Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد استانی کرونا در اصفهان با اشاره به جریمه حدود ۳۹ هزار خودرو گفت: حدود ۴۴۰ دوربین نظارت تصویری در سطح استان فعال است که تصاویر این دوربین‌ها به مراکز کنترل ترافیک ارسال شده و نیروهای شهرداری با نیروهای راهور ناجا در محل کنترل ترافیک جریمه‌ها را اعمال می‌کنند.

حجت‌الله غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در هفته گذشته با توجه به شدت نظارت‌ها دستگاه‌های مختلف موظف شدند تیم‌های نظارتی خود را افزایش دهند و ادارات بهداشت، اتاق اصناف و صنعت و معدن تیم‌های خود را برای تذکر و نظارت در سطح شهرهای استان فعال کردند و شهرداری‌ها هم گشت‌های نظارت شهری خود را فعال کردند و اواخر هفته وضعیت بهتری نسبت به ابتدای هفته پیدا کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در نظارت‌های اداره بهداشت از ۱۲ هزار و ۱۰۰ واحد صنفی بازدید شد که از این تعداد ۲۰۱ واحد پلمب شده و ۱۵۲ واحد به مراجع قضائی معرفی شده و ۳۳۵ مورد هم اخطار کتبی دریافت کردند.

سخنگوی ستاد استانی کرونا در اصفهان تصریح کرد: حدود ۱۳۴۱ مورد هم اخطار شفاهی دریافت کردند که با اخطار شفاهی تخلفات این واحدهای صنفی برطرف شده است.

وی افزود: اداره صمت نیز در این راستا بازرسی‌هایی را انجام داده که ۲۰ هزار و ۱۵۰ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفت که از این تعداد، ۱۲۰ واحد پلمپ شده و به مابقی هم تذکر کتبی و شفاهی ارائه شده است.

غلامی افزود: شهرداری‌ها هم نظارت فعالی در پارک‌ها و بوستان‌ها داشته که اقدامات آنها نیز در جهت تخلیه پارک‌ها، بوستان‌ها و تفرجگاه‌ها بوده و به افرادی که در این اماکن اطراق کرده بودند تذکر دادند.

۳۸ هزار و ۷۵۰ خودرو جریمه شدند

وی خاطرنشان کرد: در مورد نظارت‌های الکترونیک هم در کل، دوربین‌هایی که از روز چهارشنبه در سطح استان فعال شد ۳۳ دوربین ثبت دائم تخلفات را داریم که هم موارد تخلف ورود به محدوده زوج و فرد و هم تخلفات تردد شبانه را ثبت می‌کنند.

سخنگوی ستاد استانی کرونا در اصفهان تصریح کرد: حدود ۴۴۰ دوربین نظارت تصویری در سطح استان فعال است که تصاویر این دوربین‌ها به مراکز کنترل ترافیک ارسال و با توجه به هماهنگی به عمل آمده، عوامل شهرداری با نیروهای راهور ناجا در محل کنترل ترافیک حضور پیدا کردند و با مشاهده تصاویر ارسالی از این دوربین‌ها و شماره پلاک خودروها، حسب مورد جریمه‌های مربوطه را لحاظ و ثبت خواهند کرد.

وی افزود: در هفته گذشته ۳۱ هزار مورد جریمه ۲۰۰ هزار تومانی، ۷ هزار و ۷۵۰ مورد جریمه ۵۰۰ هزار تومانی و یک میلیونی و ۷۹ مورد هم توقیف خودرو ثبت گردیده است.

غلامی اظهار کرد: هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های مختلف شده و شماره تماس‌های هر دستگاه هم ابلاغ و از طریق رسانه‌ها و زیرنویس صداوسیما، اطلاع رسانی شده است. از جمله شماره تماس اداره صمت ۱۲۴ و تلفن ثابت ۱۳- ۳۲۳۵۲۰۱۲، شماره اداره بهداشت و درمان هم با شماره ۳۱۱۳ و ۱۹۰، شهرداری‌ها هم با شماره ۱۳۷، بازرسی استانداری هم که نظارت دوره‌ای را بر عهده دارد با شماره تماس ۱۱۱ در خدمت همشهریان است و همشهریان در هر بخش تخلفی را مشاهده کردند می‌توانند با این شماره‌ها تماس بگیرند تا رسیدگی شود.

تصویب دو مصوبه برای اصناف

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که آیا تاکنون مصوبه‌ای هم در مورد امهال تسهیلات دریافتی از سوی واحدهای آسیب دیده از کرونا و چک‌های صادره از سوی این قبیل واحدها صادر شده یا خیر؟ اظهار کرد: دو مصوبه در این زمینه داشته‌ایم که یک مورد آن مصوبه ستاد ملی برای واحدهای صنفی آسیب‌پذیر بوده است از این قرار که واحدهای دریافت کننده تسهیلات از بانک‌ها که سررسید آنها فرا رسیده، شش ماه و تا آخر شهریورماه این موعد تسهیلات تمدید شد.

سخنگوی ستاد استانی کرونا در اصفهان در خصوص دیگر مصوبه این ستاد افزود: مصوبه دیگر در مورد برگشت چک‌های اصناف است که مقرر شد بانک‌ها با دو هفته تأخیر نسبت به برگشت زدن آنها اقدام کنند که اولاً چک‌ها برگشت نخورند و ثانیاً رفع سو اثر از صاحبان چک انجام شود که سابقه منفی برای آنها ثبت نشود.

وی در پاسخ به سوالی در مورد تمدید محدودیت‌های دو هفته‌ای در استان گفت: محدودیت‌ها تا زمانی که وضعیت استان بهبود یابد ادامه خواهد داشت و از محدودیت دو هفته‌ای که اعلام شده انتظار این است که رنگ‌بندی تعدادی از شهرهای قرمز ما به نارنجی تغییر یابد تا بعد از آن، تغییر محدودیت‌ها را شاهد باشیم نه حذف محدودیت‌ها، یعنی اگر برخی شهرهای ما به رنگ نارنجی تغییر یافت، محدودیت‌های پیش‌بینی و مصوب شده مربوط به شهرهای نارنجی در آنها اعمال خواهد شد و اگر تعدادی از شهرهای نارنجی ما به رنگ زرد تغییر یافت، محدودیت‌های مربوط به شهرهای زرد در آنها اعمال خواهد شد.

کد خبر 487369

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان حجت الله غلامی دوربین نظارت تصویری محدودیت های کرونایی منع تردد شبانه کنترل ترافیک مرجع قضائی پلمب واحدهای صنفی اخطار به واحد صنفی اتاق اصناف تغییر رنگ بندی شهرها امهال مطالبات واحدهای تولیدی شهرداری ها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سخنگوی ستاد استانی کرونا در اصفهان کنترل ترافیک محدودیت ها استان فعال دوربین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۳۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،رسول عطائی در جلسه شورای تامین مسکن آذربایجان غربی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: نمایندگان استانداری، راه وشهرسازی، بانک مسکن، بانک ملی به عنوان رییس شورا هماهنگی بانک‌های دولتی در استان، اداره اقتصاد و دارایی و بنیاد مسکن در این هیات ویژه حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: بررسی عملکرد بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن از مهمترین اهداف تشکیل هیات ویژه نظارت است.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: در بخش مسکن حمایتی بانک‌های عامل کمتر از ۳۰ درصد عملکرد در پرداخت دارند و این رقم باید ظرف ۲ ماه آنده به بالای ۵۰ درصد برسد.

عطائی افزود: بانک‌های عامل مکلف شدند نسبت به عقد قرارداد مشارکت مدنی برای طرح‌های دارای پروانه ساخت اقدام کنند.

وی اضافه کرد: عملکرد بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات بانکی در طرح خود مالکی شهری ۲۹ درصد و در بخش روستایی نیز ۵۰ درصد است.

وی اظهار داشت: بانک‌های عامل باید ظرف ۲ ماه آینده نسبت به تعیین و تکلیف کل پرونده‌های ارجاع داده شده اقدام کنند و درصد مشارکت را به بالای ۶۰ درصد برسانند.

دیگر خبرها

  • موتورسیکلت های دوربین دار راهور وارد معابر می شود!
  • برخورد پلیس با تخلفات ساکن در معابر تهران/ موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور وارد معابر می‌شود
  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟