Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل فرماندار شهرستان اردبیل گفت: با توجه به وضعیت قرمز و خطرناک شهر اردبیل در شیوع بیماری کرونا، تعداد مراکز 16 ساعته پذیرش بیماران کرونایی از پنج مرکز به هفت مرکز افزایش یافت.


مسعود امامی یگانه در جریان بازدید از مراکز بیمارستانی و درمانی شهرستان اردبیل اظهار کرد: با افزایش مراکز 16 ساعته و گرفتن تست از افراد مشکوک، با بیماریابی به موقع و همچنین قرنطینه خانگی می‌توان از گسترش ویروس کرونا در سطح جامعه جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به راه‌اندازی سامانه 3133 در شهر اردبیل اشاره کرد و گفت: همشهریان اطلاعات خود را در مورد رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی در فضاها و مکان‌های مختلف می‌توانند گزارش کنند تا به سرعت این مراکز مورد توجه بیشتر قرار گیرد.


فرماندار شهرستان اردبیل تصریح کرد: با اعمال محدودیت‌هایی در سطح شهر اردبیل و ورود به ماه میهمانی الهی بخش عظیمی از تجمعات کاسته شده و کمترین محافل و مجالس دورهمی‌ها، عروسی‌ها و ختم‌ها را شاهد هستیم.
امامی یگانه به آماده بودن نقاهتگاه‌ها برای قرنطینه بیماران اشاره کرد و افزود: نقاهتگاهی به ظرفیت 60 نفر در شهرستان اردبیل آماده ارائه خدمات است و در کنار آن سعی شده بیماران با وضعیت مناسب در خانه‌ها قرنطینه شده و با رعایت تمام موازین بهداشتی از شیوع بیماری به نوعی کاسته شود.


وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: با همراهی مردم تا دو هفته آینده می‌توان شرایط بهتری را در اردبیل در کنترل بیماری به وجود آورد که برای رسیدن به این وضعیت همراهی و همکاری خوب مردم را نیازمندیم.
در این بازدید معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز به شکسته شدن رکورد تعداد بستری‌ها در 14 ماه اخیر اشاره کرد و ادامه داد:‌ در حال حاضر روزانه بیش از 113 نفر بر اثر ابتلا به کرونا بستری بوده و صدها نفر نیز مراجعه به بیمارستان‌ها را شاهد هستیم.


رضایی بنا به تکمیل تخت‌های بیمارستانی و مشکلات تأمین تجهیزات و تخت‌های بیمارستانی اشاره کرد و گفت: کادر درمان در خستگی کامل به سر می‌برند و شرایط در شهرهای مختلف بسیار حاد و بحرانی شده و خود مردم باید مراقبت‌ها را انجام دهند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر 571 بیمار کرونایی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بستری هستند که حال 81 نفر از آنها اصلا مساعد نیست.


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: اشغال تخت‌های بیمارستانی بالاتر از توان بیمارستان‌ها و کادر درمانی است و در صورت تداوم این شرایط ما مجبور به افزایش تخت‌های جدید و حتی بیمارستان‌های صحرایی خواهیم شد.
رضایی بنا به مردم توصیه کرد از حضور در سطح شهر جلوگیری کرده و به هیچ عنوان در رعایت پروتکل‌های بهداشتی سهل‌انگاری نکنند و در این ایام از حضور در تجمعات و شکل‌گیری صف‌های طولانی پرهیز کنند.

نماز جمعه در هیچ یک از شهرهای استان اردبیل برگزار نمی‌شود
اما به دلیل شرایط بحرانی کرونا در شهرهای مختلف استان و شرایط قرمز آیین عبادی، سیاسی نماز جمعه فردا 27 فروردین ماه در هیچ یک از شهرهای استان اردبیل برگزار نخواهد شد.
ستاد اقامه نماز جمعه استان اردبیل با اعلام این خبر گفت: با توجه به شرایط کرونایی و فراگیری موج چهارم و به نیت حفظ سلامت اهالی مؤمن استان اردبیل، آیین نماز جمعه فردا برگزار نشده و نمازگزاران با ماندن در منزل به کنترل بیماری بیش از گذشته کمک کنند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس پروتکل های بهداشتی شهرستان اردبیل استان اردبیل بیمارستان ها نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۳۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت پلمپ شد
  • پلمب مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • ‍ بازدید مدیر کل از نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری درخدمت رسانی به نیازمندان خراسان شمالی
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک
  • پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک در تهران
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید