Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-30@00:56:47 GMT

دلایل روشن نشدن گوشی

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۱۷۵۸

دلایل روشن نشدن گوشی

عصر ایران - شاید برای شما نیز اتفاق اینکه گوشی شما بی دلیل خاموش شده و روشن نمیشود، افتاده باشد. در این مواقع افراد به دنبال راه حل‌هایی برای روشن کردن گوشی خود می‌گردند و در صورت دست نیافتن به اطلاعات کافی و مشکل فراتر این مسئله، گوشی خود را به تعمیرکار می‌سپارند.

برخی از مشکلاتی که ممکن است برای گوشی‌ای که خود به خود خاموش شده رخ دهد از قبیل نبود باتری، دلیل سخت افزاری و یا تداخل در نرم افزار آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در این مقاله بررسی خواهیم کرد که در هنگام خاموش شدن گوشی چه عواملی می‌تواند دخیل باشد تا کاربر طبق اطلاعات موجود برای رفع مشکل گوشی خود اقدام کند.

نبود شارژ و خاموشی گوشی

بسیاری از ما به خاطر کار کشیدن زیاد از تلفن همراه، کار کردن با آن هنگام شارژ یا خراب شدن باطری و استفاده از شارژل‌های فیک ممکن است باعث خالی شدن سریع باطری و خاموش شدن تلفن همراه شود. از دلایل دیگر برای زود تمام شدن باطری به استفاده از نرم افزارهایی که شارژ باتری را می‌خورد اشاره کرد.

پس اولین قدم برای بررسی روشن نشدن گوشی چک کردن شارژ گوشی است. در صورت روشن نشدن با تعویض شارژر و کابل گوشی، شارژ شدن آن را امتحان کنید تا مطمئن باشید خود گوشی آسیب ندیده است.

بسیاری از مواقع روشن نشدن گوشی به دلیل خرابی سوکت سیم کابل شارژل است و صاحب گوشی فکر می‌کند که گوشی دچار مشکل شده است.

فریز شدن یا هنگ ناگهانی گوشی‌های اندرویدی

معضل فریز و یا هنگ ناگهانی گوشی بخصوص سیستم عامل اندروید برای بسیاری از کاربران دردسر ایجاد می‌کند و با فشار دادن دکمه پاور ممکن است گوشی روشن نشود. بنابراین سعی کنید که به مدت ۱۵ ثانیه دکمه پاور را فشار داده و رها کنید. این کار را چند بار با فاصله زمانی یک دقیقه‌ای انجام دهید تا روشن شود. اگر گوشی روشن نشد پس مشکل را باید در جای دیگری جستجو کرد.


خارج کردن باطری از گوشی خاموش شده

گوشی ای که روشن نمی‌شود با خارج کردن باطری می‌توان به آن شوک وارد کرد تا روشن شود. البته گوشی کسانی که باتری آن قابلیت جدا شدن دارد می‌توانند این روش را امتحان کنند.


بازگشت به تنظیمات اولیه در گوشی هایی که مدام خاموش می شوند

امدادرسانی به گوشی‌ای که هنگ می‌کند و مشکل خاموش شدن پی در پی دارد بازگشت به تنظیمات اولیه کارخانه یا فکتوری ریست از حالت ریکاوری، مناسب‌ترین روش است.

ریکاوری کردن گوشی برای فکتوری ریست در سیستم های مختلف یکسان نیست و دستور العمل‌های مختلفی دارند اما بعضی از دستورها به صورت اشتراکی به کار گرفته میشود.


فریم ور برای روشن کردن گوشی خاموش شده

روش فریم ور باعث می‌شود موبایل ریستور شده و بازگردانی شود. فریم ور نیز مانند ریکاوری برای هر گوشی، راه حل‌های متفاوتی دارد که برای پیدا کردن این راه حل‌ها متناسب با گوشی خود باید در گوگل کلمه reinstall firmware را همراه نام و مدل گوشی خود تایپ کنید و سپس جستجو کنید تا راه حل مناسب گوشی شما را پیدا کند.

در مورد فریم ور لازم است بدانید که دستور العمل‌های خاصی برای ادامه این کار وجود دارد که بهتر است با همکاری یک متخصص تعمیرکار گوشی این کار را انجام دهید.


روشن کردن گوشی با شیوه فلش کردن

اگر شما از اطلاعات موجود گوشی موبایل خود پشتیبان یا بک آپ گیری نموده‌اید نگران نباشید، زیرا با اینکه فلش کردن گوشی باعث از بین رفتن تمامی اطلاعات و داده های گوشی می‌شود و عیب های نرم افزاری موجود که ممکن است دلیل روشن شدن مداوم گوشی باشد را رفع کند، اما اگر بک آپ گرفته باشید به راحتی به روشن کردن گوشی اقدام کنید.

اگر با فلش کردن نیز گوشی شما دوباره مثل قبل خاموش شد بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که مشکل موبایل همراه سخت افزاری است.


تعویض باتری و شارژر ۱۲ ولتی

همانطور که در مطالب بالا گفته شد ممکن است عیب گوشی از باطری آن بخاطر آسیب دیدگی باشد. تعویض باتری از جمله ساده‌ترین راه برای تست کردن رفع این مشکل است. باتری گوشی باید با ولتاژ پایین و اندازه مشخص کار کند اما اگر شما یک شارژر یا سیم کابل نامناسب با ولتاژ ۱۲ که بیش تر از حد معین می باشد را به کار بگیرید باتری خراب شده، می‌سوزد. اگر شک دارید که ولتاژ شارژر شما متناسب با باتری شما نیست آن را حتما عوض کنید.


سوختن نمایشگر و خرابی پاور گوشی

دکمه پاور تنها دکمه ای است که با آن برای روشن کردن گوشی اقدام می‌کنیم اما از دیگر دلایل روشن نشدن گوشی به خرابی دکمه پاور نیز می‌توان متذکر شد. در صورت خرابی پاور باید آن را تعمیر کرد تا بتوانید گوشی خود را روشن کنید اما اگر این امکان را ندارید در صورت روشن بودن گوشی قبل از اینکه صفحه گوشیتان خاموش شود، با تنظیمات دکمه پاور را به دکمه دیگر منتقل کنید.

سوختن نمایشگر گوشی نیز به دلیل ضربه محکم یا نوسانات موجود است که در این مرحله نمی‌توان کاری برای گوشی انجام داد. بهترین راه، تعویض نمایشگر و یا خرید یک موبایل دیگر است.


خیس شدن از دلایل روشن نشدن گوشی

خیس شدن گوشی در طول مدت زمانی که گوشی به دست داریم احتمال زیاد یک بار هم که شده برای همه ما اتفاق افتاده است. معظل بزرگی برای گوشی های اندرویدی که بعد از خیس شدن خاموش می‌شوند، همین است. برای نجات گوشی خود و راه اندازی دوباره آن باید گوشی خیس شده خود را خشک کرد تا رطوبت به طور کامل از بین برود. مرطوب بودن و خیس ماندن قطعات به تجهیزات داخلی گوشی صدمه جدی‌ای وارد می‌سازد.

طبق مطالب فوق بررسی کردیم که از عمده دلایل روشن نشدن گوشی همراه، استفاده از سیم کابل و شارژل های فیک و ۱۲ ولتاژی نامناسب گوشی، افتادن در آب و خیس شدن، ضربه و سوختن نمایشگر گوشی، خرابی دکمه پاور همچنین خرابی باتری است. برای روشن کردن گوشی خود که ایرادهای ذکر شده را دارد بهتر است علاوه بر استفاده از مطلب سایت، با یک متخصص تعمیرکار گوشی در صورت لزوم مشورت کنید تا در صورت آسیب سخت افزاری یا نرم افزاری گوشی، شما را راهنمایی کند.

بیشتر بخوانید: دلیل خاموشی ناگهانی "S6" فاش شد! لینک کوتاه: asriran.com/003Gm6

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خاموش شده دکمه پاور گوشی خود شدن گوشی خاموش شد خیس شدن گوشی ای راه حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۱۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نور محبوسی که خاموش نشد

هر چند تقویم‌ها را ساخته‌اند تا به ما سال و ماه را یادآوری کنند تا زمان را از دست ندهیم اما این، همه فایده خط‌کشی سال و ماه نیست. گاه همین خط و نشانه‌ها به ما کمک می‌کند سری به روایت‌های به‌جامانده از حوادث و اشخاص در تاریخ بزنیم. وقایع و اشخاصی که برای ما عبرت‌ها و یادآوری‌هایی با خود دارند. در این میان می‌توان مدعی شد تقویم شیعه برای ما بچه مسلمان‌ها، سراسر ذکر و یادآوری است. به همین دلیل بر آن شدیم در مجموعه نوشته‌هایی، برخی از این یادآوری‌ها و ذکرها را بیاوریم.

مناسبت‌های ماه شوال را که مرور می‌کنی، در برخی روزها بیشتر از بقیه ممکن است مکث کنی. یکی از این روزها، سالروز دستگیری امام کاظم(ع) توسط هارون عباسی است. آن‌طور که شنیده‌ایم و می‌دانیم، آغاز امامت ایشان همزمان با دوران استقرار و ثبات خلافت عباسیان است. سلسله‌ای که دارای حکام مستبدی بود و به حکومت‌دارای همراه با خفقان و تهدید و بگیر و ببند، مشهور بودند. طبیعی است در چنین شرایطی، شخصیتی مانند امام موسی کاظم(ع) روز خوش نداشته باشد. بنا به روایت‌های تاریخی، علت اصلی اسارت و زندانی کردن امام موسی کاظم(ع)، شهرت امام و دسترسی شیعیان به ایشان و توجه بی‌سابقه مردم به آن‌ حضرت است. حضرت موسی بن جعفر(ع) در طول دوران امامتش بارها از طرف خلفای عباسی احضار و زندانی شد. در مورد مدت زندانی‌ بودن امام(ع) گزارش‌های مختلفی وجود دارد که می‌توان گفت مدت آخرین اسارت منتهی به شهادت ایشان چهار تا پنج سال و مجموع اسارت ایشان در دوران زندگیشان، بین 10 تا 12سال است. اگرچه در بسیاری از موارد، امام(ع) در خانه برخی از افراد، محصور و تحت نظر بودند؛ اما در مواردی حکومت عباسی به شکنجه ایشان در زندان‌هایی مخوف و سیاهچال‌ها می‌پرداختند که در زیارت‌نامه حضرت به این موضوع اشاره شده است. بر اساس گزارشی دیگر، ‌هارون گاهی برای تفریح به پشت‌بامی می‌رفت که مشرف به زندان بود. روزی به ربیع گفت این پارچه چیست که هر روز آن‌ را داخل زندان می‌بینم؟ ربیع گفت: پارچه نیست! موسی بن جعفر است که پس از فجر تا هنگام نماز ظهر به سجده می‌رود. ‌هارون گفت: او از راهبان بنی‌هاشم است! ربیع از او پرسید: پس چرا در زندان بر وی سخت‌گیری می‌کنی؟ ‌هارون گفت: چاره‌ای نیست!

نخستین‌بار امام در زمان خلافت مهدی عباسی از مدینه به بغداد تبعید شد که زمان دقیق آن ذکر نشده است. اما دومین بار به وسیله هارون در ۲۰شوال سال ۱۷۹ق در مدینه دستگیر و ۷ ذی‌الحجه در بصره در خانه عیسی بن جعفر زندانی شد. نفوذ معنوی امام کاظم(ع) در دستگاه حاکم به‏حدی بود که کسانی مانند علی بن یقطین وزیر دولت عباسی، از دوستداران حضرت موسی بن جعفر(ع) بودند و به دستورات ایشان عمل می‌کردند. هارون سرانجام در سفری که در سال 179 به خانه خدا رفت، از عظمت معنوی امام و احترام خاصی که ایشان در بین مردم داشت بیش از پیش آگاه شد. او پس از بازگشت به مدینه و زیارت مرقد پیامبر(ص) تصمیم گرفت موسی بن جعفر(ع) را دستگیر و زندانی کند. به دستور هارون در زمان انتقال آن حضرت از مدینه به بصره، کجاوه‌هایی در مسیر همراه با کجاوه امام حرکت کردند تا در طول مسیر از راه‌های مختلف مسیر خود را تغییر دهند و  به این ترتیب مردم ندانند امام را به کجا و با کدام کجاوه بردند. این سیاست برای مأیوس کردن مردم و بی‌خبری از تبعیدگاه امام(ع) بود، سیاست‌هایی که نشان‌دهنده ترس حاکمان مستبد از نور و عظمت این امام بزرگوار بود؛ ترسی که به شهادت ایشان منجر شد. اما تاریخ گواه معتبری برای شکست استبداد و باقی ماندن نور است.

زهره هاشمی

دیگر خبرها

  • اقدامات پلیس آمریکا نمی‌تواند صدای دانشجویان معترض را خاموش کند
  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • ویدیو کامنت| دلایل خستگی دائمی چیست؟
  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • مرگ خاموش مرد ۵۲ ساله در مشهد
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار