Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به اینکه روستاها پایگاه تولیدملی در کشور هستند گفت:طرح هر روستا یک محصول و روستاهای بدون بیکاری و کسب و کارهای روستایی با مزیت رقابتی با نگاه به شعار سال دنبال می شود. - اخبار اقتصادی -

علی اصغر نورالله زاده, مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ،درباره شعار سال که تولید, پشتیبانی ها و مانع زدایی ها گفت: روستاها پایگاه اصلی تولید ملی در کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح‌های محوری صندوق کارآفرینی امید برای تقویت و رشد روستاها، روستاهای بدون بیکار، هر روستا یک محصول و تشکیل صندوق‌های خرد محلی است و کسب و کارهای روستایی که مزیت رقابتی دارند شناسایی و از محل اعتبارات مشخص شده حمایت مالی می شوند و این یکی از رویکردهای صندوق کارآفرینی امید با محوریت روستای بدون بیکار می باشد.

مدیرعامل صندوق کارافرینی در ادامه با اشاره به بازدید از طرح های استان های مختلف از جمله  اردبیل و کمک های صندوق در دوران کرونا گفت: در این سفر طرحها و واحدهای صنعتی، گردشگری و خدماتی حمایت شده روستایی که راه اندازی شده و به بهره برداری رسیده اند و برخی از طرحها نیز در حال تکمیل و راه اندازی می باشند، مورد بازدید قرار گرفتند؛ صندوق کارآفرینی در دوران کرونا در کنار مشاغل و صاحبان کسب وکارهای آسیب دیده قرار گرفت و سال گذشته با حمایت از هزاران کسب و کار خرد و کوچک در حد توان و بضاعت خود آنها را مورد حمایت مالی قرار داد و در استمهال و تنفس اقساط به دلیل شیوع ویروس کرونا و خسارات وارده به صاحبان طرحها و کارگاهها کمک میکنیم و واحدهایی که نیاز به تسهیلات اشتغال جهت تجهیز و راه اندازی فازهای بعدی خود دارند تسهیلاتی از محل اعتبارات پایدار روستایی و تفاهم نامه وزارت تعاون مصوب و پرداخت می گردد.

نوراله زاده با اشاره به 8سال فعالیت صندوق کارآفرینی امید در دولت تدبیر وامید گفت: در این مدت تلاش کردیم,  واحدها و کارگاههای صنعتی دارای ایده تولیدی را شناسایی و حمایت مالی کنیم. به طور مثال در آخرین سفر خود در استان اردبیل نیز واحدهای صنعتی خوب از جمله تولید شیرآلات؛ تولید سبد پلاستیکی؛ تولید شیشه خم اتومبیل؛ تولید صنایع برق و الکترونیک و همچنین طرح های گلخانه ای، کشاورزی، خدماتی و ...  را حمایت مالی کردیم.

وی بحث تولید و اشتغال روستایی و همچنین گردشگری روستایی را  حائز اهمیت خواند و گفت:روستاهای بسیاری در کشور هستند که  ظرفیت و پتانسیل بالقوه‌ای برای توسعه گردشگری روستایی دارند که حرکت در این مسیر اشتغال و رونق اقتصادی روستاها را به همراه دارد و امیدواریم در آینده نیز شاهد موفقیت های روزافزون روستایی و عشایری در زمینه های گوناگون به ویژه اقتصادی در سطح استان‌های کشور باشیم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صندوق کارآفرینی امید کشور هستند حمایت مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۷۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه مقاوم‌سازی اماکن روستایی، مؤثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرهاست، گفت: سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری، ۱۱هزار و ۵۰۰ فقره است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، رضا خواجه‌ای، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری ۱۱۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

وی افزود: در حال حاضر میزان مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم‌نظیر است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه، متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

خواجه‌ای از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت‌وساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم‌سازی اماکن روستایی تصریح کرد: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کنند و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان تاکید کرد: سعی ما بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کنیم و بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

کد خبر 751045

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • فیلم| رئیسی: فعال شدن اقتصاد در روستاها مانع مهاجرت جوانان به حاشیۀ شهرها می‌شود
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند