Web Analytics Made Easy - Statcounter

 بیانات دیروز مقام معظم رهبری در اولین روز از ماه مبارک رمضان که در بخشی از آن به مسائل مربوط به توافق هسته‌ای، تحریم‌ها و مذاکرات احیای توافق پرداختند، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و مطبوعات خارجی داشت.

روزنامه اوت لوک ایندیا با تیتر «رهبر ایران: پیشنهادها در وین قابل نگاه کردن نیست» به این بخش از بیاناتشان پرداخته و به نقل از ایشان نوشت: پیشنهادهایی که آن‌ها[آمریکا] می‌دهند، معمولا متکبرانه و تحقیرآمیز بوده و قابل نگاه کردن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزنامه همچنین نوشت، اظهارات رهبر ایران در پی این مطرح می‌شود که این کشور پس از حمله‌ای رخ داده به تاسیسات هسته‌ای نطنز آن، اعلام کرده است در بیش‌ترین سطح[۶۰ درصد] نسبت به قبل غنی سازی اورانیوم انجام خواهد داد.

روزنامه صهیونیستی اورشلیم پست نیز با تیتر «رهبر ایران: مذاکرات هسته‌ای در راستای احیای توافق نباید فرسایشی شود» به بازتاب سخنان دیروز مقام معظم رهبری کشورمان پرداخته و به نقل از ایشان نوشت: آمریکا به دنبال پذیرفتن حقیقت در مذاکرات نیست. هدفش در مذاکرات این است که حرف‌های باطلش را تحمیل کند. مذاکره‌کنندگان اروپایی توافق علیرغم تایید حقوق ایران، سیاست آمریکا را در مذاکرات دنبال می‌کنند.

روزنامه گلوبال تایمز چین با تیتر «رهبر ایران تاکید دارد آمریکا اول برای احیای توافق تحریم‌ها را لغو کند»، درباره بیانات روز گذشته ایشان نوشت: آیت‌الله خامنه‌ای مقام معظم رهبری ایران روز چهارشنبه موضع تهران را مبنی بر این که تحریم‌های آمریکا باید پیش از بازگشت ایران به پایبندی به توافق هسته‌ای لغو شوند، تکرار کرد.

این روزنامه همچنین به نقل از رهبر انقلاب نوشت: تشخیص مسئولان این است که بروند مذاکره کنند تا همین سیاست را اعمال کنند و ما در این زمینه بحثی نداریم.

گلوبال تایمز همچنین درباره این بخش از سخنان ایشان مطرح کرد: مقام معظم رهبری ایران اظهار کرد که ابراز آمادگی مقامات آمریکا برای مذاکره به این معنا نیست که واشنگتن آماده «شنیدن و پذیرفتن آن‌چه درست است» می‌باشد، بلکه نشان‌دهنده قصدشان برای «تحمیل یک حرف باطل» است و آمریکا قبلا «بارها نقض عهد کرده‌ است».

علاوه بر این، خبرگزاری اسپوتنیک با تیتر «رهبر ایران می‌گوید پیشنهادهای آمریکا در برجام قابل ملاحظه نیستند»، درباره بیانات مقام معظم رهبری نوشت: رهبر ایران در یک سخنرانی در تلویزیون این کشور درباره مذاکرات وین گفت: پیشنهادهای آن‌ها متکبرانه و تحقیرآمیز است و قابل نگاه کردن نیست.

این خبرگزاری همچنین مطرح کرد: طبق سخنان مقام معظم رهبری ایران، فرسایشی شدن مذاکرات برای ایران ضرر خواهد داشت.

نشریه نیوزویک نیز با تیتر « رهبر ایران از "حرف‎های باطل" دولت بایدن در مذاکرات هسته‌ای شدیدا انتقاد کرد»، بیانات دیروز رهبر انقلاب را بازتاب داد که هدف آمریکایی‌ها از تاکید و اصرار  بر مذاکره را تلاش برای تحمیل یک حرف باطل تلقی کرده بودند.

شبکه ان.بی.سی نیوز هم با تیتر « آیت‌الله خامنه‌ای گفت مذاکرات برای احیای توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ نباید فرسایشی شود» به سخنان دیروز ایشان پرداخت و به نقل از مقام معظم رهبری کشورمان نوشت: پیشنهادهای آمریکایی‌ها غالبا متکبرانه و تحقیرآمیز است و قابل نگاه کردن هم نیست.

خبرگزاری رویترز نیز با مورد توجه قرار دادن بخشی از بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم فرسایشی نشدن مذاکرات در تیتر، به نقل از ایشان نوشت: آمریکا به دنبال پذیرفتن حقیقت در مذاکرات نیست. هدف آن تحمیل حرف‌های باطلش است. شرکای اروپایی توافق دنباله‌رو سیاست‌های آمریکایی‌ها در مذاکرات هستند، اگرچه حقوق ایران را تایید می‌کنند.

روزنامه صهیونیستی تایمز آو اسرائیل نیز با تیتر «ایران پیشنهادهای هسته‌ای وین را با گفتن "قابل نگاه کردن نیستند" رد می‌کند» سخنان رهبر انقلاب را بازتاب داده و به نقل از ایشان نوشت: پیشنهادهایی که آن‌ها[آمریکا] می‌دهند، غالبا متکرانه و تحقیرآمیز هستند و قابل نگاه کردن نیستند.

این روزنامه همچنین بخشی از بیانات مقام معظم رهبری را مبنی بر این که باید مراقب بود مذاکرات فرسایشی نشود، در بخشی از گزارشش بازتاب داد.

شبکه تلویزیونی سی.ان.ای سنگاپور هم با تیتر «رهبر ایران درباره فرسایشی شدن مذاکرات هسته‌ای هشدار داد» بیانات رهبر انقلاب را بازتاب داد که در سخنانشان مطرح کرده بودند فرسایشی شدن مذاکرات وین به ضرر کشور خواهد بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای روز گذشته درباره مسایل مربوط به برجام و تحریم ها و مذاکرات گفتند: سیاست کشور را در خصوص برجام و تحریم‌ها در سخنان عمومی اعلام و در جلسات با مسئولان یا به صورت مکتوب نیز به آنها بیان کرده‌ایم بنابراین سیاست کشور معلوم است که باید چه کاری انجام بدهند.

ایشان افزودند: تشخیص مسئولان این است که بروند مذاکره کنند تا همین سیاست را اِعمال کنند که در این زمینه بحثی نداریم اما باید مراقبت شود که مذاکره فراسایشی نشود چرا که برای کشور ضرر دارد.

رهبر انقلاب اسلامی هدف آمریکایی‌ها از تأکید و اصرار بر مذاکره را تلاش برای تحمیل یک حرف باطل دانستند و افزودند: منطق جمهوری اسلامی مبنی بر اینکه که اول باید آمریکا تحریم‌ها را بردارد زیرا به آنها اطمینانی وجود ندارد و قبلاً بارها نقض عهد کرده‌اند، به‌گونه‌ای است که حتی بعضی مذاکره‌کنندگان اروپایی نیز قبول دارند و در جلسات خصوصی آن را تصدیق می‌کنند اگرچه در مقام تصمیم‌گیری تسلیم آمریکایی‌ها هستند و از خود استقلالی ندارند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: غالب پیشنهادهای آمریکایی‌ها، متکبرانه و تحقیرآمیز است و حتی قابل نگاه کردن هم نیست.

ایشان در پایان ابراز امیدواری کردند که مسئولان کشور با چشم باز و دل محکم و با توکل به خدا به پیش بروند و به توفیق الهی ملت را خرسند و خوشحال کنند.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۸۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد.

در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکرد‌های داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده‌ها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقای سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه‌بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتوا‌ها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

دیگر خبرها

  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • دیدار جمعی از معلمان سراسر کشور با رهبر انقلاب
  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • رفتار پلیس ایالات متحده با اساتید و دانشجویان ماهیت دروغین دموکراسی غرب را افشا کرد
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای