Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@02:16:57 GMT

بیماری نادر، دختر 17 ساله را به خواب طولانی فرو برد!

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۵۲۷۲

بیماری نادر، دختر 17 ساله را به خواب طولانی فرو برد!

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، یک دختر ۱۷ ساله اندونزیایی که اغلب اوقات به خواب طولانی مدت فرو می‌رود در این کشور  لقب «زیبای خفته در زندگی واقعی» یا «دختر خوابیده کالیمانتان جنوبی» لقب گرفته است. «ایچا» که اهل «بِنجارماسین» واقع در کالیمانتان جنوبی است اولین بار در سال ۲۰۱۷ و  پس از به خواب رفتن به مدت ۱۳ روز پیاپی به سوژه رسانه‌های این کشور تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایچا از آن زمان دو اپیزود نگران کننده را تجربه کرده است، بار نخست که او برای یک روز و نصف به خواب رفت و هفته گذشته نیز ایچا با وخیم شدن وضعیتش به یک خواب عمیق ۷ روزه فرو رفت. والدین ایچا او را بلافاصله به بیمارستان «انصاری صالح» در بانجارماسین منتقل کردند، اما آزمایشات حکایت از سلامت او داشت. با وجود آنکه این دختر سرانجام پس از گذشت ۹ روز از خواب بیدار شد، اما پزشکان می‌گویند او بسیار ضعیف شده است.

بیشتر بخوانید

تغییر شکل عجیب صورت مرد جوان در اثر یک عارضه نادر! + فیلم

در حالی که هنوز علت خواب طولانی غیرمعمول ایچا مشخص نیست، اما علائم نشان می‌دهد که او از هایپرسومنیا یا پرخوابی رنج می‌برد، یک بیماری عصبی بسیار نادر که مبتلایان بیش از حد در طول روز احساس خواب آلودگی کرده و برای مدت طولانی می‌خوابند. هایپرسومنیا اشکال مختلفی دارد و دلایل ابتلا به آن نیز متفاوت است؛ از آسیب عصبی گرفته تا عوامل ژنتیکی و ضربه‌های جسمی یا عاطفی.

«مولیادی»، پدر ایچا در این باره به Tribunn.com گفت که او چند بار سعی کرد تا دخترش را از خواب بیدار کند، اما بی فایده بود. بنا به گفته آقای مولیادی دخترش در خواب غذا را می‌جود و حتی قادر به بلعیدن آن است.

سندرم زیبای خفته در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای ندارد، اما والدین ایچا امیدوار هستند که علائم دختر آن‌ها کنترل شده و او بتواند از زندگی نیمه طبیعی برخوردار شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواب کافی اتفاق عجیب اخبار حوادث خواب آلودگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۵۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان احداث می شود
  • غرق شدن دختر ۱۷ ساله در رودخانه بشار
  • کشف جسد دختر ۱۷ ساله در رودخانه بشار + جزییات ماجرا
  • زمان برگزاری مراسم یادبود پیشکسوت فقید بسکتبال
  • ویدیو/ چگونه عمر طولانی‌تری داشته باشیم؟
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • تصاویر نادر رنگی از اوج قدرت آلمان نازی / ماشین‌های خودران در نیم قرن پیش / زنجیره اتفاقات پس از ترور رفیق حریری / تماشای زیبایی‌های جهان از آسمان با کیفیت 4K
  •  دختر نوجوان قربانی بازی کودکانه خواهرزاده‌اش شد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • سه بیمار شیرازی با اهدای عضو دختر ۱۸ ساله تربت جامی جان دوباره گرفتند