Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سیف اله امیری اظهار داشت: در شرایط فعلی نیز در صورتی که شرکت فولاد مبارکه نباشد، کلیه واحدهای ما تعطیل خواهند شد، در واقع این شرکت یکی از قدیمی‌ترین و بزرگترین شرکت‌های فولادی کشور بوده و چشم و چراغ این ملت است.

نورد گرم ۲ مشکل تأمین مواد اولیه بسیاری از صنایع را حل می‌کند

وی درباره نقش شرکت فولاد مبارکه در طرح‌های توسعه‌ای فولاد کشور نیز گفت: نقش شرکت فولاد مبارکه در رسیدن به اهداف تعریف شده برای صنعت فولاد کشور در افق ۱۴۰۴ مثبت بوده و این شرکت اهداف خود در طرح‌های توسعه‌ای را محقق کرده است، به ویژه با پروژه جدید این شرکت یعنی واحد نورد گرم ۲ که برنامه‌ریزی و تلاش برای راه اندازی آن انجام داده، می‌تواند بخش عمده‌ای از مشکلات کشور را برای تأمین مواد اولیه و انواع ورق را رفع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید مشکلات هرچه زودتر حل شود

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت درباره حمایت این وزارتخانه از راه اندازی پروژه نورد گرم ۲ فولاد مبارکه نیز گفت: پروژه نورد گرم ۲ فولاد مبارکه کار بسیار بزرگی است که کلنگ زنی آن در سال گذشته انجام شد و اکنون جلسات مربوط به راه اندازی آن در ایمیدرو در حال برگزار شدن است. چند روز گذشته نیز جلسه‌ای در این زمینه مهندس جعفری رئیس هیأت عامل ایمیدرو نیز تشکیل دادند. البته یکسری مشکلات برای راه اندازی آن وجود دارد که باید هرچه زودتر حل شود. هرچند خوشبختانه همت و تلاش مهندس عظیمیان مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه نیز بر این است که این پروژه هرچه زودتر انجام شود. هرچند برای راه اندازی تمامی پروژه‌های تعریف شده برای صنعت فولاد یکسری مشکلات در مسیر راه وجود دارد که باید مرتفع شوند.

نورد گرم ۲ و برطرف شدن دغدغه‌های بازار

به گفته امیری، همت وزارت صمت بر این است که هرچه زودتر پروژه نورد گرم ۲ شرکت فولاد مبارکه راه اندازی شود زیرا با اضافه شدن محصولات تولیدی این واحد، مشکلات ورق گرم کشور حل خواهد شد و دیگر دغدغه‌های بازار همچون قیمت‌ها وجود نخواهد داشت.

شایان ذکر است کلنگ پروژه نورد گرم ۲ شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته توسط سرپرست وزارت صمت به زمین زده شده و طبق پیش بینی‌های انجام شده، با راه اندازی و بهره برداری از این پروژه استراتژیک، میزان تولید ورق در کشور به بالای هفت میلیون تن خواهد رسید و صنایعی از جمله صنایع نفت و گاز، لوله‌سازی، خودروسازی و کشتی‌سازی و… برای همیشه از واردات ورق بی نیاز شده و جانی دوباره می‌گیرند

اکنون سالانه دو میلیون تن ورق فولادی به کشور وارد می‌شود که با اجرای این پروژه نه تنها جلوی این حجم از واردات گرفته می‌شود بلکه توانایی صادرات نیز به وجود می‌آید. در واقع علاوه بر اینکه از خروج سالانه ۹۰۰ میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری می‌شود بلکه با صادرات محصولات این بخش، بخشی از ارز مورد نیاز کشور نیز تأمین می‌شود.

کد خبر 5190556

منبع: مهر

کلیدواژه: فولاد مبارکه سیف الله امیری وزارت صنعت معدن و تجارت بازرگانی استانها ویروس کرونا ماه مبارك رمضان شیوع کرونا آمار کرونا کرمانشاه ماه رمضان ۱۴۰۰ بوشهر انتخابات 1400 انتخابات شورای شهر و روستا اردبیل محدودیت های کرونایی ستاد ملی مقابله با کرونا اراک شهرستان کرج شرکت فولاد مبارکه پروژه نورد گرم ۲ راه اندازی هرچه زودتر وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۹۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی شاهمیرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، در جمع خبرنگاران بیان کرد: جهش در تولید کالا و تجهیزات در کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ است و به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

وی ادامه داد: این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

شاهمیرزایی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

وی همچنین با اشاره به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، افزود: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد.

وی از راه‌اندازی واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده خبر داد و گفت: سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه هم‌اکنون حدود ۱۲۷ مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است، افزود: طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود ۳۷ درصد پیشرفت دارند.

شاهمیرزایی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند.

وی گفت: همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب ۲۱ بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

کد خبر 6093293 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • برد پرگل هندبال سپاهان در مصاف با پلیمر خرم آباد
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر