Web Analytics Made Easy - Statcounter

از سوی معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بخشنامه «نحوه ادامه تحصیل طلاب غیرایرانی در ساختار نظام جدید آموزشی» ابلاغ شد.

به گزارش ایسنا، پیرو شیوه‌نامه «تطبیق سیستمی کارنامه‌های دوره‌های مختلف تحصیلی دانش آموزان و طلاب حوزه‌های علمیه» و در اجرای مصوبه ۶۵۸شورای عالی آموزش و پرورش، مبنی بر نحوه ادامه تحصیل طلاب غیر ایرانی در ساختار نظام جدید آموزشی، نامه‌ شورای عالی آموزش و پرورش و سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، پیرامون جداول دروس نظام جدید آموزشی و تغییرات برنامه درسی مرکز جهانی علوم اسلامی(جامعه المصطفی) بخشنامه «نحوه ادامه تحصیل طلاب غیرایرانی در ساختار نظام جدید آموزشی» جهت اطلاع و اجرا به ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها، مناطق و نواحی تابعه و تمامی واحدهای آموزشی دوره دوم آموزش متوسطه نظری روزانه و بزرگسالان، ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بخشنامه را از اینجا مشاهده کنید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش ادامه تحصیل ساختار نظام جدید آموزشی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۶۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور

دیوان محاسبات کشور برخی از موارد پیشنهادی این‌ نهاد نظارتی برای اصلاح ساختار نظام بودجه‌ریزی را منتشر کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، دیوان محاسبات کشور برخی از موارد پیشنهادی این‌ نهاد نظارتی برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی را منتشر کرد که به شرح ذیل است:
لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد, پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی  و ساماندهی طرح‌های تملک دارایی سرمایه‌ای نیمه تمام ملی بخشی از این پیشنهادات است.

همچنین کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزارهای اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه ، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی(اجرای ماده 65قانون محاسبات عمومی)در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سالهای آتی  و همچنین تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از دیگر موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه‌ریزی است.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • مبلغ یارانه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب برای نمایشگاه کتاب اعلام شد + نحوه ثبت نام
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • جایگاه معلم در سند تحول بنیادین کجاست؟
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور