Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@21:25:18 GMT

۳۱ اردبیهشت ماه پایان زمان آموزش دوره ابتدایی است

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۲۲۵۱

۳۱ اردبیهشت ماه پایان زمان آموزش دوره ابتدایی است

به گزارش خبرگزاری مهر، رضوان حکیم زاده با تشریح نحوه ارزشیابی پایانی دوره ابتدایی، اظهار کرد: پایان برگزاری کلاس‌ها و زمان آموزش دانش آموزان ابتدایی سی و یکم اردیبهشت ماه خواهد بود و مدرسه تلویزیونی ایران هم تا آن زمان به ارائه آموزش‌ها ادامه خواهد داد. معلمان و مدیران دوره ابتدایی تا دهم خردادماه فرصت دارند تا نتایج پایانی ارزشیابی نوبت دوم را در کارنامه دانش آموزان، ثبت نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش ابتدایی، با اشاره به اینکه در دوره ابتدایی، «ارزشیابی کیفی- توصیفی» به صورت «فرآیندی» انجام می‌شود؛ تصریح کرد: معلمان براساس شواهد و اطلاعاتی که در طول سال تحصیلی از عملکرد دانش آموزان به دست آورده اند و براساس ارزیابی‌های عملکردی که در پایان سال از دانش آموزان انجام می‌دهند، نتایج نهایی را ثبت خواهند کرد.

وی ادامه داد: ما تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا هستیم و با توجه به شرایط متفاوتی که در مناطق مختلف کشور داریم، برنامه ریزی می‌کنیم. در مناطق آبی، که عمدتاً مناطق کم جمعیت روستایی و عشایری قرار دارند، مصوبه‌ای برای برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری داشتیم و خوشبختانه هیچ مشکلی هم تاکنون ایجاد نشده است؛ بنابراین ارزیابی عملکردی برای این دانش آموزان با تشخیص معلم به صورت حضوری است، اما در بقیه مناطق «زرد»؛ «نارنجی» و «قرمز» با توجه به اعلام ستاد ملی کرونا تصمیم گیری خواهد شد. اما مشخصاً در مناطقی که امکان برگزاری آزمون‌ها به صورت حضوری وجود نداشته باشد، قطعاً با استفاده از بستر برخط، این ارزیابی‌ها انجام خواهد شد.

حکیم زاده ضمن تأکید بر اهمیت ارزیابی عملکردی از میزان یادگیری دانش آموزان پایه اول و دوم ابتدایی که مهارت‌های پایه سواد را یاد می‌گیرند، اظهارکرد: بر اساس این شیوه نامه، برای این دانش آموزان علاوه بر معلمان، مدیران مدارس هم مسئولیت خواهند داشت که در خصوص تضمین یادگیری این گروه از دانش آموزان، اطمینان حاصل کنند.

وی گفت: در نشست اخیر یونسکو که با وزرای آموزش و پرورش انجام شد؛ همه وزرا نگرانی عمیق خود را از افت کیفیت آموزش ابراز نمودند. که عمدتاً این نگرانی متوجه آن دسته از کودکان و دانش آموزانی است که امکان دریافت حمایت مؤثر والدین را در فضای یادگیری برخط نداشتند.

معاون آموزش ابتدایی اضافه کرد؛ با توجه به اینکه هنوز شرایط کشور از نظر شیوع کرونا قابل پیش بینی نیست برای نحوه بازگشایی و برگزاری کلاس‌ها دو مدل طراحی می‌شود که اولی، تکیه بر «آموزش حضوری» و استفاده از آموزش مجازی به عنوان مکمل است و تحت عنوان «آموزش ترکیبی» مطرح می‌باشد. مدل دیگر تأکید بر «آموزش مجازی» و استفاده از بستر برخط برای ارائه آموزش‌ها است.

وی تصریح کرد: بر طبق نتایج آسیب شناسی که در سال تحصیلی جاری در حال انجام است و تا اتمام ثبت نتایج ارزشیابی، نهایی خواهد شد؛ برنامه‌های جدی توانمند سازی معلمان در تابستان امسال خواهیم داشت؛ از جمله اینکه با توجه به شرایط دانش آموزان چگونه بتوانیم در فضای مجازی، آموزش‌های با کیفیت بالاتری ارائه کنیم.

کد خبر 5189517 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش رضوان حکیم زاده مدرسه ابتدایی شهرداری تهران ویروس کرونا شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه ماه مبارك رمضان پرونده قضایی ماه رمضان ۱۴۰۰ ستاد ملی مقابله با کرونا واکسن کرونا سازمان تامین اجتماعی وضعیت معابر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دستگاه قضایی دوره ابتدایی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۲۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شانزدهمین دوره جشنواره استانی طرح قدس دانش‌آموزان و کارکنان مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به میزبانی سمای واحد بندرانزلی برگزار شد.

آیین افتتاح این جشنواره قرآنی با حضور محمود خوشحال معاون امور مدارس استان گیلان، کریم کیاکجوری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی، فرشته گلدوست مدیرکل امور مدارس انزلی و ۱۵۶ دانش‌آموز و کارمند مدارس واحد‌های رشت، لاهیجان، انزلی، آستارا و لنگرود برگزار شد.

در این جشنواره دانش‌آموزان و کارکنان مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در رشته‌های ترتیل، حفظ، نهج‌البلاغه، مداحی و صحیفه سجادیه باهم به رقابت پرداختند و نفرات برتر به مسابقات پهنه شمال کشور راه خواهند یافت.

فیروزه جوانشیر مدیر تعالی تربیتی معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی از طریق مجازی مهمان این جشنواره بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • حضور ۳۵۰ دانش آموز کاشمری در دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • ببینید | روش جالب یک معلم برای آموزش مفهوم فسیل به دانش آموزان ابتدایی