Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سخنگوی آزادسازی سهام عدالت گفت: از 19 میلیون نفر مشمول روش مستقیم، حدود سه میلیون و 200 هزار نفر سهام خود را فروخته‌اند، سود سهام سهامدارانی که سهام عدالت را به فروش نرساندند پرداخت کرده‌ایم و 30 میلیون نفر نیز در روش غیر مستقیم سهام عدالت باقی ماندند.
به گزارش خبرگزاری آریا از شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و اوراق بهادار، «حسین فهیمی» با بیان اینکه انتخابات شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت وارد یک مرحله ویژه و تاریخی آزادسازی سهام عدالت شده است، اظهار داشت: در طرح آزادسازی سهام عدالت تاکنون پنج مرحله را پشت سر گذاشته‌ایم که شامل تخصیص دارایی، فروش، تغییر ساختار شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی، معامله و پرداخت سود سهام بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه‌داد: اکنون وارد مرحله ششم یعنی انتخابات شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت شده‌ایم که عصاره آزادسازی سهام عدالت است و در این مرحله از طریق انتخاب اعضای هیات مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت مالکیت و سرنوشت به مردم واگذار می‌شود.
آمار سهامداران مستقیم و غیرمستقیم
فهیمی افزود: در روش مستقیم از 19 میلیون نفر، حدود سه‌میلیون و 200 هزار نفر سهام خود را فروخته اند و حتی سود سهام سهامدارانی که سهام عدالت را به فروش نرساندند را پرداخت کردیم، اکنون 30 میلیون نفر نیز در روش غیرمستقیم سهام عدالت باقی ماندند که این سهامداران با انتخاب مدیران شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی دارایی‌های خود را مدیریت می‌کنند.
سخنگوی آزادسازی سهام عدالت تصریح‌کرد: از حالا به بعد شرکت های سرمایه گذاری در ایران وارد رقابت خواهند شد، زیرا این شرکت ها در مجموع بیش از 380 هزار میلیارد تومان دارایی سهام عدالت دارند که ظرفیت بزرگی را نشان می‌دهد و این مدیران هستند که با تصمیم های خود نشان می دهند که چه آینده ای را برای شرکت رقم می زنند.
وی گفت: از مردم دعوت می کنیم تا با مشارکت در انتخابات اعضای هیات مدیره شرکت های سرمایه گذاری سهام عدالت، نسبت به تعیین آینده سرمایه گذاری های خود اقدام کنند.
مهلت ثبت‌نام متقاضیان
سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت درباره مهلت ثبت نام برای عضویت در هیات مدیره شرکت های سرمایه گذاری استانی نیز گفت: تا 28 فرودین ماه این فرصت وجود دارد تا افراد نسبت به ثبت نام در سامانه «ستان» برای عضویت در هیات مدیره شرکت های سرمایه گذاری استانی اقدام کنند و سپس تایید صلاحیت‌ها انجام می شود و بعد از آن افراد نهایی از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام می شود.
برگزاری الکترونیکی مجامع
فهمیی در باره چگونگی شرکت در مجامع انتخاب اعضای هیات مدیره شرکت‌های سرمایه گذاری استانی، اعلام کرد: سهامداران به صورت الکترونیک در مجامع شرکت می‌کنند که پس از ثبت نام در سامانه سجام که امکان ثبت نام رایگان نیز فراهم شده، می‌توانند در مجمع شرکت کنند تا در مجموع 160 عضو هیات مدیره برای شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت را انتخاب کنند.
وی در پایان گفت: در همه استان ها به‌جز استان های تهران و البرز به حد نصاب ثبت نام در سامانه سجام رسیده ایم و تقاضا می کنیم که مشمولان سهام عدالت در این دو استان نیز نسبت به ثبت نام اقدامات لازم را انجام دهند تا فرایندهای بعدی نیز آغاز شود.
به گزارش ایرنا، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار چندی پیش اعلام کرد: افرادی که تمایل دارند به عضویت هیات مدیره شرکت های سرمایه گذاری استانی انتخاب شوند، تا روز 28 فروردین ماه جاری فرصت دارند تا در سامانه ستان این سازمان ثبت نام کنند. انتخابات هم از اواخر اردیبهشت تا اواسط خردادماه برگزار خواهد شد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هیات مدیره شرکت های سرمایه گذاری استانی شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت آزادسازی سهام عدالت میلیون نفر ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۱۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌ هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اعلان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با عنوان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود