Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@22:05:24 GMT

بیش از ۴۰۰۰ بسته معیشتی و بهداشتی در غرب شیراز توزیع شد

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۰۸۰۸

بیش از ۴۰۰۰ بسته معیشتی و بهداشتی در غرب شیراز توزیع شد

گروه استانها - راه‌اندازی ۱۴ کارگاه تولید ماسک، لباس ایزوله وگان، تهیه و توزیع بیش از ۴۰۰۰ بسته معیشتی و بهداشتی از اقدامات انجام شده خواهران بسیجی در زمان کرونا است. - اخبار استانها -

هاشم‌خانی مسئول جامعه زنان ناحیه محمدرسول‌الله (ص) شیراز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  شیراز ، با یادآوری کاهش ذخایر بانک خون فارس، از رزمایش "نذر خون" در فروردین ماه سال جاری خبر داد و اظهار داشت: بسیجیان شمال غرب شیراز ضرورت انجام این کار خداپسندانه و مهم را به خوبی درک کرده و در این عرصه نیز همانند گذشته، پیشگام و پیشقدم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در خصوص اقدامات انجام شده خواهران بسیجی در زمان کرونا گفت: راه‌اندازی 14 کارگاه تولید ماسک، لباس ایزوله وگان، تهیه و توزیع بیش از 4000 بسته معیشتی و بهداشتی و یلدایی در مناسبت‌ها و زمان‌های مختلف دربین خانواده‌های در گیر کرونا و نیازمند حوزه استحفاظی، و برگزاری نمایشگاه‌های اقتصاد مقاومتی که هزینه آن صرف خانواده‌های نیازمند شد، از جمله اقدامات خواهران بسیجی در یک‌سال گذشته است.

8500 بسته معیشتی بین خانواده‌های نیازمند رشت توزیع می‌شود34 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان زنجانی در ماه مبارک رمضان توزیع می‌شودبسیجیان بوشهر یک میلیارد تومان بسته معیشتی میان نیازمندان توزیع کردندآغاز مرحله هشتم کمک مؤمنانه در استان چهارمحال و بختیاری/ 5 هزار بسته معیشتی توزیع می‌شود

ذبح 100 راس گوسفند و توزیع بین خانواده‌های درگیرکرونا و نیازمند، برگزاری چندین رزمایش کمک مومنانه جهت خانواده‌های نیازمند، شناسایی و تهیه شناسنامه جهت زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست، وتهیه و توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی به این عزیزان، از جمله دیگر اقدامات بسیج جامعه زنان ناحیه محمدرسول‌الله (ص) شیراز است که هاشم‌خانی به آن اشاره کرد.

مسئول جامعه زنان ناحیه محمدرسول‌الله (ص) شیراز ضمن بیان اینکه در این ایام، خیرین، فرماندهان حوزه‌ها و پایگاه‌ها و گروه‌های جهادی تلاش مضاعفی نسبت به قبل داشتند که جای تقدیر و تشکر دارد، به اجرای طرح "شهید سلیمانی" توسط بسیج جامعه زنان اشاره و تصریح کرد: قبل از طرح شهید سلیمانی، خواهران به‌صورت تیم‌های چندنفره جهت شناسایی و تشکیل شناسنامه برای خانواده‌های کرونایی و سرکشی به‌صورت هفتگی و خانه به خانه اقدام نمودند و درحال حاضر هم خواهران بسیجی دراین طرح، در قالب تیم‌های مراقبتی و حمایتی و نظارتی بسیار خوب و موفق عمل نموده‌اند. 

به گزارش تسنیم، همزمان با اوج‌گیری کرونا ویروس و شدت‌یافتن بیماری در شهرها، طرح‌های "نذر خون" و " شهید سلیمانی" در مقابله با این اپیدمی در کشور آغاز شده و این روزها با اوج گرفتن دوباره این بیماری، فعالیت‌ها را مضاعف کرده‌اند که نقش بسیج جامعه زنان در نذر خون، و شناسایی خانواده‌های نیازمند و تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی، و بسیج خیرین و بسیجیان در این راه، ستودنی است.


انتهای پیام/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانواده های نیازمند خواهران بسیجی معیشتی و بهداشتی تهیه و توزیع بسته معیشتی جامعه زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۰۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟

دکتر مجید دهقان معتقد است: لایحه فعلی ارتقا امنیت زنان، با وجود اشکالات جزئی، در نفی نگرش فمینیستی و با فاصله گرفتن از نگاه سنتی به دنیا آمد و در صورت تصویب برای اولین بار نگرش خاص گفتمان انقلابی را نمایندگی می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ حدود 12 سال از طرح لایحه امنیت زنان در مجلس می‌گذرد و با وجود اینکه رهبر انقلاب در دیداری که همین امسال با بانوان کشور داشتند بر تسریع رسیدگی به آن تأکید کردند همچنان لایحه امنیت زنان در راهروهای مجلس معطل مانده است. از یک سو برخی به آن برچسب فمنیستی بودن می‌زنند و از سوی دیگر تعداد قابل توجهی از فعالین انقلابی حقوق زنان از حقانیتش دفاع می‌کنند و آن را زاییده نگاه اصیل انقلاب اسلامی به زنان می‌دانند. هنوز چالش‌های زیادی میان موافقین و مخالفین لایحه وجود دارد. این روزها یک بار دیگر جزئیات لایحه امنیت زنان در صحن علنی مجلس بررسی شد. در همین راستا حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر مجید دهقان، عضو هیأت علمی پژوهشکده زن و خانواده در یادداشتی به ارائه دیدگاه خود در این زمینه پرداخته است که در ادامه از نظر می‌گذرانید.

گفتمان دینی از پیش از مشروطه تا دهه‌های بعدی در مسائل زنان دو ویژگی کلی داشت: اول این که مسأله‌اش دین بود و به مسئله زنان به عنوان اِشکالی بر دین می‌نگریست. دوم این که خانواده‌گرا بود با تفسیری که زنان را درون خانواده تعریف و با حضور اجتماعی زنان مخالفت می‌کرد.

اندیشه شهید مطهری نقطه عطف بود. مساله او در کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" گرچه دین است ولی در "مساله حجاب" دغدغه زنان را دارد، البته تنها زنان دیندار و نه همه زنان. تأکید او بر خانواده نیز سر از پرده‌نشینی زن در نمی‌آورد.

دوران کلی‌گویی درباره الگوی سوم تمام شده است / برچسب فمنیستی زدن به لایحه تأمین امنیت زنان از سوی نوتحجرگرایان


سر و صدای انقلاب بلند شد و در گفتمان نوپای انقلاب نیز خانواده‌گرایی با پرده‌نشینی تمایزی جدی داشت. اضافه بر این که مساله آن عموم زنان بود نه تنها زنان دیندار و این یک پله بالاتر از اندیشه شهید‌مطهری بود. به همین دلیل انقلاب برای زنان جذابیت داشت همان‌گونه که انقلاب پیامبر صلی‌الله‌علیه‌و‌آله برای زنان جذاب بود.

پس از انقلاب اما پیگیری امور زنان دو پاره شد.  "مساله زنان" را گفتمان خط امام و بعداً اصلاحات به دوش کشید و به ناکجاآباد برد و "مسأله خانواده" را گفتمان اصول‌گرایی نمایندگی کرد و به مفهوم سنتی آن فهمید. این وسط گفتمان انقلاب بی‌نماینده ماند.

سالی یکبار رهبر انقلاب نگرش گفتمان انقلاب را درباره زنان یادآوری و مسأله زنان را جدای از مسأله خانواده (و نه در ستیز با آن) طرح می‌کند ولی بدنه این گفتمان راه خودش را می‌رود. روایت سرِ گفتمان با بدنه آنان ناسازگار است. سَر، گفتمان انقلابی در حوزه زنان را تقویت می‌کند و بدنه گفتمان سنتی را. جوانانی هم که همسو با روایت گفتمان انقلاب هستند دستی در قدرت ندارند.

این که بدنه گفتمان دینی بدون نیاز به مداخله رهبر انقلاب به شدت لایحه حجاب را پیگیری می‌کند و آن را با مداخله حاکمیتی و جرم‌انگاری حداکثری تا تصویب نهایی همراهی می‌کند ولی لایحه ارتقا امنیت زنان را به اغما می‌برد تا دوباره با اشاره آقا در سخنرانی عمومی به راه بیفتد ریشه در همین امر دارد. حجاب مسأله گفتمان دینی سنتی است ولی امنیت زنان نه.

لایحه فعلی ارتقا امنیت زنان، با وجود اشکالات جزئی، در نفی نگرش فمینیستی و با فاصله گرفتن از نگاه سنتی به دنیا آمد و در صورت تصویب برای اولین بار نگرش خاص گفتمان انقلابی را نمایندگی می‌کند. این طفل نوپا درگفتمان انقلاب اما در برابر گفتمان پرقدرت سنتی بی‌دفاع است، اشارات سالیانه رهبری مگر رمقی به آن دهد. آیا مجلسِ حاضر در هفته‌های نزدیک به انتخابات توان آن را دارد که راوی گفتمان انقلاب اسلامی در مساله زنان باشد؟

خلقی در حال تماشای این نزاعند. جوانانِ نگران ولی امیدوار به آینده، زنان بی‌پناهِ درگیر خشونت و حتی زنان انقلابی و وفادار به گفتمان انقلاب. آیا مجلس یازدهم بالاخره مسأله زنان را به رسمیت می‌شناسد و پناهی در این دوران بی‌پناهی برای آنان خواهد بود؟ چشمی امیدوار و دیگری بیمناک است.

پایان پیام/

 

دیگر خبرها

  • آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر