Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@13:55:25 GMT

راه اندازی مرکز ارتباط نهادهای مالی

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۲۵۴۹

راه اندازی مرکز ارتباط نهادهای مالی

خبرگزاری آریا - نهادهای مالی تابلوی راهنمای اتوبان بازار سرمایه هستند و یکی از مهمترین ابزارهای مدیریت و کنترل ریسک محسوب می شوند. با توجه به اهمیت موضوع سال جدید توسعه، تسهیل فرآیندها و افزایش شفافیت نهادهای مالی در دستور کار نهاد ناظر بازار سرمایه قرار گرفته و در گام اول این ماموریت مرکز ارتباط نهادهای مالی راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


میثم فدایی واحد، مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس گفت: هر فردی در جامعه برای حفظ ارزش پول و کسب سود به دنبال سرمایه‌گذاری است. اما متاسفانه برخی از سرمایه گذاری ها در حوزه های مختلف نتیجه مطلوبی ندارد و مهمترین عامل آن هم بحث دانش و آگاهی خود سرمایه گذار است.
مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس با بیان اینکه افزایش سطح پیچیدگی و تخصصی بودن بازار ها با ریسک، بازدهی و زیان رابطه مستقیم دارد، افزود: مهمترین، پر بازده ترین و پیچیده ترین فرصت اقتصادی کشور نیز که با استقبال گسترده آحاد مردم همراه شده بازار سرمایه است.
وی افزود: بازار سرمایه همواره بهترین فرصت سرمایه گذاری است با این حال بی اطلاعی از پیچیدگی های این بازار تخصصی می تواند عامل افزایش ریسک باشد و این درحالی است که اگر سرمایه گذار ها در مسیر درست حرکت کنند، گزینه ای بهتر از بورس پیش روی آنها نیست و در این میان قطعا نهاد های مالی تابلوی راهنمای اتوبان بازار سرمایه هستند و یکی از مهمترین ابزارهای مدیریت و کنترل ریسک محسوب می شوند.
میثم فدایی واحد ادامه داد: نهادهای مالی بازار سرمایه متنوع هستند و در حال حاضر 736 نهاد مالی تخصصی، تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار در بازار سرمایه فعالیت می کنند با این حال در سال جدید رویکرد نهاد ناظر بازار سرمایه، توسعه، تسهیل فرآیندها و افزایش شفافیت نهادهای مالی است.
وی با بیان اینکه شرکت های تامین سرمایه، مشاورین سرمایه گذاری، نهادهای پردازش اطلاعات مالی، سبدگردان ها، هلدینگ ها و در کنار آن انواع صندوق های سرمایه گذاری نهاد مالی محسوب می شوند افزود: با توجه به طیف گسترده فعالیت های نهاد های مالی و همچنین بروکراسی، رسیدگی به درخواست این مجموعه های مهم اقتصادی کاری زمانبر شده و با توجه به نقش و اهمیت این نهاد ها برای بازار سرمایه، از سوی ریاست محترم سازمان بورس و اوراق بهادار تاکید شد فرآیند های اجرایی نهاد های مالی در اسرع وقت تسهیل شود.
فدایی افزود: طبیعتا در این مسیر پاسخگویی صحیح و راهنمایی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در نتیجه راه اندازی یک مرکز ارتباطی قوی در دستور کار قرار گرفت تا ضمن پاسخگویی لازم امور مربوط به نهادهای مالی با سرعت رسیدگی شود. این پاسخگویی سریع و دقیق می تواند سرمنشا تحولی بزرگ در زمینه توسعه کمی و کیفی نهادهای مالی و سرعت بخشی به فرآیندهای تخصصی بازار سرمایه باشد.
وی با اشاره وظایف و مأموریت‌های شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس، افزود: مرکز پاسخگویی تخصصی نهادهای مالی توسط این شرکت راه اندازی شده و ذینفعان این مرکز که نهادهای مالی دارای مجوز هستند می‌توانند درخواست های خود را پس از اعلام در این مرکز تا حصول نتیجه کنترل و پیگیری کنند.
نهاد های مالی برای ارتباط با این مرکز می توانند علاوه بر مراجعه حضوری به ساختمان شماره 3 سازمان بورس و اوراق بهادار واقع در خیابان ملاصدرا جنب انتشارات بورس-پلاک 19 با شماره 91070444 تماس بگیرند.
سنا

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نهاد های مالی سرمایه گذاری نهادهای مالی بازار سرمایه سازمان بورس راه اندازی نهاد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۲۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی، توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راه اندازی می‌شود.

با هدف توسعه وگسترش فعالیت‌های تحقیقاتی، تقویت نوآوری‌های شناختی و رونق کسب و کار‌های فناورانه حوزه اکوسیستم شناختی، «مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی» با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راه اندازی می‌شود.

دانیال سمیعی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان  توضیح داد: این صندوق با تمرکز بر روی پروژه‌های نوآورانه و تحول‌آفرین تلاش می‌کند با بهره‌مندی از حمایت‌های دولت و جذب پتانسیل‌های بخش خصوصی نقش محوری خود را در ارائه خدمات به فناوران و توسعه فناوری‌های آینده تحکیم بخشد.

وی با بیان اینکه این صندوق دانش‌بنیان از چهار سال پیش همکاری خود با ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی را آغاز و به عنوان صندوق تخصصی این حوزه در کشور معرفی شد، افزود: صندوق پژوهش و فناوری گیلان در نظر دارد تا در سال جاری با اجرای برنامه‌هایی برای گسترش فعالیت‌های این حوزه از طریق جذب و تخصیص منابع و افزایش همکاری‌های ملی و بین‌المللی به افزایش توانمندی فناوران کشور در این زمینه و همچنین تقویت جایگاه ایران در این زمینه اقدام نماید.

سمیعی با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری گیلان یک نهاد مالی غیردولتی نیمه دوم سال ۱۳۹۸ با همکاری  چهارمرکز علمی ودانشگاهی و همچنین ۶ سرمایه‌گذار بخش خصوصی فعالیت خودرا آغاز کره است، تصریح کرد: فعالیت اصلی این صندوق بر ارائه خدمات مالی از قبیل «ارائه انواع تسهیلات»، «سرمایه‌گذاری خطرپذیر»، «صدور انواع ضمانت‌نامه»، «ارائه گرنت»، «ارائه خدمات توانمندسازی»، "پذیرش مطالبات قراردادی" و "لیزینگ محصولات فناورانه" به شرکت‌ها و کسب‌وکار‌ها در زمینه فناوری و نوآوری متمرکز است.

 وی اشاره کرد: صندوق گیلان با طراحی و برگزاری اولین برنامه ملی سرمایه‌گذاری درکسب و کار‌های حوزه فناوری‌های شناختی با عنوان «BRAINVEST» در کشور در تلاش است تا نه تنها در راستای تقویت پایه‌های فناوری در سطح ملی، بلکه به توسعه فناوری بومی در سطح روند‌های جهانی گام بر‌دارد.  

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان، با اشاره به اینکه درسال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری خطرپذیر درحوزه فناوری‌های شناختی برای کمک به توسعه محصولات و ارایه راهکار‌هایی برای ارتقای توانایی‌های شناختی در برخی از کشور‌ها به طور قابل توجهی افزایش یافته است، یادآور شد: صندوق گیلان در اجرای برنامه‌های مختلف در حوزه‌های شناختی  تاکنون ۹۰  میلیارد ریال در این حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر کرده و بیش از ۸۰ میلیارد ریال خدمات مالی در قالب تسهیلات و بیش از ۱۸ میلیارد ریال به فناوران و کسب‌وکار‌های حوزه فناوری‌های شناختی حمایت‌های مالی در قالب گرنت پرداخت کرده است.

وی ادامه داد: مجموعه این خدمات منجر به نقش تاثیرگذار آن در ترویج فناوری‌های پیشرفته در زیست‌بوم فناوری‌های شناختی کشور شده است.

سمیعی در پایان افزود: سرمایه‌گذاری‌های دولتی و خصوصی در علوم شناختی نقش مهمی در تقویت قدرت اقتصادی و فناوری کشور‌ها دارد و می‌تواند به عنوان یک موتور رشد برای نوآوری و توسعه پایدار عمل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  •  معرفی کتاب های بازار مالی
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بورس و مرکز مبادله؛ ۲ نهاد با شرح وظایف کاملا متفاوت