Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@09:10:46 GMT

کشتی فرنگی ایران مقتدرانه قهرمان آسیا شد

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۲۹۰۷

سی و یکمین دوره رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا روز‌های ۲۴ و ۲۵ فروردین ماه در شهر آلماتی قزاقستان برگزار و در پایان تیم ایران با ۴ مدال طلا، ۲ مدال نقره و ۳ برنز و کسب ۱۹۴ امتیاز با اقتدار قهرمان شد.

به گزارش تابناک ورزشی، در پایان این مسابقات تیم ایران توسط پژمان پشتام، ناصر علیزاده، مهدی بالی و علی اکبر یوسفی در اوزان ۷۷، ۸۷، ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم به مدال طلا، مهدی محسن نژاد و میثم دلخانی در اوزان ۶۰ و ۶۳ کیلوگرم به مدال نقره و پویا دادمرز، حسین اسدی و امین کاویانی نژاد در اوزان ۵۵، ۶۷ و ۷۲ کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رده بندی تیم نیز تیم ایران با کسب ۱۹۴ امتیاز با اقتدار بعنوان قهرمانی رسید و تیم‌های قزاقستان و قرقیزستان با کسب پس از تیم ایران به ترتیب با ۱۵۶ و ۱۵۳ امتیاز دوم و سوم شدند.

نتایج کشتی گیران کشورمان به شرح زیر است:

در وزن ۵۵ کیلوگرم پویا دادمرز در دیدار نخست با توجه به سر وزن نرسیدن جین هیوک کیم از کره جنوبی به پیروزی رسید. وی در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر داواباندی مونخ اردن از مغولستان را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. دادمرز در این مرحله مقابل الهام بهرام اف قهرمان آسیا از ازبکستان با نتیجه ۳ بر یک مغلوب و راهی دیدار رده بندی شد. حریف وی در این دیدار اسلام جان عزیزاف از تاجیکستان را با نتیجه ۹ بر صفر شکست داد و صاحب مدال برنز شد.

در وزن ۶۰ کیلوگرم مهدی محسن نژاد در دور نخست با نتیجه ۸ بر صفر کاتوبک عبدیکریم از قرقیزستان را مغلوب کرد وی در دور بعد مقابل مردان اله یاروف از ترکمنستان با نتیجه ۸ بر صفر به برتری دست یافت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. محسن نژاد در این مرحله مقابل آیاتا سوزوکی از ژاپن با نتیجه ۹ بر یک به برتری دست یافت و راهی دیدار فینال شد. وی در دیدار فینال آدیوس سلطانگالی دارنده مدال برنز جهان از قزاقستان با نتیجه ۸ بر ۴ مغلوب شد و به مدال نقره رسید.

در وزن ۶۳ کیلوگرم میثم دلخانی در دور اول با نتیجه ۵ بر صفر اورماتبک آماتوف از قرقیزستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۹ بر ۷ المورات تاسمرادوف دارنده مدال نقره و برنز جهان و برنز المپیک از ازبکستان را از پیش رو برداشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۸ بر ۵ از سد هان جائه چانگ از کره جنوبی گذشت و راهی دیدار فینال شد. وی در این دیدار مقابل سلطان آسیتولی از قزاقستان با نتیجه ۸ بر ۳ و ضربه فنی مغلوب شد و به مدال نقره رسید.

در وزن ۶۷ کیلوگرم حسین اسدی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با توجه به غیبت الاجامی از عراق به پیروزی دست یافت. وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی با تسوچیکا شیمویامادا دارنده مدال نقره آسیا از ژاپن با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۹ بر صفر آشو از هند را مغلوب کرد و به مدال برنز دست یافت.

در وزن ۷۲ کیلوگرم امین کاویانی نژاد پس از استراحت در دور اول در دور دوم مقابل آزات سادیکوف از قزاقستان با نتیجه ۸ بر ۶ به پیروزی دست یافت. وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی مقابل روسلان تساریف قهرمان آسیا از قرقیزستان با نتیجه ۳ بر یک مغلوب شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۲ بر یک محمود بخشیلوف از ازبکستان را از پیش رو برداشت و به مدال برنز رسید.

در وزن ۷۷ کیلوگرم پژمان پشتام در دور اول با نتیجه ۹ بر صفر کایراتبک توگولبایف از قرقیزستان را مغلوب کرد. وی با توجه به حضور نیافتن کشتی گیران عراقی و فلسطینی به پیروزی دست یافت و راهی مرحله نیمه نهایی شد، پشتام در این مرحله با نتیجه ۷ بر ۷ مقابل سینگ گورپریت دارنده مدال نقره آسیا از هند به برتری دست یافت و راهی دیدار فینال شد. حریف وی در دیدار فینال دالر رضازاده از تاجیکستان بود که به روی تشک حاضر نشد و پشتام نیز به مدال طلا رسید.

در وزن ۸۲ کیلوگرم که مسابقات به صورت دوره‌ای برگزار می‌شود، مهدی ابراهیمی در گروه ۲ در کشتی نخست خود مقابل جالگاسبای بردیموراتوف دارنده مدال برنز جهان از ازبکستان با نتیجه ۶ بر صفر مغلوب شد وی در مبارزه بعد نیز با نتیجه ۲ بر یک مقابل کالیدین آسیکیف از قرقیزستان شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.
در وزن ۸۷ کیلوگرم ناصر علیزاده پس از استراحت در دور اول در دور دوم مقابل نورسلطان تورسینوف قهرمان آسیا از قزاقستان با نتیجه ۳ بر یک به پیروزی دست یافت. وی در کشتی بعد و در مرحله نیمه نهایی نیز با نتیجه ۱۰ بر ۴ از سد رستم آساکولوف دارنده مدال نقره و برنز جهان از ازبکستان گذشت و به دیدار فینال راه یافت. علیزاده در این دیدار با نتیجه ۳ بر یک مقابل آتابک عزیزبیکوف از قرقیزستان به پیروزی رسید و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۹۷ کیلوگرم مهدی بالی پس از استراحت در دور نخست در دور بعد با توجه به غیبت علی الکابی از عراق به پیروزی رسید وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی در یک کشتی نفسگیر با نتیجه ۱۱ بر ۹ یرولان ایسکاکوف دارنده مدال برنز بازی‌های آسیایی از قزاقستان را از پیش رو برداشت و راهی دیدار فینال شد. وی در این دیدار سئونگ جون کیم از کره جنوبی را با نتیجه ۹ بر ۵ شکست داد و صاحب مدال طلا شد.

در وزن ۱۳۰ کیلوگرم علی اکبر یوسفی در دور نخست با نتیجه ۹ بر یک مورات رامانوف از قرقیزستان را شکست داد. وی در دور دوم و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۱۴ بر ۵ سهراب فاتویف از ازبکستان را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت. حریف یوسفی در این دیدار علیمخان سیزدیکوف از قزاقستان را با نتیجه ۵ بر ۱ از پیش رو برداشت و صاحب مدال طلا شد.

رده بندی انفرادی و تیمی این مسابقات به شرح زیر است:

۵۵ کیلوگرم: ۱- ایو شیوتانی (ژاپن) ۲- الهام بهرام اف (ازبکستان) ۳- نورمحمد عبداله یف (قرقیزستان) و پویا دادمرز (ایران)
۶۰ کیلوگرم: ۱- آدیوس سلطانگالی (قزاقستان) ۲- مهدی محسن نژاد (ایران) ۳- سئونگ هاک کیم (کره جنوبی) و آیاتا سوزوکی (ژاپن)
۶۳ کیلوگرم: ۱- سلطان آسیتولی (قزاقستان) ۲- میثم دلخانی (ایران) ۳- جیوچی هیانگ (چین تایپه) و هان جائه چانگ (کره جنوبی)
۶۷ کیلوگرم: ۱- تسوچیکا شیمویامادا (ژاپن) ۲- آلمات کبیسبایف (قزاقستان) ۳- حسین اسدی (ایران) و آمانتور اسماعیل اف (قرقیزستان)
۷۲ کیلوگرم: ۱- هان سو ریو (کره جنوبی) ۲- روسلان تساریف (قرقیزستان) ۳- امین کاویانی نژاد ایران) و تایشی هوری (ژاپن)
۷۷ کیلوگرم: ۱- پژمان پشتام (ایران) ۲ – دالر رضازاده (تاجیکستان) ۳- دمیو ژادرایف (قزاقستان) و کایراتبک توگولبایف (قرقیزستان)
۸۲ کیلوگرم: ۱- جالگاسبای بردیموراتوف (ازبکستان) ۲- کالیدین آسیکیف (قرقیزستان) ۳- ساتوکی موکایی (ژاپن) ۴- یوگنی پولیوادوف (قزاقستان) ... ۶- مهدی ابراهیمی (ایران)
۸۷ کیلوگرم: ۱- ناصر علیزاده (ایران) ۲- آتابک عزیزبیکوف (قرقیزستان) ۳- رستم آساکولوف (ازبکستان) و سئونگ هوان لی (کره جنوبی)
۹۷ کیلوگرم: ۱- مهدی بالی (ایران) ۲- سئونگ جون کیم (کره جنوبی) ۳- یرولان ایسکاکوف (قزاقستان) و بکسلطان محموداف (قرقیزستان)
۱۳۰ کیلوگرم: ۱- علی اکبر یوسفی (ایران) ۲– علیمخان سیزدیکوف (قزاقستان) ۳- مورات رامونوف (قرقیزستان) و مین جون کیم (کره جنوبی)

رده بندی تیمی: ۱- ایران ۱۹۴ امتیاز ۲- قزاقستان ۱۵۶ امتیاز ۳- قرقیزستان ۱۵۳ امتیاز ۴- ژاپن ۱۳۳ امتیاز ۵- کره جنوبی ۱۲۵ امتیاز ۶- ازبکستان ۱۱۷ امتیاز

منبع: تابناک

کلیدواژه: گروه های شغلی سایت غنی سازی نطنز ماه رمضان بهروز کمالوندی دعای روز اول رمضان کشتی فرنگی فدراسیون کشتی تابناک ورزشی آلماتی قزاقستان گروه های شغلی سایت غنی سازی نطنز ماه رمضان بهروز کمالوندی دعای روز اول رمضان بعد و در مرحله نیمه نهایی راهی دیدار فینال شد قزاقستان با نتیجه پس از استراحت در دور پیروزی دست یافت پیش رو برداشت دارنده مدال نقره نتیجه ۳ بر یک دست یافت و راهی نتیجه ۸ دور بعد مغلوب شد نتیجه ۹ قهرمان آسیا مدال نقره دور نخست دور دوم دور اول برنز جهان تیم ایران کره جنوبی محسن نژاد مدال برنز مدال طلا رده بندی بر صفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۲۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد/ کسب یک طلا نتیجه خوبی است

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی تاکید کرد: نباید با انتظارهای بالا باعث ایجاد فشار روانی به کشتی‌گیران در المپیک شویم.

به گزارش ایسنا، حسن رنگرز در حاشیه برگزاری رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی در اهواز درباره کامل‌شدن سهمیه‌های کشتی فرنگی ایران در المپیک پاریس گفت: خوشحالم که کشتی فرنگی با شایستگی توانست شش سهمیه باقیمانده المپیک را کسب کند و با یک انسجام تیمی و بدون دغدغه موفق شد مسیر ناهموار و سخت آماده‌سازی را پشت سر بگذارد. البته الان هم حرف چند ماه گذشته را تکرار می‌کنم. از ابتدا هم اولویت و هدفگذاری ما صرفاً کسب شش سهمیه نبود؛ کمااینکه در المپیک هم شما با ۱۰۰ ورزشکار شرکت کنید، خیلی به تعداد و کمیت امتیاز نمی‌دهند و کیفیت نتیجه‌ها و به طور مشخص به رنگ مدال‌ها نگاه ویژه‌ای می‌شود. امیدوارم بتوانیم بهترین نتایج را در المپیک رقم بزنیم.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی درباره رقابت کشتی‌گیران ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم برای المپیک پاریس گفت: چرخه انتخابی تیم ملی کاملاً مشخص است. در ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم مسیرهایی برای ارزیابی فنی کشتی‌گیران تعریف و مشخص شد که چهار کشتی‌گیر باید در وزن‌های ۶۰ و ۶۷ کیلو در تورنمنت رنکینگ مجارستان شرکت کنند تا ارزیابی نهایی برای حضور در المپیک انجام شود.

رنگرز درباره رقابت حساس میان سعید اسماعیلی و محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برای رسیدن به دوبنده تیم ملی در المپیک گفت: قطعاً رقابت‌ها بسیار حساس خواهد بود. ما دو ارزیابی در چرخه انتخابی تیم ملی تعریف کردیم. بخشی از ارزیابی‌ها، نه فقط در خصوص این دو وزن، ارزیابی‌های داخلی است که رقابت‌های قهرمانی کشور را شامل می‌شود. صرفاً قهرمانی در مسابقات کشوری به منزله پوشیدن پیراهن تیم ملی نیست. کشتی‌گیر باید در رقابت‌های بین‌المللی نیز نشان بدهد می‌تواند کسب افتخار کند. بنابراین ارزیابی‌های داخلی و کلی مکمل همدیگرند.

او درباره صحبت‌های علیرضا دبیر مبنی بر اینکه نباید انتظارها از کشتی در المپیک بالا باشد، خاطرنشان کرد: منهای رقابت‌های ۲۰۱۲ لندن، در همه ادوار المپیک اگر یک مقایسه تطبیقی انجام دهیم، کاروان کشتی ایران سهم خود را با یک نشان طلا ادا کرده است. اگر به هر دلیلی بخواهیم فشار را روی کشتی بیش از فضای متعارف خودش تحمیل کنیم و بار اضافه روی دوش کشتی‌گیران بگذاریم نه‌تنها کمک‌کننده نخواهد بود بلکه بازدارنده است.

رنگرز گفت: صحبت‌های دبیر را ۱۰۰درصد درست می‌دانم. توقع از کشتی‌گیران ما باید یک مدال طلا باشد. این به معنای این نیست که قهرمانان ایران تلاش برای مدال‌های بیشتر نداشته باشند ولی آن چیزی که باید مورد مطالبه قرار گیرد کسب یک مدال طلاست.

رنگرز درباره انتخاب امین میرزازاده به عنوان برترین ورزشکار سال ایران گفت: از دوستان تشکر می‌کنم زیرا برنامه خوبی تدارک دیدند. فدراسیون کشتی نیز با توجه به عملکردش در حوزه مدال‌آوری و ساخت‌وساز به عنوان فدراسیون برتر شناخته شد. درباره امین میرزازاده هم توقع غیر از این نبود. دو نشان طلا در آسیا، یک نشان طلا در بازی‌های آسیایی و یک نشان طلا در مسابقات قهرمانی جهان‌، آقایی ورزش کشور برازنده امین میرزازاده است. قطعاً یک نشان زیبا در المپیک در کارنامه‌اش خالی است که قطعا به دست خواهد آمد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در پایان درباره سطح کیفی مسابقات جام تختی گفت: یکی از تورنمنت‌های ریشه‌دار و باسابقه ما جام تختی است و تلاش ما باید معطوف به این باشد که در بهترین سطح برگزار شود. این رقابت‌ها امسال تحت تاثیر مسابقات کسب سهمیه قرار گرفته و خیلی از تورنمنت‌های دنیا نیز با کیفیت و مشابه رقابت‌های جام تختی برگزار می‌شود. این رویداد برای ما یک میدان جدید است. داشته‌هایمان را برای چهار وزن غیر المپیکی ارزیابی فنی می‌کنیم و هم برای تیم ملی امید از درون این مسابقات نفرات برتر را انتخاب خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایران قهرمان کشتی فرنگی جام تختی شد
  • ایران قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی شد
  • کشتی فرنگی جام تختی| نفرات و تیم‌های برتر مشخص شدند/ ایران قهرمان شد
  • انتخابی جام‌جهانی ووشو-چین / ایران مقتدرانه قهرمان شد
  • قهرمانی مقتدرانه ایران در انتخابی جام‌جهانی ووشو
  • ایران مقتدرانه قهرمان شد/ درخشش ووشوکاران ایرانی با کسب ۲۰ مدال رنگارنگ
  • ایران مقتدرانه قهرمان شد/ درخشش ووشوکاران ایران با کسب ۲۰ مدال رنگارنگ
  • قهرمانی مقتدرانه ایران در انتخابی جام جهانی ووشو
  • انتخابی جام جهانی چین/ ایران مقتدرانه قهرمان شد/ درخشش ووشوکاران ایران با کسب ۲۰ مدال رنگارنگ
  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد/ کسب یک طلا نتیجه خوبی است