Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@09:03:46 GMT

اقتصاد آلمان ۱.۸ درصد کوچک شد

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۴۵۹۵

اقتصاد آلمان ۱.۸ درصد کوچک شد

قرنطینه‌ها و محدودیتهای کرونایی باعث شده اقتصاد آلمان ۱.۸ درصد رکود را در فصل زمستان تجربه کند و انتظار نمی‌رود اقتصاد این کشور تا پایان سال جاری میلادی به سطح قبل از بحران کرونا بازگردد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رویترز، موسسات اقتصادی در آلمان اعلام کرده‌اند اقتصاد این کشور احتمالاً ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ درصد در سه ماهه اول سال جاری میلادی به خاطر محدودیت‌های کرونایی کوچک شده است.

 اطلاعات این موسسات نشان می‌دهد زمان بسیار بیشتری طول می‌کشد تا اقتصاد به سطح قبل از بحران کرونا بازگردد. جهش ویروس کرونا و روند کند واکسیناسیون تلاش‌ها برای مهار موج سوم این همه‌گیری را پیچیده کرده است.   پیتر آلتمایر، وزیر اقتصاد آلمان، گفت انتظار ندارد اقتصاد این کشور تا پایان سال جاری میلادی به سطح قبل از بحران کرونا بازگردد ولی اضافه کرد بخش صنعت به خاطر تقاضای بالا از خارج از کشور، روند بهبود خوبی از این بحران داشته است.   این موسسات اقتصادی حالا انتظار دارند تولید ناخالص داخلی آلمان ۳.۷ درصد در سال جاری میلادی رشد کند. این رقم کمتر از پیش‌بینی قبلی ۴.۷ درصدی آنهاست. ولی این موسسات پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی برای ۲۰۲۲ را از ۲.۷ درصد تا ۳.۹ درصد بالا برده‌اند و انتظار دارند هزینه‌کرد خانواده ها با برداشته شدن محدودیت‌های کرونایی افزایش یابد.    محدودیت های کرونایی باعث شده خانواده های آلمانی ۲۰۰ میلیارد یورو (۲۳۹.۵۴ میلیارد دلار)  پس‌انداز کنند. این پول می‌تواند پس از برداشته شدن محدودیت‌ها، کل اقتصاد آلمان را تقویت کند.    بیشترین خطر برای رشد اقتصاد آلمان تاخیر در توزیع واکسن کرونا و جهش‌های جدید احتمالی ویروس کروناست که باعث پایین آمدن تاثیر واکسن‌های فعلی می‌شود.    تولید کنندگان آلمانی صادرات محور در حال حاضر از افزایش تقاضا از طرف چین و آمریکا سود می برند ولی بخش خدمات که در داخل فعالیت دارد ضربه سختی از تمدید محدودیت‌ها جهت مهار همه‌گیری کرونا خورده است.    موسسات اقتصادی انتظار دارند اقدامات فعلی جهت مهار کرونا طی هفته‌های آینده سخت‌تر و بعد از اواسط ماه مه از شدت آنها کاسته شود. تمامی محدودیت‌ها احتمالاً در سه ماهه سوم سال جاری یعنی در فصل تابستان برداشته می‌شوند.    انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: سال جاری میلادی اقتصاد آلمان محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۴۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل

در حالی که انتظار می رود اپل، بزرگترین کاهش درآمد سه ماهه در بیش از یک سال گذشته را به دلیل کاهش فروش در بازار چین گزارش کند، این شرکت قصد دارد برای احیای فروش خود، هوش مصنوعی مولد را به آیفون اضافه کند.

به گزارش ایسنا، سهام اپل که مدت‌ها در وال استریت به عنوان یک سهام قوی شناخته می‌شد، در ماه‌های اخیر عملکرد ضعیفی نسبت به سایر شرکت‌های بزرگ فناوری داشته و تا به امروز بیش از ۱۰ درصد سقوط کرده است که ناشی از نگرانی‌ها در خصوص کندی عرضه خدمات هوش مصنوعی در محصولات این شرکت و احیای هواوی بوده که از زمان بازگشت پرقدرت خود، بخشی از سهم آیفون در بازار چین را ربوده است.

بنا بر گزارش شرکت مالی  LSEG، تحلیلگران پیش بینی کردند میانگین فروش آیفون که حدود نیمی از درآمد اپل را تشکیل می‌دهند، در سه ماه اول سال میلادی جاری، ۱۰.۴ درصد کاهش پیدا کرده است. این کاهش فروش اگر تائید شود، شدیدترین کاهش در بیش از سه سال گذشته خواهد بود.

تحلیلگران برآورد می‌کنند درآمد کل اپل در سه ماهه دوم که دوره از ژانویه تا مارس است، پنج درصد کاهش یافته است. این بزرگترین کاهش درآمد اپل از سه ماهه دسامبر سال ۲۰۲۲ خواهد بود که طی آن، درآمد این شرکت، ۵.۵ درصد سقوط کرده بود.

اپل در اوایل سال میلادی جاری، عنوان ارزشمندترین شرکت جهان را به مایکروسافت واگذار کرد و ارزش بازار این شرکت پس از کاهش قیمت سهامش، به ۲.۶۸ تریلیون دلار رسیده است، درآمد ضعیف و سقوط سهام، اپل را تحت فشار قرار داده تا پس از سال‌ها عدم تغییرات اساسی، گوشی پرچمدار خود را ارتقا دهد.

طبق گزارش بلومبرگ نیوز، اپل سرگرم مذاکره با شرکت OpenAI و گوگل برای افزودن قابلیت‌های هوش مصنوعی مولد برای آیفون بوده که ممکن است در کنفرانس سالانه طراحان اپل در ژوئن، رونمایی شود.

تحلیلگران معتقدند یکپارچه شدن هوش مصنوعی، می‌تواند تقاضا برای سری بعدی آیفون را که انتظار می‌رود در پاییز معرفی شود، افزایش دهد.

در حالی که مدیران مایکروسافت، آلفابت، متا پلتفرم و سایر شرکت‌های بزرگ فناوری، درباره استراتژی‌های هوش مصنوعی خود در کنفرانس‌های گزارش‌های مالی سه ماهه صحبت کرده اند اما تیم کوک، مدیرعامل اپل، درباره برنامه‌های خود برای این فناوری نوظهور، کمتر صحبت کرده است.

افزودن قابلیت‌های هوش مصنوعی به آیفون، می‌تواند به اپل کمک کند بهتر با هواوی و سامسونگ الکترونیکس رقابت کند.

باقی کسب و کار سخت افزاری اپل هم با تقاضای ضعیف روبرو شده و پیش‌بینی شده است فروش آی‌پد و مک در سه ماهه مارس، به ترتیب ۱۱.۴ درصد و ۴.۳ درصد کاهش پیدا کرده باشد.

اپل اعلام کرده است که تمرکز خود را روی دستگاه‌هایی بیشتر می‌کند که ارتقای عمده‌ای نداشته‌اند. این شرکت در اواخر ماه میلادی جاری، میزبان رویدادی است که در آن انتظار می‌رود سری جدید آی‌پد رونمایی شود و طبق گزارش‌های رسانه‌ها، این شرکت قصد دارد هر مدل مک را با پردازنده‌های M۴ سریع‌تر و متمرکز بر هوش مصنوعی، به‌روزرسانی کند.

بر اساس گزارش رویترز، انتظار می‌رود کسب و کار خدمات اپل که شامل درآمد حاصل از فروشگاه اپ استور و خدمات اشتراکی مانند اپل تی وی است، با رشد درآمد ۷.۷ درصدی، نقطه درخشان کسب و کار این شرکت باقی بماند.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • مردم چشم انتظار عملیات وعده صادق در عرصه اقتصاد هستند
  • کاهش کم سابقه نرخ زاد و ولد در آلمان
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت