Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی تهران گفت: بیمارستان هزار تختخوابی «مهدی کلینیک» با حمایت دولت نیمه اول امسال به بهره برداری می‌رسد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی تهران گفت: بیمارستان هزار تختخوابی «مهدی کلینیک» با حمایت دولت نیمه اول امسال به بهره برداری می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خسرو صادق نیت درباره سرانجام بیمارستان بزرگ مهدی کلینیک و زمان افتتاح آن توضیح داد: این بیمارستان یکی از بزرگترین و مجهزترین بیمارستان‌های کشور است که ساخت آن ابتدا با سرمایه گذاری یک خیر به نام مرحوم گرامی در سال ۹۰ شروع شد مدتی بعد از فوت وی به دانشگاه علوم پزشکی تهران واگذار شد.

وی ادامه داد: بیمارستان «مهدی کلینیک» با هزار تخت بیمارستانی یک بیمارستان بسیار مجهز فوق تخصصی است که در دل بیمارستان ۱۵۰۰ تختخوابی امام خمینی (ره) راه اندازی و به ظرفیت این مجتمع بیمارستانی اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، موج چهارم کرونا در روز‌های پس از تعطیلات نوروز باعث پر شدن همه بیمارستان‌ها و تخت‌های آی سی یو کشور شده و کمبود تخت بیمارستانی برای درمان مبتلایان به کرونا به یک مسئله چالش برانگیز برای نظام سلامت کشور تبدیل شده است.

در پی این بحران جدید، حسن روحانی، رئیس جمهوری اعلام کرد: با توجه به نیاز شدید کشور به تخت بیمارستانی، دولت تسهیلات ویژه‌ای برای تکمیل و راه اندازی بیمارستان‌های نیمه تمام و افزایش حدود ۱۲هزار تخت بیمارستانی در سریعترین زمان ممکن ارائه می‌کند.

به گفته مسئولان وزارت بهداشت بیش از ۱۲۰هزار تخت بیمارستانی در بخش دولتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور فعال است.

خسرو صادق نیت، رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی تهران که در گذشته به بیمارستان هزار تختخوابی معروف بود، آبان ۹۸ به خبرنگار ایرنا گفته بود: مهدی کلینیک، با حمایت وزارت بهداشت و بانک ملت که بانک عامل این پروژه است و وامی که به ساخت این بیمارستان داده است، ۸۰ درصد پیشرفت دارد.

وی افزود: مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تهران هم اکنون با ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی، بزرگترین بیمارستان کشور و خاورمیانه است که با ساخت و بهره برداری بیمارستان جدید فوق تخصصی مهدی کلینیک ظرفیت تخت بیمارستانی آن به حدود ۲۵۰۰ تخت می‌رسد.

صادق نیت ادامه داد: با تجهیزاتی که برای این بیمارستان در نظر گرفته شده است می‌توان گفت، بیمارستان مهدی کلینیک تهران مجهزترین و به روزترین بیمارستان کشور و خاورمیانه خواهد شد که می‌تواند خدماتی به مراتب بهتر از بهترین بیمارستان‌های خصوصی به مردم ارائه کند.

رئیس مجمتع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفته بود: ساخت بیمارستان مهدی کلینیک سال ۹۰ با سرمایه گذاری یک خیر به نام مرحوم گرامی شروع شد که حدود ۱۵۰ میلیارد تومان با سرمایه وی برای مراحل سفت کاری و اسکلت این بیمارستان هزینه شد. با درگذشت این خیر حدود سه سال پروژه بیمارستانی مهدی کلینیک تا حدی متوقف شد و در دو سال اخیر با حمایت وزارت بهداشت و وام بانک ملت پیشرفت سریعتری پیدا کرده است.

بیمارستان مهدی کلینیک در ضلع غربی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، ضلع شرقی اتوبان چمران و جنوب خیابان باقرخان واقع است. مساحت زیربنای ساختمان اصلی این بیمارستان ۱۰۷ هزار و ۷۹۵ مترمربع است که در ۱۸ طبقه شامل ۱۵ طبقه روی همکف و دو طبقه زیرهمکف ساخته می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیمارستان هزار تخت خوابی مهدی کلینیک همکف مجتمع بیمارستانی امام خمینی بیمارستان هزار تختخوابی تخت بیمارستانی مهدی کلینیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۱۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرفه‌سازی برای ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند

مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: غرفه‌سازی برای ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حسین تیموری، مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی نمایشگاه با اشاره به فعالیت‌های این کمیته در آستانه برگزاری این دوره از نمایشگاه بین‌‎المللی کتاب تهران گفت: فضای مصلی امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه قرار گرفته است و نقشه‌ها و جانمایی ناشران حوزه‌های کودک و نوجوان، ناشران داخلی، ناشران خارجی، ناشران بین‌الملل نهایی شده و اجرای غرفه ناشران این حوزه‌ها اواخر این هفته شروع و تا اوایل هفته آینده تکمیل می‌شود.



وی با بیان اینکه غرفه‌سازی ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند، عنوان کرد: آماده‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز در مصلی امام خمینی (ره) همچون غرفه‌های تبلیغات، غرفه‌های رفاهی و غرفه‌های اطلاع‌رسانی از سه شنبه (چهارم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) آغاز شده است.



تیموری افزود: ارتباط با نهاد‌ها و سازمان‌های همکار در برگزاری این رویداد برقرار شده و جلسه‌ای با حضور اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران برگزار شده است. همچنین کمیته‌های تخصصی شکل گرفته تا در فرآیندی ضمن بازدید از محل برگزاری نمایشگاه برنامه‌ریزی‌ها لازم برای اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های خود پیش‌بینی کنند. بیش از ۷۰ سازمان و نهاد با نمایشگاه همکاری دارند.



سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • بهره برداری ازدومین زائرسرای ویژه محرومان کمیته امداد در مشهد
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بختگان
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • افتتاح همزمان چند پروژه بهداشتی در شهرستان فیروزکوه
  • مرکز دولتی درمان سوءمصرف مواد بیمارستان امام حسین (ع) افتتاح شد
  • مصلای امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • مصلی امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • کلینیک تخصصی خیر ساز بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر افتتاح شد
  • غرفه‌سازی برای ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند