Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل به نقل از روابط عمومی دادگستری استان اردبیل، ناصر عتباتی در مراسم معارفه معاون جدید اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان با تبریک حلول ماه مبارک رمضان به تشریح اهمیت پیشگیری از وقوع جرم پرداخت و اظهار داشت: یکی از مهمترین راهکارهای کاهش ورودی پرونده‌ها به محاکم، اتخاذ و اجرای مستمر و دقیق برنامه‌های مقابله با وقوع جرم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به راهکارهای پیشگیری از وقوع جرم یکی از مهمترین عوامل اصلی پیشگیری را افزایش اطلاعات و آگاهی‌های حقوقی مردم دانست و افزود: مسلما ارتقاء دانش حقوقی آحاد مردم و به تبع آن توجه به مفاد قانونی در تنظیم قراردادهای مالی و مراودات اجتماعی در پیشگیری از وقوع جرم و کاهش ورودی پرونده‌ها به محاکم موثر خواهد بود.

وی اقدام و حرکت براساس سند تحولی قضایی از جمله اتخاذ تدابیر لازم برای کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها و استفاده از ظرفیت قانونی در کیفر خواست شفاهی را از دیگر موضوعات مورد توجه عنوان نمود.

رئیس کل دادگستری استان همچنین ضمن تاکید بر ارتباط با جامعه نخبگان و تعامل با سازمان‌ها، دستگاه‌ها و مجموعه انتظامی برای پیشبرد اهداف ترسیم شده بر لزوم توجه بر موضوعات و مسائل شورای حفظ حقوق بیت المال، حمایت از سرمایه گذاری، تقویت دسترسی به سامانه سجام و توجه به مسائل حقوقی زنان و کودکان تاکید نمود.

گفتنی است؛ طی مراسمی با حضور رئیس کل دادگستری استان با قدردانی از سبحانعلی فروزنده سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، حجت الاسلام وحید مهدوی‌راد به‌عنوان معاون جدید اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان معرفی شد.

حجت الاسلام مهدوی راد هم اکنون  رئیس دادگاه انقلاب مرکز استان بوده و از سوابق قضایی ایشان  می‌توان به ریاست دادگستری گرمی و حوزه قضایی بخش جعفر آباد اشاره کرد.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان اردبیل پیشگیری از وقوع جرم جرم دادگستری استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۵۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر

معاون قضایی دادگستری استان و سرپرست محاکم تجدیدنظر کرمان گفت: متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر کرمان ۸۴ روز است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسعود امیرمیجانی معاون قضایی دادگستری استان و سرپرست محاکم تجدیدنظر کرمان در نشست با رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: طی یکسال گذشته به ۲۰ شعبه محاکم تجدیدنظر استان کرمان ۴۱ هزار ۲۷۷ پرونده وارد شده است و در مقابل قضات در مجموع ۴۱ هزار و ۳۹۹ فقره پرونده را مورد رسیدگی قرار داده اند و که این آمار حاکی از آن است که خروجی پرونده‌ها بیش از پرونده‌های وارده بوده است.

او اظهار داشت: علیرغم حجم پرونده‌های زیاد در دادگاه تجدیدنظر، قضات تجدیدنظر تلاش‌های قابل توجهی در جهت رسیدگی به پرونده‌ها انجام داده اند.

 
وی با بیان این مطلب که متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر ۸۴ روز است، تصریح کرد: بایستی قضات اوقات رسیدگی را بدون دلیل به زمان‌های بعد موکول نکنند و رسیدگی در اسرع وقت انجام شود و همچنین لازم است رسیدگی سریع به پرونده‌های مراجعین به همراه اتقان آرا مدنظر قرار گیرد.

این مقام قضائی از قضات درخواست کرد: که متناسب سازی جرم با مجازات را در احکام خود درنظر بگیرند و در سال پیش رو کاهش برنامه‌های معوق و پرونده‌های مسن، ساماندهی پرونده‌های کثیرالشاکی، کاهش صدور قرار‌های شکلی و ساماندهی نحوه ارجاع به کارشناس از اولویت‌های دادگاه‌های تجدیدنظر استان کرمان می‌باشد.

سپس رییس کل دادگستری استان کرمان اظهار داشت: هدف از تشکیل این کارگروه‌ها اعمال خرد جمعی و تلاش مستمر در اجرای بهینه سند و دستیابی به رفع چالش‌ها در اجرای ماموریت‌های دادگستری استان کرمان است.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی، اظهار داشت: آمار و شواهد حاکی از عملکرد مثبت شعب تجدیدنظر استان طی یکسال اخیر است.

او گفت: قضات باید ضمن حفظ استقلال قضایی خود در رسیدگی به پرونده‌ها و صدور آراء به اجرای دستور العمل‌ها و برنامه‌های ستادی قوه قضاییه که در جهت نیل به نتایج اجرای سند تحول قوه قضاییه ارائه می‌شود عنایت و توجه ویژه‌ای داشته باشند.

دیگر خبرها

  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • دادستانی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضایی می‌کند
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر
  • تکمیل تقاطع امام خمینی (ره) اراک اولویت اقدامات مسؤولان شهری باشد
  • ارائه آموزش‌های حقوقی به ۷۸۹۵ مشاور املاک و خودرو در البرز