Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد: با واکسینه کردن ۱۶.۵ میلیون نفر، احتمال مرگِ حدود ۲۰ درصد از افراد در معرض خطر، کاهش می‌یابد، ولی آمار ابتلا تغییری نمی‌کند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،   دکتر مصطفی قانعی در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ با اعلام اینکه ۱۶ شرکت برای تولید واکسن کرونا در داخل کشور پرونده ارائه داده اند، افزود: ۴ شرکت مرتبط با تولید واکسن‌های برکت، رازی، فخرا و تولید مشترک پاستور، تست‌های لازم را انجام داده و مجوز‌ها را گرفته اند و ۳ شرکت هم در انتظار گرفتن مجوز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: واکسن تولید مشترک انستیتو پاستور و کوبا نیز هفته آینده مجوز فاز ۳ را اخذ خواهد کرد و این محصول به صورت دو دُزی و تک دُزی است.

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین از آغاز تولید صنعتی واکسن برکت با پذیرش ریسک خبر داد و گفت: این واکسن هم اکنون درحال ذخیره شدن است و بعد از اتمام فاز ۳، با دریافت مجوز عرضه آن آغاز می‌شود.

او ادامه داد: اگر تولید واکسن به حدود ۳ میلیون دُز برسد، می‌توانیم واکسیناسیون سراسری را آغاز کنیم.

قانعی در ادامه اعلام کرد: آغاز واکسیناسیون عمومی با واکسن داخلی انجام می‌شود.

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه پوشش سراسری واکسیناسیون تا مهرماه با استفاده از واکسن‌های داخلی و خارجی صورت می‌گیرد، افزود: با واکسینه کردن ۱۶.۵ میلیون نفر، احتمال مرگِ حدود ۲۰ درصد از افراد در معرض خطر، کاهش می‌یابد، ولی آمار ابتلا تغییری نمی‌کند.

او ادامه داد: زنجیره کرونا وقتی قطع می‌شود که بیش از ۷۰ درصد مردم واکسینه شوند.

قانعی گفت: در صورتی به این نتیجه می‌رسیم که ۱۶۰ میلیون دُز واکسن ذخیره کرده باشیم.

او با اعلام اینکه ابتدا باید کادر درمان، بیماران خاص و سالمندان که حدود ۲۰ درصد جمعیت هستند واکسینه شوند، تاکید کرد: پس از آن، بیماران و در آخر هم افراد عادی واکسینه می‌شوند.

قانعی گفت: قرار است واکسیناسیون کادر درمان در کشور ادامه پیدا کند و تا هفته آینده هم به اتمام برسد.


دکتر کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو نیز در ادامه برنامه اعلام کرد: به دلیل استقبال افراد از واکسن اسپوتنیک، برای تامین ۶۰ میلیون دزُ از این واکسن با طرف‌های روسی مذاکره شده است.

او گفت: این ۶۰ میلیون دُز، با واکسن‌هایی که از محل تولیدات مشترک ایران و موسسه گامالیا روسیه تامین می‌شود، متفاوت است.

جهانپور تاکید کرد: با توجه به محدودیت‌های تولید واکسن، بیش از دو برابر واکسن مورد نیاز کشور یعنی حدود ۲۴۰ میلیون دُز عقد قرارداد و ثبت سفارش شده است.

او ادامه داد: اگر ۱۶۰ میلیون دُز واکسن تامین شود تا پایان سال ۱۴۰۰ واکسیناسیون سراسری در کشور انجام می‌شود.

سخنگوی سازمان غذا و دارو افزود: البته اگر همه موارد به درستی پیش برود و واکسن‌های داخلی هم به موقع تولید شود، ممکن است تا پایان سال میلادی ۲۰۲۱ موفق به انجام واکسیناسیون سراسری شویم.

جهانپور گفت: از ظرفیت بخش خصوصی، مازاد بر ظرفیت موجود که بتواند در خرید واکسن فعال کند استقبال می‌کنیم.

وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو آماده همکاری با شرکت‌های تامین کننده واکسن مورد تائید و اصیل است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی برچسب ها: گفتگوی 18 و 30 ، کرونا ، واکسن ، وزارت بهداشت

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: گفتگوی 18 و 30 کرونا واکسن وزارت بهداشت واکسیناسیون سراسری او ادامه تولید واکسن میلیون د ز ۲۰ درصد ز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۹۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، حسن پرکار در گفتگویی با بیان اینکه متقاضیان حج تمتع امسال این استان طبق نوبت اعلام شده از امروز (پنجم) تا شانزدهم اردیبهشت ماه برای انجام واکسیناسیون اجباری فرصت مراجعه دارند، اظهارکرد: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید ۱۵ روز قبل از اعزام، واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

وی اظهار کرد: تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیانی که در ۲ سال گذشته این واکسن را تزریق نکرده‌اند، اجباری است.

معاون درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی با بیان اینکه در مشهد حدود ۱۰ هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروانها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند، ادامه داد: با توجه به مدت مشخص جهت تزریق واکسن برای حجاج تمتع، ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیرخراسانی را هم در مشهد با توجه به زیارتی بودن این شهر داریم.

وی ادامه داد: شمار متقاضیان حج تمتع امسال استان خراسان رضوی ۹ هزار و ۵۶۷ نفر هستند که در قالب ۶۷ کاروان به این سفر زیارتی اعزام می‌شوند، ۳۹ کاروان از این شمار متعلق به مشهدی‌ها است.

پرکار گفت: تامین عوامل یکی از آشپزخانه‌های مرکزی در مکه نیز با خراسان رضوی و به تعداد ۱۰۰ نفر است که معاینات پزشکی این تعداد از روز گذشته در مشهد آغاز شده است.

شایان ذکر است، نخستین کاروان اعزام متقاضیان حج تمتع امسال خراسان رضوی از روز ۲۹ اردیبهشت ماه جاری آغاز می شود و تا ۱۲ خرداد ادامه دارد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899103

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند