Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@17:48:00 GMT

شیوع آنفلوانزای مرغی H۵N۶ در چین

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۴۹۱۸

شیوع آنفلوانزای مرغی H۵N۶ در چین

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، وزارت کشاورزی و امور روستایی چین اعلام کرد شیوع آنفلوانزای مرغی H۵N۶ در شهر شنیانگ، در شمال شرقی استان لیائونینگ چین گزارش شده است.

آنفلوانزای مرغی که گاهی اوقات به آن آنفلوانزای پرندگان هم گفته می شود، یک عفونت ویروسی است که نه تنها پرندگان بلکه انسان و حیوانات دیگر را نیز آلوده می کند، اما بیشتر اشکال ویروس آن محدود به پرندگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنفلوانزای فوق حاد پرندگان H۵N۶ در پرندگان وحشی در یک پارک جنگلی محلی پیدا شد. یازده مورد از ۲۹۱ پرنده به دلیل آنفولانزا مردند، در حالی که ۲۸۰ پرنده باقیمانده دیگر پس از شیوع به عنوان اقدام به واکنش اضطراری از بین رفتند.

تاکنون هیچ عفونت انسانی یا مرغی در شیوع گزارش نشده است.

بخش کنترل بیماری این شهر تحقیقات اپیدمیولوژیکی اضطراری از مرغداران در سطح شهر را آغاز کرده است؛ همچنین تیم ضد عفونی منطقه مستقر شده است.

H۵N۶ یک سویه آنفلوانزای مرغی است. مشابه H۵N۱ و H۷N۹، بسیار بیماری زا است و  برای اولین بار در سال ۲۰۰۸ در این کشور شناسایی شد.

طبق گزارشات سازمان جهانی بهداشت جهانی، H۵N۱ اولین بار در سال ۱۹۹۷ در انسان کشف شد و تقریباً ۶۰ درصد مبتلایان به آن جان خود را از دست داده اند.

عفونت انسانی ویروس آنفولانزای مرغی H۵N۶ بسیار نادر است. تا پایان مارس ۲۰۲۱، فقط ۲۵ عفونت پراکنده در سطح جهان گزارش شده است.

ویروس آنفلوانزای مرغی به گرما حساس است و با حرارت دادن در ۶۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه یا جوشاندن در ۱۰۰ درجه سانتیگراد به مدت بیش از دو دقیقه غیرفعال می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آنفلوانزای مرغی عفونت آنفلوانزای مرغی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۴۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید

به گزارش خبرآنلاین،مطالعه‌ای که به تازگی توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز در بلومبرگ انجام شده، نشان می‌دهد که احتمال زوال عقل در افراد مسن با شدت بالای کم‌شنوایی بیشتر است، اما این احتمال در بین کسانی که از سمعک استفاده می‌کنند پایین‌تر است.

تسنیم در خبری نوشت:نتایج حاصل از این مطالعات (روی بیش از ۲۴۰۰ سالمند)، بیانگر این است که کاهش شنوایی ممکن است عاملی در افزایش خطر زوال عقل باشد و بر همین اساس، درمان کم‌شنوایی می‌تواند خطر زوال عقل را کاهش دهد. کاهش شنوایی یک مسئله حیاتی در زمینه سلامت عمومی است و این خطرِ روبه‌رشد که کاهش شنوایی ممکن است با خطر زوال عقل مرتبط باشد]، میلیون‌ها نفر را در جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در این مطالعه، ۲۴۱۳ نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند که حدود نیمی از آن‌ها بالای ۸۰ سال داشتند و طی همین بررسی‌ها ارتباط واضحی بین شدت کم‌شنوایی و زوال عقل در آن‌ها مشاهده شد؛ شیوع زوال عقل در میان شرکت‌کنندگان با کم شنوایی متوسط تا شدید، ۶۱ درصد بیشتر از شرکت‌کنندگانی بود که شنوایی نرمال داشتند. شیوع زوال عقل در ۸۵۳ شرکت‌کننده کم‌شنوا که از سمعک استفاده می‌کردند نیز تا ۳۲ درصد کمتر بود.

چگونگی ارتباط کم شنوایی با زوال عقل هنوز به طور قطع مشخص نیست، اما نتایج این تحقیقات به مجموعه اطلاعاتی که حاصل از بررسی ارتباط جرئی بین کم‌شنوایی و زوال عقل است، اضافه می‌کند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899246

دیگر خبرها

  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض است | گزارش همشهری از وضعیت عقاب طلایی ایران
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • طرح بامزه بلیچر ریپورت برای سه مربی لیگ انگلیس؛ کچل‌های تخم مرغی! + عکس
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید