Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رقابتهای تکواندو قهرمانی اروپا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به مدت چهار روز به میزبانی بلغارستان در شهر صوفیه برگزار شد. رقابتهایی که به گفته کارشناسان حاضر در این رقابتها سطح فنی بالایی داشت و بسیاری از قهرمانان صاحب نام تکواندو جهان در این مسابقات باخته و برخی هم از دستیابی به مدال بازماندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم ملی آذربایجان با دو تکواندوکار و سرمربی ایرانی خود در این رقابتها موفق به کسب یک نشان نقره و یک برنز شد. در واقع از تیمی که رضا مهماندوست را به عنوان سرمربی در کنار خود دارد شاید انتظار بیشتری می‌رفت اما تکواندو آذربایجان شرایط خوبی ندارد و اولین منتقد این وضعیت نیز سرمربی است؛ مردی که هر جا باشد و برای سکان هدایت هر تیمی را برعهده داشته باشد، کسب نتیجه و موفقیت اولویت اول اوست و مشکلات را هر چه باشد بدون واهمه بیان می‌کند.

خبرنگار مهر، در رابطه با رقابتهای قهرمانی اروپا، شرایط تکواندو جهان و وضعیت تیم ملی آذربایجان با مهماندوست گفتگو کرده است که مشروح این گفتگو در ادامه می‌آید:

بعد از المپیک ریو شرایط تغییر کرد

تیم ملی آذربایجان در بازی‌های المپیک ۲۰۱۶ نتیجه بسیار خوبی کسب کرد، انتظار ما این بود که بعد از این نتیجه که در تاریخ تکواندو این کشور بی سابقه بوده، برای المپیک ۲۰۲۰ به خوبی حمایت شویم، ولی دقیقاً شرایط برعکس شد. مسائل مالی، امکانات و… از دسترس تیم خارج شد. ماه‌ها حقوق‌ها عقب افتاد و الان کار به جایی رسیده که جای خواب نداریم. اعضای تیم از جیب خود برای اسکان و غذا تغذیه هزینه می‌کنند. سال گذشته ۲۳ اعزام را از دست دادیم و همین موضوع باعث شد تا رنکینگ‌ها افت کند و مجبوریم برای کسب سهمیه‌های باقی مانده در رقابتهای گزینشی قاره‌ای شرکت کنیم.

کرونا مشکلی روی مشکلات دیگر

با تمام این شرایط در مسابقات آزاد ترکیه به میدان رفتیم، در این مسابقات پروتکل‌های بهداشتی چندان رعایت نمی‌شد. دو تکواندوکار آلمانی که کرونا داشتند، با تیم ما تمرین کردند و این بیماری وارد تیم شد و من هم از تکواندوکاران تیم کرونا گرفتم و همین موضوع باعث شد تا مدتی تمرینات را از دست بدهیم و با وضعیتی متفاوت راهی مسابقات قهرمانی اروپا در صوفیه شویم.

مدال طلا حق میلاد بیگی بود

میلاد بیگی در این رقابتها یک سر و گردن از تمام رقبای خود بالاتر بود. حریفانش را در راند دوم شکست داد و حتی در بازی نهایی هم «خارمکتوف» روسی را تسلیم کرد، ولی داور کاری با او کرد که باعث باختش شد. متأسفانه فدراسیون تکواندو آذربایجان، ارتباط خود را با فدراسیون جهانی تکواندو کاهش داده و همین موضوع باعث شده است تا شرایط کلاً برای تکواندوکاران ما تغییر کند. در همین مبارزه به گواه همه کارشناسان، داوری دلیل اصلی باخت میلاد بود. در فاصله ۱۰ ثانیه به پایان مبارزه ۳ امتیاز میلاد باطل که شد هیچ، یک اخطار هم از داور گرفت تا مبارزه به امتیاز طلایی کشیده شود. این دومین بار است که در مبارزه میلاد چنین قضاوتی را شاهد هستیم و کسی هم نیست حمایت کند. البته از میلاد بیگی بسیار راضی هستم که با وجود مشکلات فراوان بازهم بهترین عملکرد را به نمایش گذاشت.

گلایه‌های خود را منتقل می‌کنم

بارها و بارها شرایط و وضعیت تیم ملی را به مسئول تیم منتقل کردم، ولی به بهانه نبود پول هیچ تغییر و یا واکنش مثبتی را نمی‌بینیم. رئیس فدراسیون تکواندو وزیر است و متأسفانه نایب رئیس فدراسیون جرأت بیان واقعیت را ندارد و شرایط را به خوبی منتقل نمی‌کند و همین موضوع تأثیرات منفی زیادی روی تیم داشته است. الان هم نزدیک به ۹ ماه است که حقوق‌ها عقب افتاده است. با این وجود یک نقره و برنز کسب کردیم که فکر می‌کنم با همه این اوصاف نتیجه خوبی در صوفیه بود. ضمن اینکه شش نفر اعضای تیم ما پای مدل باختند.

زنگ تفریح در تکواندو نداریم

تکواندو دنیا به سرعت در حال پیشرفت است و نمونه‌های زیادی از آن را در همین رقابتهای صوفیه شاهد بودیم. دیگر در مسابقات زنگ تفریح نداریم و نمی‌توان گفت می‌رویم یک تورنمنت و با مدال بر می‌گردیم. همه خوب شده‌اند و اینقدر پیشرفت کرده‌اند که سطح مسابقات در هر تورنمنتی بالاست و همه کشورها با برنامه برای رسیدن به موفقیت در آن کار می‌کنند.

الگو برداری از مربیان ایرانی

سال‌ها بود که مربیان کره‌ای و ایرانی از جمله خود من فیلم تمرینات را منتشر می‌کردیم و همه مربیان دنیا الگو برداری می‌کردند. آنها در دوره‌های متعدد «کوچینگ» شرکت کردند و در واقع برای آموزش هزینه کردند تا الان شاهد یک تکواندو پیشرفته و سطح بالا در دنیا هستیم. تیم‌هایی در صوفیه نتیجه گرفتند مثل روسیه، انگلستان و کرواسی که برای رسیدن به این نتیجه هزینه‌های سنگین انجام داده و برنامه ریزی داشته‌اند. تکواندو یک ورزش المپیکی است و کشورهای مختلف برای کسب هشت مدال طلای این ورزش در بازی‌ها تمام قدرت و سرمایه خود را برای پیشرفت تکواندوکاران متمرکز کرده‌اند. جمعیت تکواندو در دنیا هر روز در حال افزایش است و مدال گرفتن در آن خیلی سخت شده است.

تکواندو ایران

تکواندوکاران ایرانی هر جا به میدان می‌روند، اینقدر خوب هستند که توجه کارشناسان را جلب می‌کنند ولی کسب مدال در هر تورنمنتی به شرایط تکواندوکار و سطح همان تورنمنت بر می‌گردد. زمانی که شما تمرین، تمرکز، تغذیه و برنامه ریزی کم نقص دارید و در تورنمنت‌های خوب شرکت می‌کنید، به کسب نتیجه خوب هم دست پیدا می‌کنید! ولی اگر این شرایط مهیا نباشد، بهترین تکواندوکار دنیا را هم که در اختیار داشته باشید، نمی‌توانید نتیجه لازم را کسب کنید. تکواندو ایران پتانسیل زیادی داشت، ولی اعزام نشدن‌ها، خرج نکردن‌ها، ماندن در داخل و برخی مشکلات دیگر که همه اهالی این رشته از آن مطلعند، باعث افت تکواندو ایران شده است. کسی برنده است که بهترین برنامه ریزی را دارد و نتیجه را نیز کسب می‌کنند.

قدرت‌های جدید از راه می رسند

تکواندو دیگر مثل گذشته نیست که ایران و کره جنوبی را قطب‌های اصلی آن معرفی کنیم. تکواندو برای کسانی است که برنامه ریزی دارند، سرمایه گذاری می‌کنند، تورنمنت می‌روند، به تکواندوکار و مربی خود اهمیت می‌دهند و از همه مهمتر حاشیه ندارند. قدرت بعدی تکواندو در دنیا دیگر قدرتهای سنتی این رشته نیستند، قدرتهای جدید در حال ظهور هستند، تایلند، چین، روسیه، انگلستان و..

تکواندو آذربایجان را سرپا نگه داشته‌ام

در این چند سالی که تیم ملی آذربایجان به حال خود رها شده، همه خانه نشین شده و با تاکسی و اتوبوس رفت آمد می‌کنند و همین موضوع باعث ابتلای تکواندوکاران به کرونا شده است. این مسائل تیم ما را خیلی آزار می‌دهد. اگر من نباشم، چراغ تکواندو خاموش می‌شود. خدا را شکر در صوفیه یک نقره و یک برنز گرفتیم که نقره ما واقعاً طلا بود.

--------

گفتگو از محمد بیرامی

کد خبر 5188699

منبع: مهر

کلیدواژه: تکواندو رضا مهماندوست تکواندو قهرمانی جهان لیگ قهرمانان فوتبال آسیا فوتبال تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال استقلال تهران کشتی فرنگی مهدی طارمی تیم فوتبال فولاد خوزستان الاهلی عربستان تیم فوتبال الوحده امارات قهرمانی آسیا کشتی آزاد تیم فوتبال تراکتور تیم فوتبال پورتو لیگ برتر فوتسال تیم ملی آذربایجان همین موضوع باعث برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۱۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شطرنج‬ مربیان در سیدبندی المپیک/ تنور تکواندو داغ‌تر از همیشه

خبرگزاری مهر: گروه ورزشی- محمد بیرامی: قرعه کشی مسابقات تکواندو در بازی های المپیک بر اساس رنکینگ تکواندوکاران انجام خواهد شد. این بدان معناست که تکواندوکارانی که سهمیه حضور در المپیک ۲۰۲۴ پاریس را کسب کرده اند به خوبی می‌دانند که در کجای جدول قرار دارند و حریف اول آنها کدام تکواندوکار است. به عبارت ساده تر مربیان و مسوولان فنی تیم های ملی کشورهای مختلف به خوبی می توانند نقشه راه تکواندوکاران المپیکی خود را از چند ماه قبل ترسیم کرده و برای آن برنامه ریزی کنند.

در این شرایط مسابقات قهرمانی قاره ای طی دو هفته آینده در منطقه آمریکا و موسوم به پان امریکن، آسیا، آفریقا و اروپا طی دو هفته آینده برگزار خواهد شد و به نوعی تنور تکواندو در سراسر دنیا داغ شده و تب تکواندو بالا و بالاتر می رود و تکواندوکاران این فرصت را دارند که امتیازات این رقابت ها را به اندوخته خود در رنکینگ المپیکی اضافه کنند و شرایط خود را بهبود ببخشند.

در این بین مربیان تیم های ملی با ترسیم جدول مسابقات می توانند حریف آینده تکواندوکار خود را انتخاب کنند. البته که این موضوع فقط برای آن دسته تکواندوکارانی مصداق پیدا می کند که دارای رنکینگ بالا هستند و این موقعیت را دارند که جایگاه خود را در سیدبندی جدول المپیکی تغییر دهند.

تیم ملی تکواندو ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست. یک تیم متشکل از چند مربی، قهرمان و آنالیزور با مدیریت اصغر رحیمی به عنوان مدیر فنی تیم های ملی و هادی ساعی رئیس فدراسیون با کوله باری از مدال های جهانی و المپیک کار آنالیز رقبا چه در بخش فنی و چه در بخش امتیازی را برعهده دارند. این تیم با برگزاری جلسات متعدد و تقریبا روزانه، کلیه تورنمنت ها را زیر نظر داشته و لحظه به لحظه نتایج رقبای چهار تکواندوکار المپیکی کشورمان را رصد می کند.

به عنوان مثال در شرایط فعلی آرین سلیمی نماینده ایران در وزن ۸۰+ کیلوگرم با رنکینگ ۲۱ در سید ۱۱ قرار گرفته و دور نخست باید به مصاف نماینده روسیه برود که البته در ادامه نیز قرعه سختی خواهد داشت. نفر بالای سلیمی «پاتریک دیاکوویچ» از اسلوونی است که با رنکینگ ۱۸، سید ۱۰ جدول است. اختلاف دو تکواندوکار در شرایط فعلی چیزی نزدیک به ۱۸ امتیاز است. با احتساب دو برنزی که این حریف در مسابقات صربستان و جام ریاست فدراسیون جهانی در استونی کسب کرد، این عدد به ۳۲ رسیده است. هر دو تکواندوکار هم باید در مسابقات قاره ای شرکت کنند. این بدان معناست که ۴۰ امتیاز دست نخورده پیش رو دارند.

نتایج این مسابقات و امتیازی که کسب می کنند در رده بندی نهایی تاثیرگذار خواهد بود. هر چند رقابت های المپیک به دلیل حضور بهترین های دنیا در بالاترین سطح فنی برگزار می شود و کسب مدال در این رویداد پر اهمیت دو چندان سخت و دشوار است، ولی تغییر جایگاه در سید بندی مسیر هموار تر برای رسیدن به جمع برترین های این مسابقات را پیش روی تکواندوکاران کشورمان قرار می دهد.

در این بین جایگاه ششمی مهران برخورداری که با کسب مدال طلای گرنداسلم سهمیه حضور در المپیک را گرفت، در سیدبندی ثابت است و تغییر نخواهد کرد، مبینا نعمت زاده با رنکینگ هفتم در سید دهم قرار دارد و ناهید کیانی با رنکینگ سه، در جدول نیز روی سید سه می ایستد.

با توجه به مسابقات قهرمانی قاره ای و دو رویداد جام ریاست فدراسیون جهانی در آفریقا و پان امریکن، از هم اکنون می توان انتظار تغییر جایگاه برخی از تکواندوکاران را در رنکینگ و سید بندی داشت.

با نگاهی به لیست شرکت کنندگان در رویدادهای پیش رو به خوبی این موضوع ملموس است که مربیان و مسئولان فنی کشورهای مختلف تا چه اندازه روی این موضوع متمرکز شده و همانند تیم ملی ایران، رقبا را به خوبی رصد کرده و به دنبال مسیری متفاوت برای نمایندگان خود در المپیک از طریق کسب امتیازات باقی مانده می باشند.

نمونه بارز آن تیم مصر و «عیسی سیف» را می توان اشاره کرد. این تکواندوکار با هدایت بیژن مقانلو بعد از مدال برنز صربستان، در جام ریاست فدراسیون جهانی قاره سبز هم نقره گرفت. «سیف» که رنکینگ سوم وزن ۸۰- کیلوگرم را در اختیار دارد با ۲۰ امتیازی که از سفر به اروپا کسب کرد، جایگاه خود را بهبود بخشید تا بعد از سفر به خانه و هدف قرار دادن ۴۰ امتیاز رقابت های قاره ای و ۲۰ امتیاز مسابقات جام ریاست فدراسیون جهانی، ۱۰ امتیاز اختلاف با «نیکولاس» آمریکایی را جبران کرده و رنکینگ دوم خود را تثبیت کند. البته که رقیب او نیز مسابقات قاره ای و یک تورنمنت ۱۰ امتیازی را پیش رو دارد.

رنکینگ المپیکی ۱۰ خردادماه بسته خواهد شد تا ۱۲۸ تکواندوکار حاضر در این رویداد بزرگ تمرینات نهایی خود را برای رقابتی جذاب و دیدنی آغاز کنند. مبارزات تکواندو در بازی های المپیک از هفتم مردادماه آغاز می شود و مسوولان فنی تیم ملی ایران با رصد و آنالیز رقبا و پشتیبانی فنی از کادر فنی، چهار تکواندوکار کشورمان را در مسیر کسب موفقیت قرار دهند.

کد خبر 6092395

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • روزنامه اطلاعات: ملت در چه فکریه؟ دولت در چه کاریه؟
  • پیش‌بینی فعالان بازار از قیمت طلا و ارز در روزهای آینده/ منتظر این قیمت‌ها در بازار باشید
  • انتقاد اوزونیدیس از هواداران: شما باید حامی بازیکنان باشید نه انتقادکننده
  • در جدیدترین رنکینگ المپیکی تکواندو؛ کیانی به رده دوم صعود کرد
  • صعود کیانی به رده دوم رنکینگ المپیکی تکواندو
  • رنکینگ المپیکی تکواندو اعلام شد
  • رنکینگ المپیکی تکواندو اعلام شد/ صعود کیانی به رده دوم
  • شطرنج‬ مربیان در سیدبندی المپیک/ تنور تکواندو داغ‌تر از همیشه
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید