Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدر اعظم آلمان و معاون وی روز جمعه با واکسن آسترازنکا علیه کرونا واکسینه شدند و مقامات بهداشتی این کشور هم از تداوم روند افزایشی بستری بیماران کرونایی در اورژانس‌های این کشور خبر داده اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، بعد از اینکه بیش از 15 میلیون شهروند آلمانی علیه کرونا واکسینه شدند "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان هم اولین دوز از این واکسن از شرکت آسترازنکا را دریافت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفان زایبرت سخنگوی دولت آلمان در پیامی توئیتری به نقل از مرکل نوشت: من خرسندم که اولین دوز از واکسن کرونا را با آسترازنکا انجام دادم.

"مرکل" همچنین تاکید کرد که من می خواهم از همه کسانی که درگیر کمپین واکسیناسیون هستند و همه کسانی که خود را واکسینه کرده‌اند تشکر کنم. واکسیناسیون کلیدی برای غلبه بر این بیماری است.

صدر اعظم آلمان 66 سال سن دارد و در زمره گروهی در این کشور قرار دارد که تزریق واکسن آسترازنکا برای آن ها بی اشکال است. مرکل در پیام توئیتری تصویری از روند واکسیناسیون خود را قرار نداد.

"اولاف شولتز"، معاون صدر اعظم آلمان هم روز جمعه اولین دوز از واکسن کرونای خود را دریافت کرد. شولتز هم 62 سال سن دارد و واکسن آسترازنکا را تزریق کرد. نهادهای بهداشتی آلمان واکسن آسترازنکا برای افراد زیر60 سال را توصیه نمی کنند.

شولتز در پیامی توئیتری از تیم پزشکی ارتش آلمان که او را واکسینه کردند تشکر کرد. وی قبل از واکسیناسیون اعلام کرد: هر واکسن برای ما زمان غلبه بر این پاندمی را نزدیک تر می کند. همه باید سهم خود را در این راستا انجام دهند و الگو باشند.

"فرانک والتر اشتاین مایر" هم از جمله مقامات آلمانی بود که در اول آوریل در بیمارستان ارتش این کشور واکسن آسترازنکا را دریافت کرد. وی که 65 سال سن دارد بعد از پایان واکسیناسیون خود از شهروندان خواست که این راه را دنبال کنند.

هورست زیهوفر، وزیر کشور آلمان هم که 71 سال سن دارد روز پنج شنبه با واکسن شرکت فایزر علیه کرونا واکسینه شد. او قبلا اعلام کرده بود که تمایلی به تزریق واکسن آسترازنکا ندارد.

"اورزو لا فون در لاین"، رئیس کمیسیون اروپا روز پنج شنبه اولین دوز از واکسن کرونا را دریافت کرد و در پیامی توئیتری نوشت: بعد از اینکه ما از مرز تزریق 100 میلیون دوز واکسن کرونا در اروپا عبور کردیم بسیار خوشحالم که امروز اولین دوز از این واکسن را دریافت کردم.

سخنگوی کمیسیون اروپا از تزریق واکسن فایزر-بیون تک به رئیس کمیسیون اروپایی و واکسینه شدن 7 نفر از 27 کمیسر عضو این نهاد اروپایی خبر داد.

حدود 220 نفر از شهروندان آلمانی هم امروز ( جمعه) بر اساس اطلاعات پلیس در برابر ساختمان پارلمان آلمان علیه محدودیت های کرونایی و سیاست های دولت در این راستا اعتراض کردند.

امروز بحث هایی در پارلمان برای اجرای طرح ترمز اضطراری برای مهار کرونا شکل گرفت.

آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان در سخنانی در پارلمان آلمان از طرح ترمز اضطراری که منجر به تشدید محدودیت ها در سراسر این کشور می شود حمایت کرده و آن را ضروری دانسته و آن را ابزار مهمی برای خروج از این بحران ارزیابی کرد.

وی تشدید محدودیت ها و منع ترددهای شبانه را اقدامی فوری دانست که به تاخیر افتاده است و گفت: شرایط بسیار بسیار جدی است و تعداد تخت های اشغال شده در بخش های مراقبت های ویژه و درخواست کمک پزشکان گواه این مسئله است.

وی تاکید کرد که برای شکستن موج سوم کرونا دولت و ایالت آلمان باید بهتر با هم متحد شوند.

ینز اشپاهن"، وزیر بهداشت آلمان هم از تصمیمات برای منع ترددها و تشدید محدودیت ها حمایت کرده و گفت: در این راستا به اقدامات قاطعانه دولت نیاز است. وی درباره تاخیر بیشتر در اجرای این تصمیمات هشدار داد.

هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان هم خواستار آزادی های بیشتر برای افراد واکسینه شده علیه کرونا شده و در دیداری با وزرای کشورهای آلمانی زبان در سوئیس اعلام کرد: در اینجا مسئله قائل شدن امتیاز برای افراد واکسینه شده مطرح نیست.

کرونا| ثبت بیش از 7500 مورد جدید ابتلا در عراق/ رئیس یگان امنیت ملی مبتلا شد اقتصاد آلمان 1.8 درصد در سه ماهه اول 2021 کوچک شد کرونا در اروپا| از برکناری وزیر بهداشت رومانی تا کاهش پیش‌بینی رشد اقتصادی آلمان

شمار بیماران کرونایی بستری شده در بخش های مراقبت های ویژه آلمان هم رو به افزایش است. "انستیتو رابرت کخ" آلمان امروز به نقل از مقامات مربوط به این بخش خبر داد که 4740 نفر در این بخش ها بستری هستند که در مقایسه با روز گذشته تعداد آن ها 61 نفر افزایش پیدا کرده است.

بر اساس آمارهای نهادهای بهداشتی در آلمان 18.5 درصد از شهروندان آلمانی اولین دوز از واکسن کرونا را دریافت کرده اند. بر این اساس حدود 6.4 درصد شهروندان هم دومین دوز از واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

انستیتو رابرت کخ آلمان هم صبح امروز از ابتلای 25831 مورد ابتلا به کرونا در عرض 24 ساعت خبر داد که 5424 مورد بیشتر از جمعه هفته گذشته بود، به این ترتیب نرخ مبتلایان جدید در ازای هر 100 هزار نفر به 160.1 افزایش پیدا کرد. 247 نفر هم در عرض 24 ساعت گذشته جان خود را در اثر ابتلا به این بیماری از دست دادند.

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در آلمان 3113751 نفر به کرونا مبتلا شده و 80356 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا اخبار آلمان ویروس کرونا اخبار آلمان اولین دوز از واکسن کرونا دوز از واکسن کرونا واکسن آسترازنکا صدر اعظم آلمان سال سن محدودیت ها علیه کرونا آلمان هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۱۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • دمای روزانه در لرستان روند افزایشی دارد
  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • روند دمای هوای استان قم تا پایان هفته افزایشی است
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • قیمت دلار افزایشی شد / نرخ روز ارزهای مبادله‌ای
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲