Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@05:55:04 GMT

اعتراض شدیدالحن به نقض حقوق ایرانیان توسط اروپا

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۱۸۰۳

اعتراض شدیدالحن به نقض حقوق ایرانیان توسط اروپا

دبیر ستاد حقوق بشر ضمن برشمردن مصادیق تلخی از نقض حقوق شهروندان ایرانی در اروپا، شدیدا از عدم مسئولیت‌پذیری این کشورها در موضوعات حقوق بشری انتقاد کرده و از آنها خواست با گزارشگر ویژه ایران برای بررسی وضعیت زندانیان ایرانی در اروپا همکاری کنند.

به گزارش روز چهارشنبه ستاد حقوق بشر، علی باقری کنی در نامه‌ای خطاب به «جف ترنهلم میکلسن»، دبیر کل شورای اتحادیه اروپا، با برشمردن برخی اقدامات ضدانسانی دولت‌های اروپایی از جمله قطع همکاری آلمانی‌ها با شرکت آرمیتا طب نوین در زمینه انتقال خون، عدم ارائه خدمات به مسافران ایرانی در فرودگاه‌های سوئد و اسپانیا، عدم ارائه لوسیون پیامین توسط فرانسوی‌ها، عدم همکاری دانمارکی‌ها با شرکت ایلیا درمان در زمینه تجهیزات پزشکی و دارو، این اقدامات را مصداق بارز جنایت علیه بشریت خواند و از دبیر کل شورای اتحادیه اروپا خواست کشورهای اروپایی را از استمرار مداوم  نقض حقوق ملت ایران بازدارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین به نقض حقوق شهروندان ایرانی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا از جمله مهدی کیاستی (در هلند)، موسی باشتنی (در ورشو لهستان)، سجاد شهیدیان (در انگلستان)، بهزاد پورقناد (در آلمان)، داوودزاده لولویی (در دانمارک)، جلال‌الدین روح‌اله نژاد (در فرانسه)، محمد بروجردی (در دانمارک)، حمید نوری (در سوئد) و بهنام بهرامی طاقانکی (در سوئیس) اشاره کرد که با موارد تلخی همچون سوزاندن جسد، دستگیری غیرقانونی و همراه با خشونت، بازداشت خودسرانه، ناپدیدسازی و اقدامات ضد انسانی مشابه دیگری رو به رو بوده‌اند. 

باقری‌کنی انفعال شورای اتحادیه اروپا در قبال بازتولید قواعد و ضوابط قرون وسطایی توسط دولت‌های اروپایی و محروم‌سازی شهروندان ایرانی از ادامه تحصیل در مراجع علمی و دانشگاهی کشورهای اتحادیه را نیز محکوم و بر ضرورت همکاری شورای اتحادیه اروپا با گزارشگر ویژه ستاد حقوق بشر در موضوع وضعیت زندانیان ایرانی به منظور "تضمین استیفای حقوق زندانیان ایرانی محبوس در اروپا" تاکید کرد. 

وی در بخش دیگری از این نامه، با استناد به اذعان گزارشگر شورای حقوق بشر در مورد آثار منفی اقدامات قهری یکجانبه، به قربانی شدن ۳۱ کودک مبتلا به بیماری پروانه‌ای و بیماری ام‌پی‌اس از جمله نازگل نوری، نیما هروی، نازنین فاطمه همتی، یگانه حیدری، معصومه اینانلو، خدیجه رحمانی، سحر شمسی و... بر اثر تحریم‌ها اشاره نموده است.

دبیر ستاد حقوق بشر خطاب به دبیر کل شورای اتحادیه اروپا متذکر شد که در راستای مستندسازی و کشف حقایق مربوط به نقض حق حیات این کودکان بی‌گناه، به عنوان اولین گام برای به عدالت سپردن ناقضان حقوق بنیادین ملت ایران، خود را موظف بداند با نماینده ویژه ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در موضوع تأثیر منفی وضع و اجرای تحریم‌ها به بهره‌مندی از حقوق بشر همکاری کرده و دولت‌های اروپایی را وادار به همکاری با این نماینده ویژه کند.
وی با محکوم کردن بی تفاوتی شورای اتحادیه اروپا در قبال رویکرد برخی از دولتهای اروپایی به ویژه ترفندهای دولت سوئد در ترویج و اشاعه تروریسم؛ از سکوت در برابر تروریسم دولتی رژیم امریکا از جمله ترور شهید سلیمانی انتقاد کرد و به این اتحادیه یادآور شد در راستای شعارهای حقوق بشری خود بایع این جنایات را به عنوان اقدام تروریستی مورد شناسایی قرار داده و دولت‌های اروپایی را وادار به همکاری با دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران برای کشف حقیقت نماید.
گفتنی است ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران متن نامه اعتراضی خود را امروز طی دیدار حضوری به سفیر پرتغال که ریاست نوبه ای شورای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد تحویل داد./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: شورای اتحادیه اروپا دولت های اروپایی ستاد حقوق بشر نقض حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۱۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امری: سطح بالای لیگ برتر مانع موفقیت تیم‌های انگلیسی در اروپا است

امری با وجود دشواری تمرکز روی لیگ برتر و رقابت‌های اروپایی، همچنان به ماجراجویی در هر دو رقابت ادامه می‌دهد. 

طرفداری | اونای امری معتقد است سطح بالای لیگ برتر، شانس باشگاه‌های انگلیسی در اروپا را پایین آورده است. 

پس از حذف تیم‌هایی مثل منچسترسیتی و لیورپول، استون ویلا تنها تیم انگلیسی باقیمانده در این فصل از رقابت‌های اروپایی است. آن‌ها فردا در چارچوب نیمه نهایی لیگ کنفرانس اروپا به مصاف المپیاکوس خواهند رفت. در لیگ برتر، شاگردان اونای امری صرف نظر از وضعیت تاتنهام، با کسب سه پیروزی رتبه چهارم را قطعی خواهند کرد تا فصل آینده در لیگ قهرمانان اروپا حاضر باشند. سرمربی اسپانیایی در مورد ناکامی تیم‌های انگلیسی در رقابت‌های اروپایی گفت:

ما تنها تیم باقی مانده انگلیس هستیم و این کار سختی است چون لیگ ما سرسخت‌ترین لیگ دنیا محسوب می‌شود. اگر می‌خواهیم در لیگ برتر موفق باشیم، باید در مورد روند آماده‌سازی تمرکز 100% داشته باشیم. ترکیب این موضوع با رقابت‌های اروپایی، چالش دشواری است. سطح بالای لیگ برتر مانع از جاه‌طلبی تیم‌های انگلیسی می‌شود. با این حال، نمی‌توانم درک کنم که چرا برخی از تیم‌ها تصمیم می‌گیرند به طور جدی در رقابت‌های اروپایی حاضر نشوند. تیم‌های برتر دنیا برای من الهام‌بخش هستند و به همین دلیل، ما برای موفقیت در هر دو جبهه لیگ و اروپا انگیزه بالایی داریم. 

امری در مورد عملکرد تیمش در این فصل گفت:

رسیدن به این مرحله از رقابت‌های اروپایی، بهترین دستاوردی بود که می‌توانستیم در ابتدای فصل به آن امیدوار باشیم. با این حال، با عملکرد خوبمان در طول فصل، این دستاورد دیگر جای تعجب ندارد. حفظ این روند برای مدت طولانی کار آسانی نیست. در حال حاضر، ما مدعی کسب رتبه چهارم در لیگ برتر و رسیدن به فینال لیگ کنفرانس اروپا هستیم. هدف ما همچنان پیشرفت و ارتقای جایگاهمان در هر دو جبهه است.

از دست ندهید ????????????????????????

تونی کروس: پاس گلم جلوی بایرن خیلی خاص نبود شاهکار کارلتو؛ بازهم شکست‌ناپذیری مقابل بایرن بزرگترین بازیکنان ناکام تاریخ لیگ قهرمانان یحیی شکایت کند 5 میلیارد تومان جریمه می‌گیرد

دیگر خبرها

  • رده‌بندی جدید لیگ‌های اروپایی؛ سری آ پس از 17 سال در بین دو لیگ برتر اروپا!
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • کمک ۲۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • حقوق روسای اتحادیه اروپا چقدر است؟
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش
  • کارزار بین‌المللی در اعتراض به اقدامات دولت ایتالیا علیه یک روزنامه/ سه خبرنگار در خطر صدور حکم نُه سال زندان قرار گرفته‌اند
  • بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ می‌آید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر
  • بورل در تماس تلفنی با امیرعبداللهیان: اتحادیه اروپا خواهان تنش با ایران نیست
  • امیرعبداللهیان به بورل: همکاری آژانس و ایران در مسیر خوب قرار دارد/ از سفر گروسی مدیر کل آژانس اتمی به ایران استقبال می‌کنیم
  • امری: سطح بالای لیگ برتر مانع موفقیت تیم‌های انگلیسی در اروپا است