Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-30@22:03:53 GMT

مسیر دریاچه نمک به ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۲۱۱۶

مسیر دریاچه نمک به ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

تین نیوز

مدیرکل راه و شهرسازی استان از نیاز احداث مسیر دریاچه نمک به حداقل ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار خبر داد و گفت: احتمالا ۵۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده در سال جاری برای انجام مطالعات لازم در این موضوع است.

به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، حسن صبوری که در نشست امروز شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سالن کرامت استانداری سخن می گفت با بیان این که مسیر ۲۶ کیلومتری جاده قم – کهک بر اساس آخرین برآورد و با احتساب تقاطع های غیرهمسطح در مسیر به  ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد خاطر نشان کرد: تخصیص اعتبار برای این پروژه چند سال زمان بُرد و افزایش هزینه ها سبب شده است تا این رقم امروز پیش روی ما باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تخصیص اولیه ۲.۶ میلیارد تومان برای این پروژه یادآور شد: اولویت نخست در این پروژه به روستای ورجان داده شد، چراکه محدوده ورجان بویژه در ایام تعطیل، شلوغ و پرتردد است، اما عدم همکاری شورای روستای ورجان بویژه در بحث تملکات لازم سبب شد تا برآورد دیگری بر اساس ۷ کیلومتر از مسیر ورجان به قم مورد توجه قرار گیرد که مناقصه آن نیز برگزار خواهد شد و البته نیازمند تخصیص اعتبار است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم سپس به پروژه جاده قم - نیزار به عنوان یک پروژه بیست ساله اشاره کرد و گفت: اعتبار ۲۱.۷ میلیارد تومانی برای این پروژه دیده شده، اگرچه قرارداد آن بیش از ۳۰ میلیارد و تخصیص آن حدود ۱۲ میلیارد تومان است که نشان می دهد نیاز به تخصیص بیشتر برای این پروژه هم وجود دارد.

صبوری همچنین به کسری های هزینه ای اداره کل متبوع در سال گذشته توجه داد و اظهار کرد: البته مبلغی برای جبران این کسری ها در نظر گرفته شد، اما متأسفانه این مبلغ با وجود همه پیگیری ها در اختیار اداره کل قرار نگرفت و موجب نارضایتی و بی انگیزگی کارکنان را فراهم کرد.

وی درباره مسیر دسترسی دریاچه نمک قم نیز اذعان کرد: ۶۵ کیلومتر مسیر دسترسی دریاچه نمک با احتساب ۷ میلیارد تومان برای احداث هر کیلومتر از مسیر، نشان از نیاز به بودجه ای در حدود ۴۵۵ میلیارد تومان دارد و از این رو می توان نتیجه گرفت که ۵۰ میلیارد تومان پیش بینی شده در این موضوع در سال جاری، احتمالا و صرفا برای بحث های مطالعاتی مسیر اختصاص یافته است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان همچنین در پاسخ به پرسش احمد امیرآبادی فراهانی به عنوان نماینده قم در مجلس شورای اسلامی که پرسید چه مقدار از بودجه ۵۰۰ میلیارد تومانی اعلام شده و مورد نیاز  جاده قم - کهک برای مسیرسازی و چه مقدار آن برای احداث تقاطع های غیرهمسطح پیش بینی شده است گفت: با احتساب ۷ میلیارد تومان برای احداث هر کیلومتر از مسیر ۲۶ کیلومتری، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان برای مسیرسازی و ۳۰۰ میلیارد تومان نیز برای تقاطع های غیرهمسطح پیش بینی شده است.

و اما معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم در ادامه این بحث و در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان بیان داشت: مسیر جاده قم – کهک در دو بخش پردیسان تا ورجان و سپس از ورجان به کهک مورد توجه است.

محسن بهشتی افزود: البته پیگیری جاده ورجان به کهک، بر اساس دو مسیر کاملا متفاوت دنبال می شود و از این رو باید گفت فعلا نمی توان اطلاعات دقیق و برآورد جزئی درباره بودجه لازم در این مسیر ارائه کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حسن صبوری دریاچه نمک میلیارد تومان اعتبار میلیارد تومان برای این پروژه پیش بینی شده دریاچه نمک جاده قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۲۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود

شهردار یزد با بیان اینکه شهرداری وظیفه دارد خدمتگزار مردم باشد گفت: هرکجا که مشکلی ایجاد شود، مجموعه شهرداری یزد در صف اول خدمت به مردم است و مطالبات و درخواست‌های آن‌ها را دنبال خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی با تاکید بر اینکه شهر یزد با ثبت در میراث جهانی صرفاً یک شهر معمولی نیست، اظهار کرد: بافت تاریخی شهر یزد در فهرست میراث جهانی ثبت شده و بسیاری از آثار و ابنیه این شهر نیز ثبت ملی است و نگاهی ملی و جهانی به بافت تاریخی آن وجود دارد و از مقامات کشور، دولت جمهوری اسلامی و استاندار محترم تقاضا داریم در مبحث قنات‌ها، فرونشست‌ها، فاضلاب شهری و ساماندهی مسیل شهر اعتبارات ملی تخصیص داده شد.

وی افزود: احیای مسیل به ویژه قسمت‌های ابتدا و انتهای آن برای جمع آوری روان آب‌ها، افزایش ایمنی و تاب آوری شهر در مقابل سیلاب‌ها امری ضروری است؛ ولی باید در نظر گرفت که تحقق این امر با اعتبارات شهرداری حتی اعتبارات چند سال شهرداری پاسخگو نیست.

شهردار یزد خاطرنشان کرد: درخواست داریم هرچه زودتر نگاه ویژه‌ای به شهر میراث جهانی یزد شود و اگر این اتفاق نیفتد، با توجه به تغییرات اقلیمی که رخ داده است، هر سال شاهد این فرونشست‌ها در شهر یزد خواهیم بود و شاید این امر شدیدتر هم بشود.

محی‌الدینی گفت: اجرای شبکه‌های دفع آب‌های سطحی، حفر چاه‌های جذبی و احداث سیل بندها، گوشه‌ای از تلاش‌های شهرداری یزد در این مدت بوده است، به نحوی که با احداث سیل‌بندها دیگر دغدغه‌ای برای بارندگی‌های اخیر و ورود آب از بیرون یزد به داخل شهر نداشتیم.

وی ابراز امیدواری کرد: سعی می‌کنیم تا پایان سال پروژه‌های باقیمانده در خصوص دفع آب‌های سطحی را تکمیل کنیم و مردم بدانند که دغدغه ما در شهرداری یزد این است که آن‌ها دغدغه‌ای نداشته باشند.

کد خبر 748766

دیگر خبرها

  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»
  • آخرین وضعیت پروژه‌ های ‌راهسازی‌ اهواز تا چذابه
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم