Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی از اجرایی شدن ۱۰۰ درصدی پروژه نسخه نویسی الکترونیکی در استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل بیمه سلامت استان مرکزی، محمدرضا جیریایی اظهار کرد: پیگیری های ستاد مرکزی و جلسات متعدد در این خصوص نشان از اهمیت پروژه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با توجه به جمعیت بیمه شده استان که بیش از ۶۱۸ هزار نفر هستند  و در قالب صندوق های روستائیان، کارکنان دولت، سلامت همگانی و ایرانیان و صندوق سایر اقشار، خدمات بیمه ای خود را از طریق ۶۳۶ موسسه درمانی در استان دریافت می کنند.

جیریایی گفت: طرح نسخه نویسی در ابتدا در سه شهرستان استان اجرایی شد و سال گذشته اجرای پروژه به طور جد در استان کلید خورد که خوشبختانه امروز شاهد اجرایی شدن این طرح ملی به صورت ۱۰۰ درصدی در استان خواهیم بود.

وی ادامه داد: در این مدت بیش از ۲۵جلسه گروهی، ۲۶جلسه فردی و ۲۳۷ بار حضور در محل کار موسسات تشخیصی درمانی صورت پذیرفته است که جمعا بیش از یک هزار و ۱۰۰ نفر ساعت آموزش در این راستا انجام شده است که با توجه به شرایط بیماری منحوس کرونا کار بسیار سخت و دشواری است ولی به خوبی انجام شده است.

جیریایی بیان کرد: از مجموع نفر ساعات آموزشی، ۴۰۰ نفر ساعت پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص، ۳۵۰ نفر ساعت دارو خانه ها، ۱۵۰نفر ساعت بیمارستان ها، ۱۵۰ نفر ساعت مراکز تصویربرداری و آزمایشگاه ها و ۱۵۰ نفر ساعت نیز در سایر بخش های مختلف، آموزش ارائه شده است.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه در بخش پزشکان ۱۰۰ درصد، دارو خانه ها ۱۰۰ درصد، مراکز تصویربرداری و ازمایشگاه ها ۱۰۰ درصد، پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص ۱۰۰ درصد و در بیمارستان های طرف قرارداد استان ۷۲ درصد شاهد اجرایی شدن آن هستیم.

مدیرکل بیمه سلامت استان با اشاره به اینکه از مجموع ۳۰ میلیارد تومان هزینه پرداختی به موسسات تشخیصی درمانی در سال گذشته، رقمی بیش از ۲۰ میلیارد تومان در قالب پرداختی بابت نسخه نویسی الکترونیکی سرپایی موسسات بوده است و مابقی مربوط به نسخه نویسی کاغذی یا دستی است.

جیریایی با بیان اینکه طرح نسخه نویسی الکترونیکی طرح بسیار جامع و خوبی است که ضمن مزایایی بسیار خوبی که دارد، مشکلات و چالش های نیز در آن دیده شده است، گفت: از جمله این مشکلات و چالش ها در ابهام ماندن نحوه همکاری برخی بیمه های تکمیلی در اجرای طرح، نبود الزام اجرایی از طرف وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، نظام پزشکی و حتی ستاد مرکزی جهت همکاری برخی پزشکان و موسسات در اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی، سرعت کار با erx با تعداد مراجعین بخش دولتی تناسب ندارد، نبود زیرساخت های لازم نرم افزاری اجرایی طرح در مراکز درمانگاه ها و بیمارستان های خصوصی، عدم اتصال سامانه های بیمارستانی به سازمان های بیمه گر و در نهایت عدم راه اندازی سیستم ارجاع الکترونیکی در صندوق روستائیان و عشایر از جمله چالشهای بسیار مهم طرح است که امید است در بازدیدهای میدانی از سوی همکاران ستادی مشکلات و موانع گزارش و در اسرع وقت نسبت به رفع آنها بصورت کشوری اقدام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی نسخه الکترونیکی سازمان بیمه سلامت نسخه نویسی الکترونیکی ۱۰۰ درصد نفر ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۴۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد

به گزارش همشهری آنلاین ، بیمه مرکزی البته تأکید کرده بود که بدهی جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ربطی به بیمه‌ها ندارد و فقط بدهی عوارض آزادراهی و بزرگراهی در صدور بیمه‌نامه شخص ثالث بررسی می‌شود.

این بخشنامه البته واکنش های متعددی را درباره کاهش آمار بیمه شخص ثالث را به همراه داشت و نامه ‌نگاری هایی درباره لغو این شرط با وزیر اقتصاد انجام شده بود.

برهمین اساس نیز رئیس کل بیمه مرکزی در بخشنامه ای به صنعت بیمه شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث بعد از تسویه بدهی عوارض آزادراهی را لغو و تأکید کرد: شرط اخذ مفاصاحساب بدهی‌های ناشی از عوارض آزادراهی از متقاضیان خدمات بیمه شخص ثالث توسط شرکت‌های بیمه گر لغو شد.

کد خبر 848433 منبع: تسنیم برچسب‌ها بیمه شخص ثالث خبر مهم خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • اجرای ۲۰۰۰ پروژه با پیشرفت ۹۰ درصدی در شهرداری قم
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه نهضت ملی مسکن هیدج
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد