Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلاطین انگلیس و خانواده‌هایشان به همان دلیلی بسیار بیشتر از زیردستانشان زندگی می‌کنند که دیگر زیرگروه‌های جمعیتی در سراسر جهان بیشتر از هم‌عصرانشان که در همان سال به دنیا آمده‌اند زندگی می‌کنند: رفاه در برابر فقر.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در بریتانیا رسمی وجود دارد که وقتی کسی به صدمین سالگرد تولدش می رسد، پیامی شخصی از طرف ملکه دریافت می کند اما معمولا به ندرت کسی به این نقطه می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شاهزاده فیلیپ که تنها دو ماه تا رسیدن به این نقطه زمان لازم داشت، نهم آوریل 2021 در 99 سالگی و ده ماهگی درگذشت. پیش از او آخرین شخص بلند پایه در خاندان سلطنتی، ملکه مادر بود که در سال 2002 درگذشت. او هنگام مرگ 101 سال داشت.
رسیدن به چنین سن بالایی در میان خاندان حاکم انگلیس غیرمعمول نیست، در واقع تجزیه و تحلیل های من نشان می دهند که آنها به طور میانگین 30 سال بیشتر از زیردستانشان زندگی می کنند.
من دوره زندگی شش ملکه و پادشاه قبلی انگلیس در کنار طول عمر همسران و فرزندانشان- در کل 27 عضو خانواده سلطنتی- را مورد بررسی قرار داده ام. این تجزیه و تحلیل ها واقعیت جالبی را فاش می کند که برای من و همکارانم که در مورد سالخوردگی و طول عمر زیاد مطالعه می کنیم، واقعیتی آشناست. من به عنوان استاد اپیدمی شناسی و آمارزیستی پیش از این نیز دقیقا همین پدیده را در میان روسای جمهور آمریکا مشاهده کرده ام: آنها نیز معمولا چند دهه ای بیشتر از کلیت جمعیتی عمر می کنند که بر آنها ریاست دارند.


داستانی کهنسال

سلاطین حاکم انگلیس از ملکه ویکتوریا به بعد به طور میانگین 75 سال عمر کرده اند. این طول عمر همواره روندی افزایشی داشته تا به امروز و ملکه الیزابت دوم- که هم اکنون 95 سال دارد- رسیده است. همسران آنها حتی بیشتر عمر کرده اند و به طور میانگین به 83.5 سالگی رسیده اند. اگر شاهزاده آلبرت همسر ویکتوریا را که به دلیل ابتلا به تب تیفوئید در سال 1861 و 42 سالگی مرد از این معادله خارج کنیم، طول عمر متوسط همسران شاهان و ملکه ها به رقم حیرت انگیز 91.7 سال می رسد.
برعکس بر اساس آمار ارقام پایگاه داده های مرگ و میر انسانی، میانگین طول عمر عموم مردم انگلیس که در طول سال های حکومت این سلاطین به دنیا می آمدند در سراسر این دوره تنها 46 سال بود. برای مثال برای یک زن انگلیسی در سال 1819 امید به زندگی در زمان تولد تنها زیر 41 سال بود. ملکه ویکتوریا که در سال 1819 به دنیا آمد زمان مرگ 81 سال داشت. زمانی که الیزالت دوم در سال 1926 متولد شد، امید به زندگی در زمان تولد برای زنان در انگلیس تا 62 سال افزایش پیدا کرده بود که یعنی ملکه تا همین جا به نسبت آنها حدود 33 سال بیشتر عمر کرده است.
این گونه تفاوت ها در طول عمر- که برخی از اعضای خاندان سلطنتی تا سنی دو برابر سنی که برای کلیت مردم انتظار می رفت عمر کنند- و در چرخه های سالخوردگی مورد توجه قرار می گیرند - بسیار زیاد است، اما چیز غیرمعمولی نیست. تفاوت های به این بزرگی در طول عمر، نتیجه ترکیبی از عوامل ژنتیک و همچنین عوامل اثرگذار اجتماعی و رفتاری است.
هیچ کس بی آنکه ابتدا به هنگام تولد در قرعه کشی ژنتیک برنده شده باشد، نمی تواند عمری طولانی داشته باشد. برای به حداکثر رسیدن احتمالات رسیدن به طول عمری استثنایی- بالای 85 سال- شما باید از خوش شانسی داشتن والدینی برخوردار باشید که هر دو عمری طولانی کرده باشند. اما حتی برای کسانی که به هنگام تولد از موهبت احتمال رسیدن به عمری طولانی برخوردارند، این عامل ضمانتی نیست که شما به نسبت هم نسلانتان بیشتر عمر کنید.
چالش بعدی اجتناب از رفتارهای کوتاه کننده عمر است. فهرست این رفتارها طولانی است – کاستن از طول عمل بسیار ساده تر از افزودن بر طول آن است- اما شناخته شده ترین آنها استعمال دخانیات، افراط در خوردن و ورزش نکردن است.
سپس به تاثیر فقر و رفاه می رسیم. معلوم شده است که به دنیا آمدن یا زندگی کردن در فقر یکی از مهم ترین عوامل کوتاه کننده طول عمر است و شاید همین جاست که اعضای خاندان سلطنتی از این نظر از بزرگ ترین امتیازها برخوردارند.
شواهد بیشتر نشان دهنده اینکه رفاه از جمله مواد اولیه اصلی در دستور تهیه طول عمری استثنایی است را می توان در این واقعیت دید که فرزندان شش خانواده سلطنتی قبلی انگلیس که به دلایل طبیعی مرده اند، به طور میانگین 69.7 سال زندگی کرده اند. از این نظر شاهد حدود 23 سال عمر اضافه به نسبت متوسط سن شهروندان انگلیسی در همین دوره هستیم.


یک زندگی مرفه

ساده است؛ سلاطین انگلیس و خانواده هایشان به همان دلیلی بسیار بیشتر از زیردستانشان زندگی می کنند که دیگر زیرگروه های جمعیتی در سراسر جهان بیشتر از هم عصرانشان که در همان سال به دنیا آمده اند زندگی می کنند: رفاه در برابر فقر. مطالعه معروفی که در سال 2017 در منچستر انگلیس انجام شده تفاوت های بزرگی را در امید به زندگی مردم به نسبت شرایطی که در آن زندگی کرده اند نشان داده است. دسترسی به تحصیلات و جایگاه اقتصادی بالاتر، ارتباط متقابل مستقیمی با زندگی طولانی تر داشته، در حالی که تحصیلات و درآمد کمتر و فقر با داشتن عمری کوتاه تر ربط داشته است.
در آمریکا مطالعات مشابهی در مورد امید به زندگی بر اساس استان، منطقه آماری و کد پستی پدیده مشابهی را نشان داده است. در واقع موارد متعددی از وجود تفاوت های بزرگ در طول عمر مردمی که در فاصله ای به نزدیکی یک خیابان از یکدیگر زندگی می کرده اند مشاهده شده که عامل آن تفاوت ها در فقر و میزان برخورداری آنها بوده است.
پیش از هر چیز عوامل ژنتیک تعیین کننده تفاوت در طول عمر است، اما تحصیلات، درآمد، مراقبت های درمانی، آب تمیز، مواد غذایی، شرایط زندگی، محیط کار و تاثیرات کلی جایگاه اجتماعی - اقتصادی بالا یا پایین، به شدت بر آن اثرگذار است.
عمر طولانی شاهزاده فیلیپ عاملی برای جشن گرفتن پیشرفت علوم پزشکی است که قادر است انسان را به مدتی طولانی تر زنده نگه دارد. اما این پدیده یکی از نتایج برخورداری از امتیازهایی نیز هست که عده بسیاری از آن محروم هستند. همچنین یادآوری است از اینکه بشر برای برابر کردن شانس های زندگی طولانی برای همگان، هنوز راه درازی را در پیش دارد.
نویسنده: جی اولشانسکی (S. Jay Olshansky) استاد اپیدمی شناسی و آمار زیستی در دانشگاه ایلی نویز در شیکاگو
منبع: https://b2n.ir/e94772

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خاندان سلطنتی انگلیس رفاه فقر طور میانگین خاندان سلطنتی امید به زندگی زندگی می کنند طول عمر تفاوت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۷۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها

با توجه به فراگیر شدن اینترنت و افزایش تعداد کاربران اینترنت، موبایل و کامپیوتر‌ها و به موازات آن روند رو به رشد تعداد هکر‌ها و مجرمان سایبری، رمز‌های عبور به یکی از گلوگاه‌های امنیت در زندگی مردم تبدیل شده است. به همین دلیل هم هر سال روز دوم ماه مه به عنوان روز جهانی پسورد (رمز عبور) در دنیا جشن گرفته می‌شود تا نگاه‌ها به اهمیت انتخاب رمز‌های عبور قدرتمند جلب شود و در نتیجه، شاهد ناکامی هکر‌ها و مجرمان سایبری باشیم. ما از رمز‌های عبور برای امن سازی خصوصی‌ترین بخش‌های زندگی خود استفاده می‌کنیم تا از داده‌ها و اطلاعات مالی، شخصی، سوابق سلامت و اطلاعات ایمیل‌هایمان محافظت کنیم.

ضربه ۸ تریلیون دلاری حملات سایبری
گزارش‌ها نشان می‌دهد، حملات سایبری در سال ۲۰۲۳ حدود ۸ تریلیون دلار به اقتصاد جهان ضربه زده که بخش عمده این حملات موفق ناشی از انتخاب گذرواژه‌های ناامن و هموار کردن راه هکر‌ها بوده است. طبق گزارش مجله cybersecurityventures، حملات سایبری در سال ۲۰۲۳، هر ماه ۶۶۷ میلیارد دلار و هر هفته حدود ۱۵۴ میلیارد دلار هزینه به جهان تحمیل کرده است. به هر حال مجرمان سایبری همه جا هستند و تنها رمز‌های عبور قدرتمند می‌توانند به عنوان نخستین خط دفاعی دیجیتال، حریم خصوصی ما را حفظ کنند. رمز‌های عبور موضوع تازه‌ای نیستند و از گذشته‌های دور که مردم نیاز به حفظ اسرار خود داشته‌اند، رمز عبور هم وجود داشته است. اما حالا با توجه به زندگی دیجیتالی امروزه، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا کرده است چرا که گاه این رمز‌های عبور، مرز بین موفقیت و ناکامی ما محسوب می‌شوند. بی‌توجهی به انتخاب یک رمز مناسب می‌تواند منجر به خالی شدن حساب بانکی شما یا لو رفتن بسیاری از داده‌های شخصی، علمی و موارد دیگر شود.

 افزایش حملات سایبری در جهان
بسیاری معتقدند در شرایط کنونی که به خاطر وقوع جنگ‌های مختلف در جهان حملات سایبری در سراسر دنیا دو چندان شده است، تنها داشتن یک پسورد قوی می‌تواند از اطلاعات کاربران محافظت کند. از سوی دیگر پیش از این ممکن بود کاربران فقط به یک یا دو رمز عبور نیاز داشته باشند، اما از آنجا که این روز‌ها بیشتر مردم در تعداد زیادی از شبکه‌های اجتماعی عضو هستند و از اپلیکیشن‌های متعدد مالی، تناسب اندام، سلامت و سایر موارد استفاده می‌کنند، بیشتر مردم ده‌ها رمز عبور دارند که برای ساخت آنها باید از کاراکتر‌های خاصی (اعداد، حروف بزرگ، نمادها) استفاده کنند؛ هرچه تنوع این کاراکتر‌ها در رمز‌های عبور انتخابی بیشتر و پیچیده‌تر باشد، به معنای امنیت بیشتر کاربر در مواجهه با هکر‌ها و مجرمان سایبری است. در واقع روز جهانی رمز عبور راهکاری برای هشدار به جهان و گسترش آگاهی درباره استفاده از رمز‌های عبور قوی برای محافظت از کاربران در برابر مجرمان سایبری است.
 
این رمز‌های عبور ناامن
محققان حوزه سایبری تاکنون گزارش‌های متعددی از میزان آسیب‌پذیری اکانت‌های کاربران ارائه کرده‌اند و مجله خبری بیزینس اینسایدر در تازه‌ترین گزارش خود آمار وحشتناکی از وضعیت فعلی امنیت رمز عبور‌ها و میزان آسیب‌پذیری اکانت‌های کاربران ارائه داده است؛ رمز‌های عبوری که بسیار ساده و قابل حدس زدن توسط هکر‌ها هستند و از ناامن‌ترین و بدترین آنها می‌توان به ۱۲۳۴۵۶، ۱۲۳۴۵۶۷۸۹، PASSWORD، ۱۲۳۴۵، ۱۲۳۴۵۶۷۸ و تکرار اعداد همچون ۱۱۱۱۱۱ اشاره کرد که هکر‌ها می‌توانند آنها را در عرض چند ثانیه هک کند. خطر این رمز‌های عبور ناامن آنجا بیشتر به چشم می‌آید که در این گزارش اشاره شده است، هکر‌ها می‌توانند به ۹۸ درصد از تمام حساب‌های کاربری که از چنین گذرواژه‌هایی استفاده می‌کنند دسترسی یابند.

در این گزارش آمده است، بیشتر مردم از رمز‌های عبور یکسان برای اکانت‌های مختلف خود در شبکه‌های اجتماعی، وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های بانکی استفاده می‌کنند و حتی سال‌ها این رمز را تغییر نمی‌دهند؛ موضوعی که به نفع هکرهاست و این مجرمان سایبری با استفاده از چنین باگ بزرگی، به هک‌های موفقی می‌پردازند؛ بنابراین می‌توان روز جهانی رمز عبور را تلاشی برای محافظت بیشتر از کاربران در برابر هکر‌ها و کلاهبرداران سایبری دانست. برگزارکنندگان این روز می‌خواهند به جهان درباره اهمیت داشتن رمز عبور قوی آموزش دهند و به کاربران یادآور شوند که انتخاب گذرواژه‌هایی همچون تاریخ تولد، نام حیوانات خانگی، اعداد تکراری، تاریخ ازدواج، نام و نام خانوادگی یا نام همسر، اشتباه بزرگی است. این روز درواقع تأکیدی بر لزوم انتخاب رمز‌های عبور طولانی و پیچیده و بدون اشاره به اطلاعات واقعی کاربران، ترکیبی از اعداد و حروف کوچک و بزرگ و همچنین اضافه کردن فاصله در ترکیب گذرواژه است. همچنین برگزارکنندگان این روز به کاربران توصیه می‌کنند که حتماً مطمئن شوند رمز عبور آنها حداقل ۱۲ کاراکتر است تا امکان حدس زدن آن توسط هکر‌ها کمتر شود.

منبع: روزنامه ایران

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی مناسبتی

دیگر خبرها

  • افزایش فشارها برای استعفای سوناک
  • وزارت دفاع انگلیس هک شد/ نشت اطلاعات پرسنلی نظامیان
  • وزارت دفاع انگلیس هک شد
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • کشف کمیاب‌ترین «رنگ» دنیای باستان در یک حمام رومی؛ رنگی گران‌تر از طلا (+عکس)
  • بنگاه دروغ پراکنی انگلیس
  • زائری از پرو
  • تجمع ضد آمریکا و انگلیس در بورکینافاسو
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها