Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمان با بیان این مطلب که باتوجه به خشک شدن بیشتر چشمه های کوهستانی لذا همه مناطق کوهستانی دچار چالش هستند، تصریح کرد: 14 شهر استان در وضعیت فوق العاده بحرانی به لحاظ آب شرب قرار دارند.

"محمد طاهری" پیش از ظهر امروز 26 فروردین ماه در اولین جلسه ستاد بحران استان کرمان در سال جدید گفت: میزان بارندگی استان حدود 35 میلمتر است لذا امسال پرچالش ترین سال را در حوزه آب شرب خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ابراز تاسف از اینکه 93 درصد آب شرب استان از چاه ها و منابع زیرزمینی تامین می شود، ادامه داد: استان کرمان به لحاظ تامین آب شرب بدترین شرایط را در کشور دارد زیرا سایر استان ها به منابع آب پایدار متصل هستند.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمان بیان کرد: متاسفانه عمق چاه های ما از 150 به 270 متر افرایش یافته و برخی از چاه ها هزینه انرژی مصرفی آنها به حدی زیاد است که دیگر بهره برداری از آنها اقتصادی نیست.

وی با اشاره به اینکه در تامین آب شرب شهر کرمان با مشکل مواجه هستیم، اظهار کرد: آب شرب شهر کرمان از 100 کیلومتری تامین می شود زیرا منابع نزدیک تامین آب شرب شهر خشک شده اند.

طاهری یکی از دلایل افزایش مصرف آب شرب در سال های اخیر را شیوع کرونا دانست و تصریح کرد: اجرای پروژه های اضطراری فقط مُسکن هستند، بهره برداری از 7 حلقه چاه جدید برای موارد اضطراری در نزدیکی شهر کرمان در حال اتمام هستند.

وی مهندسی مجدد و اصلاح شبکه را از اقدامات این سازمان برشمرد و بیان کرد: مشترکین پرمصرف را شناسایی کردیم.

مدیرعامل آبفای استان کرمان بیان کرد: تصفیه خانه 9 شهر از جمله شهرهای شهربابک، خرسند، جیرفت، ریگان، فهرج و ... اجرا شده و یا درحال اجراست تا کیفیت آب شرب آنها افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه اعتراضات مردم از هم اکنون در زمینه آب شرب آغاز شده، تاکید کرد: حاشیه نشینی باید ساماندهی شود زیرا بیشتر معترضین انشعاب آب ندارند و غیرمجاز انشعاب کشیده اند و تقاضا داریم که به این موضوع رسیدگی شود.

طاهری با بیان این مطلب که باتوجه به خشک شدن بیشتر چشمه های کوهستانی لذا همه مناطق کوهستانی دچار چالش هستند، تصریح کرد: 14 شهر استان در وضعیت فوق العاده بحرانی به لحاظ آب شرب قرار دارند که این شهرها 66 درصد جمعیت استان را در خود جای داده اند به طور مثال شهرهای کرمان، زرند، راور، سیرجان، جیرفت از این دسته هستند که ما را دچار مشکل اساسی می کنند.

وی با یادآوری اینکه فقط از سد بافت برای آب شرب استفاده می شود، اظهار کرد: شهر سیرجان نیز یک ششم نیاز آب شربش از سد تامین می شود.

مدیرعامل آبفای استان کرمان تاکید کرد: هر کاری در استان می توانستیم برای کاهش مشکل آب شرب انجام داده ایم و باید بدانید که در برخی از مناطق استان منابع آب در دسترس وجود ندارد.

وی اظهار کرد: میزان مصرفی آب شرب شهر کرمان در پیک مصرف 3 هزار و 79 لیتر در ثانیه است و حداکثر آب شربی که ما می توانیم برای شهر کرمان تامین کنیم 1934 لیتر در ثانیه است لذا 1114 لیتر بر ثانیه آب شرب در کرمان کمبود داریم.

طاهری خاطرنشان کرد: امسال به بیش از 500 تانکر آبرسانی نیاز داریم زیرا امسال به 1000 روستا باید آبرسانی سیار شود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بحران آب استان کرمان مدیرعامل آب آب شرب شهر شهر کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۹۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در قالب طرح ملی جهاد آبرسانی و در راستای محرومیت زدایی از روستاها، تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری، ۱۵ روستا در شهرستان‌های نائین و فریدن از آبرسانی پایدار بهره مند می‌شوند.

وی افزود: در جلسه ویدئو کنفرانس با مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور مقرر شد که بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته تا پایان سال جاری ۵۱ روستا با جمعیت بالغ بر ۱۳ هزار نفر، شامل ۴۳۰۰ خانوار به آب پایدار سالم و بهداشتی دست یابند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در خصوص برنامه زمان بندی تکمیل آبرسانی به روستاها، خاطرنشان کرد: در حال حاضر عملیات اجرایی آبرسانی به ۹ روستا تکمیل شده و ۶ روستای دیگر نیز نیز تاقبل از پایان اردیبهشت ماه سال جاری از آبرسانی پایدار بهره مند می‌شوند.

اکبریان با بیان اینکه در سال گذشته نیز ۴۲ روستای شهرستان نائین از طریق طرح جهاد آبرسانی به آب پایدار دست یافتند، افزود: حذف آبرسانی سیار و محرومیت زدایی از روستاها یکی از اولویت‌های شرکت‌های آبفا بر مبنای جهاد خدمت رسانی است.

کد خبر 6091111

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • بررسی وضعیت پروژه‌های تامین آب شرب در شهر و روستا‌های شهرستان پیرانشهر
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!