Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: با توجه به کاهش بودجه عمرانی کشور در سال جاری، مقرر شد بین ۲۰ تا ۲۵ درصد تسهیلات بانکی در حوزه مسکن به کمک حوزه عمرانی بیاید. - اخبار استانها -

سید البرز حسینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در  زنجاناظهار داشت: متاسفانه در سال 1400 در میزان بودجه عمرانی 11 تا 15 درصد کاهش وجود دارد چرا که در سال 99 قریب به 115 هزار میلیارد تومان به این بخش اختصاص یافته بود اما در بودجه سال جاری این رقم به 104 هزار میلیارد تومان افت یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سعی شد در بودجه از محل منابع تسهیلات بانکی برای کمک در حوزه عمرانی استفاده شود افزود: مقرر شد بین 20 تا 25 درصد تسهیلات بانکی در حوزه مسکن به کمک حوزه عمرانی بیاید که این امر خود گشایش جدیدی را در این حوزه ایجاد کرد.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس خاطر‌نشان کرد: همچنین در راستای کمک به حوزه عمرانی طرح مالیات بر خانه‌های خالی در مجلس تدوین شد که با به اجرا درآمدن آن منابع درآمدی برای این حوزه تامین خواهد شد.

عملکرد دولت در بخش مسکن قابل دفاع نیست/ طرح "جهش تولید و عرضه مسکن" به اقتصاد کشور ضربه نمی‌زندجولان دوباره دلالان در بازار مسکن/ قیمت‌ واحدهای مسکن مهر میلیاردی شد!جلوگیری از تلاطم قیمت مسکن و اجاره در ایلام/ مسئولان روند اجرای طرح ملی مسکن را تسریع بخشندیک بام و دو هوای طرح اقدام‌ ملی مسکن در زنجان/ واحدهای این طرح به‌موقع افتتاح می‌شود؟

وی با اشاره به اینکه مجلس در زمینه موضوعات مختلف تصمیم‌های اساسی گرفته است و یکی از آن‌ها نیز در راستای مسائل ملی و طرح دو فوریتی خروج از پروتکل‌های الحاقی است، گفت: تقریبا با توجه به شرایط حاکم بر کشور، مجلس ایثار کرد و شرایطی از لحاظ سیاسی بر کشور وارد شد چرا که تدوین این طرح اهمیت ملی را نشان می‌داد.

حسینی با بیان اینکه مجلس برای اصلاح ساختار بودجه که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز قرار داشت طرح جدیدی ارائه داده است، عنوان کرد: در بحث ساختار بودجه باید از وابستگی به نفت فاصله می‌گرفتیم و به سمت منابع و پایه‌های درآمدی جدید همانند مالیات حرکت می‌کردیم که بر روی این موضوع نیز اقداماتی انجام و طرح دو فوریت آن نیز مصوب شد هر چند شرایط برای بودجه 1400 نرسید اما امیدواریم که این طرح شاکله بودجه را تغییر دهد و مجلس نیز مصمم است تا از حیث کارشناسی آن را مورد تغییر قرار دهد.

انتهای پیام/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تسهیلات بانکی حوزه عمرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۶۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • ۱۷۶ پروژه عمران شهری طی ۲ سال گذشته در استان زنجان اجرا شد