Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک استاد حوزه علمیه به ذکر نکته ای جالب توجه و ضروری در باب پرداخت کفاره روزه ماه رمضان پرداخت که اگر حواسمان نباشد و آن را رعایت نکنیم، پول کفاره را پرداخت کرده ایم، اما هنوز هم بر گردن ما باقی خواهد ماند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  طیبه کاملی، در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز پیرامون کفاره روزه های ماه مبارک رمضان، گفت: کسی که بیمار بوده و در رمضان سال گذشته نتوانسته روزه های خود را بگیرد و تا سال آینده هم بیماری او ادامه دارد، بهتر است قبل از رسیدن ماه رمضان، کفاره روزه های فوت شده را بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه کفاره بر گردن فرد است و تا آخر عمرش هم فرصت برای دادن کفاره دارد، افزود: به این دلیل که شاید تا سال آینده بیماری فرد مریض، بهبود یافت و توانایی بر روزه گرفتن پیدا کرد، باید تا آخر ماه شعبان سال بعد صبر کند و اگر توانایی برای قضا کرده روزه ها را نداشت، کفاره را بپردازد و اگر توانایی داشت که می تواند بعد از ماه رمضان، روزه ها را قضا کند و تا رمضان بعدی هم فرصت این کار را دارد.

وی در ادامه اظهار کرد: کسی که به هر دلیلی روزه ها را نگرفته و قضا هم به جا نیاورده است و وارد ماه رمضان بعدی می شود، تا آخر عمر خود باید روزه ها را قضا کند، منتها باید کفاره هم بدهد که به این نوع از کفاره، «کفاره تأخیر» می گویند.

کاملی با بیان اینکه کفاره برای هر روز روزه ماه رمضان، یک مُد طعام است، ابراز کرد: یک مد به معنای سیر کردن یک نفر گرسنه است، اما اگر این امکان را ندارد، می تواند 750 گرم از گندم، برنج یا جو را به فقیر بپردازد که البته برخی از فقها هم 900 گرم را معادل یک مد می دانند.

مبلغ ممتاز حوزه علمیه افزود: سابقاً یک گونی آرد می گرفتند و نان می پختند و کفاره را به صورت نان می دادند، اما امروز کمتر این کار مرسوم است و دقت کنید که اگر پول آن را به کسی می دهید، باید مطمئن باشید که آن پول را حتماً صرف خرید نان می کند و اگر با پول شما به جای نان، برنج بخرد، آن وقت هنوز کفاره بر گردن شما باقی می ماند.

وی با ذکر مثالی توضیح داد: شما می توانید برای دادن کفاره، گندم یا برنج بدهید، اما وقتی نیت برای دادن گندم کردید، پول 750 گرم گندم با 750 گرم برنج، تفاوت قابل ملاحظه ای دارد و وقتی شما پول 30 روز روزه قضا را بر اساس گندم به فقیر می دهید، اگر آن فردی که پول را به او می دهید، با آن پول برنج بخرد و استفاده کند، دیگر کفاره 30 روز روزه را پرداخت نکرده اید و بقیه روزه ها بر گردن شما باقی می ماند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کفاره روزه روزه ها ماه رمضان بر گردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۰۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمضان قدیروف خود را سرحال در باشگاه نشان داد

رمضان قدیروف به گزارشی مناقشه برانگیز مبنی بر اینکه در حال مرگ است و کرملین به دنبال جایگزینی برای اوست، واکنش نشان داده و تصویری از خود درحالیکه دارد ورزش می‌کند، منتشر کرد.

به گزارش مشرق، رمضان قدیروف، رهبر چچن در رسانه‌های اجتماعی با انتشار تصویری از خود در حال ورزش کردن نوشت: «به یاد داشته باشید، مراقبت از سلامتی سرمایه‌ای برای آینده است و استحکام و استقامت به موفقیت شما منجر می‌شود چه در زندگی و چه در ورزش.»

به نوشته مجله دیلی بیست، در این ویدئو که به نظر می‌رسد توسط معاون‌های قدیروف حین ورزش کردن گرفته شده باشد، او پس از بارفیکس، یکی از معاون‌هایش را به راحتی از زمین بلند می‌کند و به زمین می‌کوبد.

رسانه‌های تحت کنترل کرملین نیز با انتشار این ویدئو، کلیپ دیگری از تمرین قدیروف را به اشتراک گذاشتند و خاطرنشان کردند که او در میان «شایعات در مورد سلامتی‌اش»، «روحیه بالایی» دارد.

گمانه زنی‌ها درباره سلامت قدیروف در حالی چندین سال است شایع شده که وزن او به طرز چشمگیری نوسان داشته و اغلب چاق دیده می‌شود. همچنین رسانه مستقل خبری «Novaya Gazeta Europe» روز دوشنبه گزارش کرد که رهبر چچن بیماری لاعلاجی دارد و کرملین آماده می‌شود تا کسی را جایگزین او کند.

در این گزارش با استناد به یکسری منابع در بیمارستان مرکزی مسکو آمده که وضعیت قدیروف خیلی بدتر از آن چیزی است که وجود دارد و سال گذشته میلادی به دلیل اوردوز ناشی از مصرف بیش از حد داروی آرام‌بخش حین درگیری با نکروز پانکراس به کمای پزشکی رفت.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»
  • MEC چیست و از کی در ایران است؟
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • شرط میلیون دلاری منچستر یونایتد برای نگه داشتن تن هاخ | یا صعود کن یا فقیر شو!
  • ۳۰۰ نفر در کرمانشاه برگزیده طرح مسطورا در ماه مبارک رمضان شدند
  • رمضان قدیروف خود را سرحال در باشگاه نشان داد
  • ضرغامی: گردشگری در کشور افزایش یافته است
  • مقاومت اسطوره‌ای ۲۰۰ روزه و چند نکته درباره سخنان ابوعبیده
  • (تصویر) یک نکته عجیب در عکس‌های جدید تتلو در دادگاه
  • حقوق واقعی کارگران دیده شود