Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@16:24:26 GMT

ظرفیت عرضه سوخت سی‌ان‌جی درقم ۱۲ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۷۳۲۵

ظرفیت عرضه سوخت سی‌ان‌جی درقم ۱۲ درصد افزایش یافت

سید محمود طاهری روز پنجشنبه درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: هم اینک فقط از ۳۰ درصد این ظرفیت بهره‌برداری می‌شود.

وی اضافه کرد: ۷۰ درصد ظرفیت توزیع سی‌ان‌جی در استان بدون استفاده است و این توانایی وجود دارد به درخواست تمام مشتریان پاسخ داده شود.

به گفته وی، عدم پراکندگی مناسب جایگاه‌های سی‌ان‌جی در استان موجب ایجاد صف‌های طویل در برخی جایگاه‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهری گفت: دراوایل سال ۹۹، به دلیل شیوع بیماری کرونا کاهش مصرف سی‌ان‌جی محسوس بود، ولی در ماه‌های بعد جبران شد، به‌طوری‌که در پایان سال تغییری در مصرف سی ان جی نسبت به سال ۹۸، مشاهده نشد.

وی افزود: از ۲۸ اسفندماه پارسال تا پایان تعطیلات نوروز ۱۴۰۰، مصرف سی‌ان‌جی نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییر محسوسی نداشت.

وی بیان کرد: سال گذشته ۲ جایگاه سی ان جی در استان مورد بهره‌برداری قرار گرفت و ظرفیت یک جایگاه نیز افزایش یافت و این برنامه در سال جاری نیز تکرار خواهد شد.

به گفته مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، سال گذشته مصرف نفت گاز درنیروگاه سیکل ترکیبی ۱۶ درصد افزایش یافت و مصارف غیرنیروگاهی ۳.۵ درصد کاهش یافت که در مجموع مصرف نفت گاز حدود ۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: تامین به‌موقع فرآورده‌های نفتی مورد نیاز بخش‌های مختلف مصرف و تامین سوخت نیروگاه سیکل ترکیبی از مهم‌ترین برنامه‌های عملیاتی سال جاری شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه قم است.

۸۱ نقطه عرضه سی ان جی و بنزین در استان قم فعال است که از این تعداد، در ۶۱ جایگاه بنزین و در ۴۱ جایگاه نیز سی ان جی عرضه می‌شود؛ در۲۰ جایگاه صرفا سی ان جی و در ۲۱ جایگاه به‌صورت مشترک بنزین و سی ان جی عرضه می‌شود.

برچسب‌ها قم سهمیه بندی بنزین نفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم سهمیه بندی بنزین نفت قم سهمیه بندی بنزین نفت اخبار کنکور سی ان جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۷۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران گفت: بیش از ۲۲ هزار بازدید کمّی و کیفی از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده از سوی بازرسان و کارشناسان منطقه در سال ۱۴۰۲ ثبت شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران، فریدون یاسمی دراین‌باره بیان کرد: بیش از ۱۸ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع، به‌منظور کنترل کمّی و کیفی انواع فرآورده و بررسی روند سوخت‌رسانی مستمر و شبانه‌روزی در سال ۱۴۰۲ در منطقه تهران انجام شد.

وی افزود: در همین بازه زمانی، کارشناسان منطقه عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را با انجام بیش از ۴ هزار بازدید بررسی کردند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران تأکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ کارشناسان منطقه تهران همراه با بازرسان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و حوزه مقاومت بسیج منطقه در قالب ۶ گروه عملیاتی، عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را راستی‌آزمایی کردند.

یاسمی با اشاره به اینکه منطقه تهران دارای ۳۴۸ جایگاه سوخت مایع فعال و بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ مصرف‌کننده عمده است، یادآور شد: سامانه پاسخگویی و ارتباط با مشتریان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران (۰۹۶۲۷) به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت انتقادها، پیشنهادها و شکایت‌های شهروندان تهرانی است.

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • معمای بنزین در ایران