Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جمهور گفت: قبل از این هم می‌توانستیم غنی ساری۶۰ درصد داشته باشیم و اظهار نگرانی آمریکا و اروپا درباره غنی سازی۶۰ درصدی درست نیست.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز؛ حسن روحانی در شصت و سومین برنامه افتتاح که به بهره برداری از چهار طرح ملی صنایع پتروشیمی اختصاص داشت با اشاره به سال تولید ملی و مانع زدایی ها، گفت: مانع زدایی ها برای ما بسیار  اهمیت دارد تا دولت تا آخرین روز و آخرین ساعت همه تلاش خود را برای به سرانجام رساندن طرح ها به کار ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
رییس جمهوری با بیان چند برنامه مهم دولت دوازدهم در صد روز پایانی دولت،  گفت: یکی از برنامه های مهم دولت ، سلامت مردم و مساله مبارزه با کرونا است.

وی ادامه داد: در روزهای پایانی برای مبارزه با کرونا باید اقدامات ویژه انجام دهیم که بخشی از آن مربوط به واکسن می‌شود. خرید و واردات واکسن و  در کشور و ماه‌های بعد برای به ثمر نشستن واکسن‌هایی که در داخل تولید می‌شود تا مردم شرایطی را احساس کنند که آرامش بیشتری داشته باشند.

رییس جمهوری خاطرنشان کرد: اگر مردم واکسن تزریق کنند و اگر بتوانیم در سطح وسیعی یعنی ۶۰ تا ۷۰ درصد مردم واکسن تزریق کنیم، این زنجیره را قطع و سلامت مردم را تضمین می کنیم، حتی اگر این ویروس باز هم باشد و جولان دهد. البته پروتکل های بهداشتی را بعد از واکسن هم باید مراعات کنیم و برای ما مهم است که توصیه های بهداشتی رعایت شود.

رییس جمهوری تصریح کرد: در این ۱۰۰ روز مسئله مقابله جدی تر با ویروس کرونا خصوصاً جهش اخیرش که نوعی انگلیسی است بسیار خطرناک است را خواهیم داشت‌.

رییس دولت تدبیر و امید برنامه دوم دولت در صد روز پایانی را  شکستن تحریم عنوان کرد و گفت: الان سربازان مقدم دیپلماسی ما در وین در حال تلاش هستند. برای ما مهم نیست دشمن کی به عقل بر می‌گردد و کی در برابر قانون تواضع می‌کند اما یقین داریم برای آمریکا و بقیه کشورهایی که در داخل برجام بودند، راهی جز این وجود ندارد و تنها راه موجود این است که به قطعنامه ۲۲۳۱ و به توافق برجام به طور کامل برای کردند که اگر چنین کنند ما بلافاصله بعد از راستی‌آزمایی هایی که زمانش خیلی طول نمی کشد به کلیه تعهدات برجامی خود برمی گردیم.

وی ادامه داد: بنابراین این اظهار نگرانی که امروز در آمریکا و اروپا می شود که داریم غنی‌سازی ۶۰ درصد را آغاز می‌کنیم و برخی تعبیر کردند ۶۰ درصد یعنی با یک حرکت به ۹۰ درصد رسیدن، درست نیست؛ به آنچه که در سر شما است که راه را برای تولید بمب اتم هموار می کنیم اشتباه است.

وی یادآور شد: قبل از این هم می‌توانستیم ۶۰ درصد را انجام داد دهیم همین امروز اگر اراده کنیم می‌توانیم غنی‌سازی ۹۰ درصد انجام دهیم اما ما اراده کرده‌ایم و بر عهد خود ایستاده‌ایم به دنبال بمب هسته‌ای نیستیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت شیوع کرونا گفت: دیشب که وضعیت کل استانهای کشور را بررسی می کردم جز چند استان که شرایط سخت دارند، بقیه استان‌ها نسبتاً شرایط قابل قبولی دارند که می توانیم برای یک هفته دیگر از این شرایط در برخی استان‌ها عبور کنیم.

وی با بیان اینکه فارس در لیست استانهایی بود که شرایطش تا حدی سخت است، اظهار کرد: بخش پزشکی فارس از آغاز داستان کرونا تیم مجرب فعال و ایثارگری بودند و هر گاه با پیکی مواجه شدیم توانستند یک زمان کوتاه این پیک را کنترل کنند.

وی یادآور شد: البته مردم در جریان هستند در این پیک چهارم هنوز به نقطه قله پیک نرسیده‌ایم و قاعدتاً هفته آینده در برخی از استان‌ها برخی روزهای شدیدتری خواهیم داشت.بسیار امیدواریم هفته‌های دیگر از این مسیر و از این پیک خارج شویم.

رییس جمهوری گفت: این پیک جهش این ویروس است اگر جهش انگلیسی کرونا امروز در ایران نبود این مشکل را نداشتیم. همه استان‌ها امروز با این شرایط ویروس جهش یافته مواجه هستند. شاید مشکلی بعد نوروز داشتیم اما اساس مشکل ما این است که ویروس انگلیسی از عراق وارد خوزستان و ایلام و از آنجا وارد سراسر کشور شد.

روحانی خاطرنشان کرد:  این ویروس است که شدت عمل نشان می‌دهد و انتقال آن بسیار سریع انجام می‌شود.

رییس دولت دوازدهم ادامه داد:  ویروس ووهان شاید در جمعی برای چند دقیقه باشد و منتقل نشود اما این ویروس از لحاظ انتقال با بقیه ویروس ها و ویروس ووهان متفاوت است و  این اساس مشکلی است که ما در پیک چهارم داریم.

رییس ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه هیچ کس دنبال علت های غلط نگردد، تصریح کرد: من به عنوان مسئول ستاد ملی کرونا و رییس جمهوری صریحا به مردم ایران اعلام می‌کنم عامل اصلی مشکل ما در این روزها ورود ویروس جهش یافته انگلیسی به کشور ماست که از مرزهای عراق وارد کشورمان شده است.

وی افزود: البته همیشه مراسم هایی که داریم اعم از عروسی ها و مراسم ملی مانند عید، سفرها، ترددها و دورهمی ها همه اینها تاثیرگذار است. هرجا کمی پروتکل را رعایت نکنیم و نسبت به آن بی اعتنا باشیم دچار مشکل می‌شویم.

روحانی ابراز امیدواری کرد، همه استانداران، فرمانداران، بخشداران، بخشهای پزشکی، مدافعان سلامت، بسیج و نیروی انتظامی که بار سختی را بر دوش دارد دست به دست هم دهیم تا بتوانیم در اسرع وقت از این پیک عبور کنیم و امیدوارم با مراعات های دقیقی که همه مردم خواهند داشت و واکسنی که به دست ما می‌رسد از این ویروس رها شویم.

وی ادامه داد: امروز کلید برای حل مسئله واکسن است و باید انواع واکسنی که در اختیار است و واکسن هایی که وارد کشور می شود استفاده کنیم. شرکت‌های خصوصی راحت‌تر می‌توانند این واکسن‌ها را وارد کنند.

رییس جمهوری گفت: نمی توانیم منتظر واکسن داخلی تابستان باشیم باید در بهار از واکسن های خارجی استفاده کنیم و در ماه های بسیار حیاتی اردیبهشت و خرداد از انواع واکسن های خارجی استفاده کنیم و همه شرکت‌ها مجاز به واردات واکسن هستند.

وی افزود: هر شرکت و موسسه برای ورود واکسن کوچک‌ترین مشکلی دارد مستقیم به دفتر رئیس‌جمهور بنویسد و من مستقیم موضوع را دنبال می‌کنم چون به راحتی می‌تواند در هفته‌های آینده میلیون‌ها دز واکسن وارد کشور شود و واکسن می‌تواند مردم را از مرگ حفاظت کند. واکسن ها از سلامت مردم محفاظت می‌کند و انشاالله این کار انجام می‌شود.

برچسب ها: رئیس جمهور ، کرونا ، تحریم لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000O0z

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: رئیس جمهور کرونا تحریم رییس جمهوری واکسن ها استان ها ۶۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۸۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو

همزمان با تلاش‌های شبانه‌روزی برای تحقق قرارداد خرید ۶۳۰ واگن، به واسطه ارتباط خوب شهردار تهران با دولت و همت آقای رئیسی، ۱۵ درصد پیش پرداخت خرید واگن‌ها پرداخت شده و بزودی واگن‌ها به تهران می‌رسند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مدیریت شهری ششم تهران و دولت سیزدهم بالاترین سطح همکاری دو نهاد مهم و خدمتگزار را دنبال می‌کنند، به طوری که نه تنها علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران در جلسات مداوم و هفتگی هیئت دولت شرکت می‌کند بلکه رئیس‌جمهور، حکم نماینده ویژه برای شهردار تهران صادر کرد.

اما در این میان مخالفان تلاش کردند که اختلاف‌نظر فنی یکی از مدیران میانی وزارت کشور با مدیریت شهری بر سر تایید صلاحیت واگن‌های وارداتی را به اختلاف دو نهاد تعمیم دهند. برخلاف نظر این مدیر، مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران می‌گوید: متروی تهران پیش از این کارشناس تایید واگن‌ها بوده و اگر شرکت دیگری بخواهد کار تایید را انجام بدهد باید دو تا سه میلیارد تومان هزینه شود و ما نمی‌خواهیم هزینه اضافی صرف شود.

رسانه‌های اصلاح‌طلب در حالی روی فراموشی مردم حساب باز کردند که گویا از یاد برده‌اند  که این محسن هاشمی؛ رئیس شورای شهر تهران در دوره اصلاحات بود که بارها و حتی در تلویزیون، حسن روحانی و دولتمردان دولت قبل را به باد نقد گرفت؛ هاشمی حتی  در آذر ماه سال 1399 درباره عدم تامین پول واگن‌ها، رفتار دولتمردان گذشته را «خیلی کودکانه» خواند و گفت: «...چرا دولت مردان ما نمی‌فهمند، وقتی ما سیستمی را هزینه کردیم، تونل و تجهیزات ثابت را ساخته‌ایم، اما چرا واگن خریداری نمی‌کنیم ...».

مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟

آتش اختلاف در شورای شهر دوره پنجم آنقدر شعله‌ور بود که هر دو طرف بارها علیه یکدیگر صحبت کردند و ابایی هم از اعلام آشکار اختلافات نداشتند البته این  شکاف، به موضع گیری‌های آشکار رسانه‌ای محدود نشد، بلکه آنقدر وسعت گرفت که رئیس جمهور دوره قبل حتی اجازه ورود پیروز حناچی؛ شهردار سابق تهران به جلسات هیئت دولت را نمی‌داد.

ماجرای واگن‌ها چیست؟

پیروز حناچی؛ شهردار سابق تهران چند ماه پیش در روزنامه اعتماد مدعی شده بود «قرارداد 630 واگن مترو، اساساً مرتبط با مدیریت شهری فعلی شهر تهران نیست و به تلاش‌های مدیریت قبلی باز می‌گرد» هرچند که صحبت‌های اولیه به آن سال‌ها بر می‌گردد اما باید از پیروز حناچی پرسید که برای این قراردادی که از سال 97 ابلاغ شده چه قدمی برداشته است؟

واقعیت این است که نه تنها در دوره قبل اقدام عملی در این باره انجام نشد بلکه شهردار تهران همزمان با تلاش‌های شبانه‌روزی برای تحقق قرارداد خرید 630 واگن، به واسطه ارتباط خوب با دولت و همت آقای رئیسی، 15 درصد پیش‌پرداخت خرید واگن‌ها را پرداخت و حتی با افزایش 25 درصدی این تعداد را به 791 دستگاه رساند.

همچنین این دوره مدیریت شهری توانست در اتفاقی کم‌نظیر رکورد افتتاح میانگین ماهانه یک ایستگاه مترو را ثبت کند و آن و در اختیار مردم قرار دهد.

این درحالیست که در آن دوره مدیریتی نه تنها واگن و اتوبوسی به ناوگان حمل و نقل اضافه نشد بلکه 1600 اتوبوس کمتر از آنچه تحویل گرفته شد به دوره زاکانی تحویل داده شد و در موضوع مترو حتی انبارهای قطعات یدکی مترو خالی به دوره مدیریت ششم تحویل داده شد.

همچنین طبق آنچه در کتابچه تحول و تحویل (که مدیران دوره قبل برای کارنامه عملکردشان چاپ کردند)، تنها برنامه‌ریزی برای تهیه 200 دستگاه اتوبوس (80 دوکابین و 120 تک کابین) دیده می‌شود که با 826 اتوبوس جدید، 428 دستگاه اتوبوس اورهال شده و قرارداد 2500 دستگاه اتوبوس 12 متری، 25000 دستگاه تاکسی سدان برقی، 2500 دستگاه تاکسی شاسی‌بلند (suv)، 10 هزار دستگاه ون و 150 هزار دستگاه موتورسیکلت برقی قابل مقایسه نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • کاهش نرخ بی‌کاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • نبی: هیچ باشگاهی نباید رایگان بودن رقابت‌ها را اعلام کند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ۴۷ هزار درخواست تلفنی در سفر رییس جمهور به استان سمنان ثبت شد