایی اولیه نیاز دارند.

طبق تحقیقات انجام شده توسط مرکز مطالعاتی مذکور صدها موسسه مالی در مجموع 607 میلیارد دلار به شرکت‌های اصلی تامین کننده سلاح برای عربستان سعودی و امارات بین سالهای 2015 تا 2019 یعنی زمانی که شدیدترین عملیات‌های نظامی ائتلاف متجاوز سعودی علیه غیرنظامیان یمن انجام می‌شد، پرداخت کرده‌اند.

در این راستا «خیما آموروس» محقق مرکز دیلاس که یکی از نویسندگان تحقیق مذکور است، اظهار داشت عربستان سعودی و امارات متحده عربی با حمایت ایالات متحده مداخله نظامی خود در یمن را آغاز کردند و با وجود اینکه مستندات زیادی درباره آنها در اینجا وجود دارد اما تاکنون هیچ گونه اقدام نظارتی علیه آنها انجام نشده است.

در میان 50 موسسه مالی ذکر شده در این تحقیقات که بودجه مالی جنگ یمن را تامین می‌کردند برخی از بانک‌های بزرگ آمریکایی مانند «بلاک راک»، «گلدمن ساکس»، «مورگان استانلی» و «سیتی گروپ» و بانک‌های اروپایی مانند «دویچه بانک» و «بارکلیز» و شرکت بیمه فرانسه «اکسا» دیده می شود.

این موسسات 8.6 میلیون دلار به شرکت‌هایی که صادرات سلاح به عربستان و امارات را انجام می دادند پرداخت کرده‌اند: شرکت هایی همچون «ایرباس»، «بوئینگ»، «جنرال دینامیکس»، «نافانتیا»، شرکت تکنولوژی و فناوری «رایسون» و ...

سلاح‌هایی که توسط این شرکت‌ها به عربستان و امارات صادر می‌شود 48.7 درصد هواپیما، 19.5 درصد موشک ها، 14.6 درصد خودروهای زرهی و 7.6 درصد سامانه‌های پدافند هوایی هستند.

در تحقیقات مرکز مطالعاتی دالاس آمده است در میان شرکت‌هایی که صادرات سلاح برای ائتلاف عربی در جنگ یمن انجام می‌دادند شرکت حمل و نقل اسپانیایی «نافانتیا» با دریافت بودجه مالی از بانک‌های «بانکو بیلباو فیزکایا»، «سانتاندر بنکیا» و «بانکینتر» در سال 2018 اقدام به ساخت 5 ناوچه به سفارش دولت عربستان سعودی کرد تا در سال 2022 تحویل این کشور بدهد.

«خوردی کالف» دیگر محقق مرکز دیلاس و از نویسندگان این گزارش اعلام کرد چندین سازمان حقوق بشری درخواست کردند تا صادرات این ناوچه‌ها به عربستان متوقف شود چرا که نقض قوانین بین‌المللی است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عربستان سعودی جنگ یمن بانک های آمریکایی تامین بودجه مالی عربستان و امارات عربستان سعودی شرکت هایی جنگ یمن بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۰۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد

پایگاه خبری «خلیج آنلاین» با اعلام این خبر اضافه کرد: روزنامه «وال استریت ژورنال» به نقل از یک مقام اماراتی نوشت که کشورش محدودیت هایی را برای عملیات جنگنده های آمریکا علیه اهدافی در عراق و یمن اعمال کرد.

این مقام اماراتی که به نام وی اشاره ای نشده است، خاطرنشان کرد که این تصمیم ناشی از ایده دفاع از خود اتخاذ شده است.

این مقام اماراتی اظهار داشت که از حملات جنگنده های آمریکایی مستقر در پایگاه الظفره به عراق و یمن جلوگیری شد زیرا پس از حمله شبه‌نظامیان در این کشورها در آغاز سال ۲۰۲۲، آمریکا برای اتخاذ اقدامات برای دفاع از امارات به کُندی عمل کرد.

در همین حال، مقامات آمریکایی گفتند که این موضع امارات، فرماندهان آمریکایی را بر آن داشت تا هواپیماهای بیشتری را به پایگاه هوایی «العدید» در قطر ارسال کنند.

وال استریت ژورنال نوشت که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، انتقال جنگنده‌های جت، پهپادهای مسلح و سایر هواپیماها را به قطر آغاز کرد و در مورد تمرکز نیروها برای دور زدن محدودیت‌های اعمال شده برای حملات هوایی از پایگاه هوایی در امارات که واشنگتن از مدت‌ها پیش از آن استفاده می‌کرد، تجدید نظر کرده است.

این روزنامه آمریکایی تصریح کرد که این اقدام، نشاندهنده تنش بین واشنگتن و برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس است که نیروهای آمریکایی در آنها پایگاه نظامی دارند.

به نوشته وال استریت ژورنال، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بیم آن دارند که جنگی که ۸ ماه است در غزه ادامه دارد، گسترده و به یک درگیری منطقه ای کشیده شوند.

این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات ابوظبی اضافه کرد که امارات متحده عربی به طور فزاینده ای نسبت به احتمال اینکه این کشور از سوی نیروهای مقاومت در منطقه به عنوان کمک کننده آمریکا در انجام عملیات نظامی محسوب شود و هدف نیروهای مقاومت در منطقه قرار گیرد، نگران است.

وال استریت ژورنال به نقل از یک منبع آگاه اشاره کرد که آمریکا در روزهای اخیر با قطری ها برای آوردن جنگنده ها، هواپیماهای شناسایی و پهپادهای مسلح اضافی به پایگاه العدید هماهنگ شده است.

مقامات آمریکایی اظهار داشتند که واشنگتن افزون بر انتقال عملیات به قطر، در حال بررسی حملاتی از سوی جیبوتی در شرق آفریقا است.

بر اساس گزارش این روزنامه آمریکایی، پایگاه هوایی العدید در قطر افزون بر اینکه مرکز فرماندهی منطقه‌ای نیروی هوایی ایالات متحده است یکی از بزرگترین مراکز جنگنده های نیروی هوایی آمریکایی نیز به حساب می‌آید.

پایگاه العدید به عنوان بزرگترین پایگاه های آمریکایی در منطقه به حساب می آید و حدود ۱۰ هزار نظامی آمریکایی را در خود جای داده است.

قطر یکی از متحدان اصلی آمریکا در خارج از ناتو محسوب می شود و به حل و فصل بسیاری از پرونده های پیچیده واشنگتن از جمله پرونده افغانستان کمک کرده است.

دوحه در حال حاضر نیز نقش برجسته ای در تلاش های میانجی گری بین حماس و رژیم اسرائیل ایفا می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!
  • الاتحاد به دنبال شکار مربی بزرگ اروپایی! کلوپ، توخل، مورینیو و 6 غول دیگر در لیست
  • بانک شهر می‌تواند سعید عزت‌اللهی را پرسپولیسی کند؟ بعید است!
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد