Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@10:09:24 GMT

وزیر بهداشت: وضعیت واکسن ایرانی درخشان است

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۸۳۵۷

وزیر بهداشت: وضعیت واکسن ایرانی درخشان است

به گزارش تابناک به نقل از فارس از کرمانشاه، وزیر بهداشت که به منظور بررسی وضعیت شیوع بیماری کرونا در استان، و برنامه ریزی به منظور کنترل این بیماری این بیماری به استان سفر کرده بود در ستاد کرونا کرمانشاه حاضر شد و در خصوص آخرین وضعیت این بیماری در کشور به ایراد سخنانی پرداخت.

اولین محور بررسی و صحبت‌های وزیر بهداشت در خصوص واکسن داخلی بود، دکتر نمکی با اشاره به اینکه واکسن ساخت داخل در درخشان‌ترین شرایط قرار دارد افزود: در آینده‌ای نزدیک فقط کشور‌هایی واکسن خواهند زد که دارای زیر ساخت باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر بهداشت با اشاره به اینکه برای واکسیناسیون همه امکانات بسیج می‌شوند، گفت: حدود ۵۰۰ هزار دز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است و تا پایان هفته آینده این رقم به یک میلیون و ۳۰۰ هزار دز خواهد رسید.

دریافت واکسن از روسیه ۹ ماه طول کشید

دکتر نمکی با اشاره به اینکه ما واکسنی را که برای ملت ضرر داشته باشد وارد نمی‌کنیم و ابزار آزمایش هیچ کشوری نمی‌شویم، گفت: از فروردین و اردیبهشت سال ۹۹ مذاکرات و مکاتبات در ارتباط با واکسن کرونا با وزیر بهداشت روسیه آغاز شد و ۹ ماه طول کشید تا به قرارداد تبدیل شود.

وزیر بهداشت درباره کار واردات واکسن گفت: ۴۲۰ هزار دز و اکسن از روسیه، ۲۰۰ هزار دز از چین و حدود ۱۲۶ هزار دز از هند وارد کردیم و در هفته دوم فروردین نیز حدود ۷۰۰ هزار دز از کوواکس دریافت کردیم.

وی با اشاره به اینکه دارو‌های وارداتی را بخش خصوصی وارد می‌کند، افزود: در بحث واکسن این موضوع از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

دکترنمکی گفت: ما از داوطلبان حرفه‌ای و خوش سابقه بخش خصوصی برای ورود واکسن به کشور استقبال می‌کنیم، اما به دلالان این اجازه را نمی‌دهیم.

وزیر بهداشت در ادامه مدیریت بیماری کرونا را یک مدیریت فوق تخصصی عنوان کرد و افزود: این بیماری به دلیل اینکه سیستم‌های مختلف بدن را درگیر می‌کند نیازمند بکارگیری همه تخصص‌ها برای درمان است.

دکتر نمکی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه اولین استانی بود که گام بسیج ملی مبارزه با کرونا را در قالب طرح سردار شهید سلیمانی آغاز کرد خاطر نشان کرد:امروز استان کرمانشاه یکی از استان‌های نمونه در زمینه مقابله با کروناست که نقشه راه مدون داشته و دارای مدیریت هوشمندانه است.

پیک چهارم کرونا را پیش بینی کرده بودیم

وی با اشاره به اینکه کشور با شیوع بیماری کرونا روز‌های سختی را پشت سر گذاشت یادآور شد، مدت‌ها پیش ورود به موج چهارم کرونا به عنوان یکی از پیک‌های سهمگین پیش بینی شده بود.

وزیر بهداشت به ابعاد ناشناخته ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: آهنگ حرکت این ویروس بسیار تند است.

دکتر نمکی در ادامه به تلاش‌های کادر درمان اشاره و نجابت، ایستادگی و تاب آوری آنان را قابل تقدیر دانست.

وزیر بهداشت به پیشرفت‌های صورت گرفته برای مقابله با بیماری کرونا نسبت به روز‌ها و ماه‌های اول شیوع این بیماری هم اشاره کرد و گفت: امروز تیم‌های تنفسی تشکیل شده است و حتی می‌دانیم که اکسیژن را با چه غلظتی باید به بیمار داد.

دکتر نمکی با اشاره به ضرورت رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی اظهار داشت: درمانگاه‌های سرپایی باید افزایش و تقویت شود تا بار بیماران بستری در بیمارستان‌ها کم شود.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۴۰ هزار تست در کشور انجام می‌شود، افزود: در ابتدا آمار این تست‌ها ۲ هزار و ۵۰۰ مورد بود.

وزیر بهداشت نقش آموزش و اطلاع رسانی را در کنترل بیماری مهم دانست و گفت: این ویروس به علت قدرت سرایت و چرخش نیاز به آموزش دارد که با همکاری صدا وسیما این آموزش‌ها را باید بالا برد.

دکتر نمکی هفته آینده را هفته‌ای سخت اعلام کرد و افزود: تعریف سیاهی در رنگ بندی شهر‌ها به معنای افزایش میزان بیمار در طول تاریخ ۴ پیک مدنظر است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: گروه های شغلی سایت غنی سازی نطنز ماه رمضان غنی سازی اورانیوم دعای روز سوم رمضان واکسن کرونا وزیر بهداشت پیک چهارم کرونا گروه های شغلی سایت غنی سازی نطنز ماه رمضان غنی سازی اورانیوم دعای روز سوم رمضان بیماری کرونا وزیر بهداشت هزار دز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۸۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!