Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد حقوق بشر با برشمردن برخی اقدامات ضدانسانی دولت‌های اروپایی این اقدامات را مصداق بارز جنایت علیه بشریت خواند و از دبیر کل شورای اتحادیه اروپا خواست کشور‌های اروپایی را از استمرار مداوم نقض حقوق ملت ایران بازدارد. خبرگزاری میزان - علی باقری‌کنی، رئیس ستاد حقوق بشر در نامه‌ای خطاب به «جف ترنهلم میکلسن»، دبیرکل شورای اتحادیه اروپا، ضمن برشمردن مصادیق تلخی از نقض حقوق شهروندان ایرانی در اروپا، شدیدا از عدم مسئولیت‌پذیری این کشور‌ها در موضوعات حقوق بشری انتقاد کرده و از آن‌ها خواست با گزارشگر ویژه ایران برای بررسی وضعیت زندانیان ایرانی در اروپا همکاری کنند

دبیر ستاد حقوق بشر ایران با برشمردن برخی اقدامات ضدانسانی دولت‌های اروپایی از جمله قطع همکاری آلمانی‌ها با شرکت آرمیتا طب نوین در زمینه انتقال خون، عدم ارائه خدمات به مسافران ایرانی در فرودگاه‌های سوئد و اسپانیا، عدم ارائه لوسیون پیامین توسط فرانسوی‌ها، عدم همکاری دانمارکی‌ها با شرکت ایلیا درمان در زمینه تجهیزات پزشکی و دارو، این اقدامات را مصداق بارز جنایت علیه بشریت خواند و از دبیر کل شورای اتحادیه اروپا خواست کشور‌های اروپایی را از استمرار مداوم نقض حقوق ملت ایران بازدارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بیشتر بخوانید:  تاکید باقری کنی بر «هوشیاری در نطنز» و «هوشمندی در وین» وی همچنین به نقض حقوق شهروندان ایرانی در کشور‌های عضو اتحادیه اروپا از جمله مهدی کیاستی (در هلند)، موسی باشتنی (در ورشو لهستان)، سجاد شهیدیان (در انگلستان)، بهزاد پورقناد (در آلمان)، داوودزاده لولویی (در دانمارک)، جلال‌الدین روح‌اله نژاد (در فرانسه)، محمد بروجردی (در دانمارک)، حمید نوری (در سوئد) و بهنام بهرامی طاقانکی (در سوئیس) اشاره کرد که با موارد تلخی همچون سوزاندن جسد، دستگیری غیرقانونی و همراه با خشونت، بازداشت خودسرانه، ناپدیدسازی و اقدامات ضد انسانی مشابه دیگری رو به رو بوده‌اند.

باقری‌کنی انفعال شورای اتحادیه اروپا در قبال بازتولید قواعد و ضوابط قرون وسطایی توسط دولت‌های اروپایی و محروم‌سازی شهروندان ایرانی از ادامه تحصیل در مراجع علمی و دانشگاهی کشور‌های اتحادیه را نیز محکوم و بر ضرورت همکاری شورای اتحادیه اروپا با گزارشگر ویژه ستاد حقوق بشر در موضوع وضعیت زندانیان ایرانی به منظور تضمین استیفای حقوق زندانیان ایرانی محبوس در اروپا تاکید کرد.

وی در بخش دیگری از این نامه، با استناد به اذعان گزارشگر شورای حقوق بشر در مورد آثار منفی اقدامات قهری یکجانبه، به قربانی شدن ۳۱ کودک مبتلا به بیماری پروانه‌ای و بیماری ام‌پی‌اس از جمله نازگل نوری، نیما هروی، نازنین فاطمه همتی، یگانه حیدری، معصومه اینانلو، خدیجه رحمانی، سحر شمسی و... بر اثر تحریم‌ها اشاره کرده است.

دبیر ستاد حقوق بشر خطاب به دبیر کل شورای اتحادیه اروپا متذکر شد که در راستای مستندسازی و کشف حقایق مربوط به نقض حق حیات این کودکان بی‌گناه، به عنوان اولین گام برای به عدالت سپردن ناقضان حقوق بنیادین ملت ایران، خود را موظف بداند با نماینده ویژه ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در موضوع تأثیر منفی وضع و اجرای تحریم‌ها به بهره‌مندی از حقوق بشر همکاری کرده و دولت‌های اروپایی را وادار به همکاری با این نماینده ویژه کند.

وی با محکوم کردن بی تفاوتی شورای اتحادیه اروپا در قبال رویکرد برخی از دولت‌های اروپایی به ویژه ترفند‌های دولت سوئد در ترویج و اشاعه تروریسم؛ از سکوت در برابر تروریسم دولتی رژیم امریکا از جمله ترور شهید سلیمانی انتقاد کرد و به این اتحادیه یادآور شد در راستای شعار‌های حقوق بشری خود می‌بایست این جنایات را به عنوان اقدام تروریستی مورد شناسایی قرار داده و دولت‌های اروپایی را وادار به همکاری با دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران برای کشف حقیقت نماید.

ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران متن نامه اعتراضی خود را امروز طی دیدار حضوری به سفیر پرتغال که ریاست نوبه‌ای شورای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد تحویل داد.

انتهای پیام/ برچسب ها: حقوق بشر تحریم اتحادیه اروپا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حقوق بشر تحریم اتحادیه اروپا شورای اتحادیه اروپا دولت های اروپایی زندانیان ایرانی ستاد حقوق بشر نقض حقوق کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۱۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان

پیترس اوستویس، رئیس بخش خاور میانه، آسیا و اقیانوسیه اتحادیه اروپا در سفر به ولایت هرات با حضور معاون مقام ولایت و رئیس نمایندگی وزارت خارجه با والی هرات دیدار کرد.

شیخ نور احمد اسلام جار، والی هرات در این دیدار بر لزوم همکاری این اتحادیه در بخش‌های کاهش تاثیرات اقلیمی، صنعتی شدن زراعت و مالداری، وصل کردن بانک‌های افغانستان به بانک‌های بین‌المللی و ایجاد سهولت‌ اخذ ویزا برای تاجران افغانستانی در بیرون از کشور تاکید نمود.

از سویی دیگر، مولوی مهاجر فراهی، معاون والی هرات ضمن استقبال از سفر هیئت اتحادیه اروپا به هرات، از همکاری‌های اتحادیه اروپا با افغانستان به خصوص ولایت هرات ابراز قدردانی نمود. 

پیترس اوستویس، رئیس بخش خاورمیانه، آسیا و اقیانوسیه اتحادیه اروپا، از ادامه کمک های اتحادیه اروپا به مردم افغانستان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا
  • طلسم پروژه انتقال زندان زرند به خارج از شهر شكست/قول تخصيص بودجه
  • ضرورت انتقال زندان به خارج از شهر زرند
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس