Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رسول خدابخش صبح امروز شنبه در جلسه تأمین گوشت مرغ شهرستان‌های منطقه ارسباران با اشاره به این‌که شهرستان اهر به عنوان معین، گوشت مرغ کلیبر، هوراند، خداآفرین، هریس و ورزقان را تأمین می‌کند افزود: شهرستان اهر دارای ۲ کشتارگاه طیور است و از زمان پیدایش آشفتگی بازار مرغ؛ هیچیک از شهرستان‌ها به یاری شهرستان اهر نیامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرستان اهر گفت: تمامی آمار و اطلاعات از ارسال گوشت مرغ به شهرستان‌های ارسباران در اختیار داریم، شاید مرغ ارسالی از بُرش شهرستانی کمتر باشد اما سهم شهرستان اهر نیز بیشتر از شهرستان‌ها نیست.

وی، ممنوعیت خروج مرغ زنده و ایجاد پل ارتباطی با مشگین‌شهر جهت تأمین مرغ را عامل اصلی کنترل بازار مرغ در شهرستان اهر عنوان کرد و یادآور شد: تاکنون نتوانسته‌ایم گوشت مرغ از داخل استان تأمین کنیم.

بهترین مدیریت بازار مرغ را در سطح استان داشتیم

خدابخش بابیان اینکه بیشترین آمار شهرستان‌های معین در آذربایجان‌شرقی مربوط به شهرستان اهر است، اضافه کرد: بهترین مدیریت بازار مرغ را در سطح استان داشتیم.

فرماندار شهرستان اهر ادامه داد: متأسفانه در شرایط آشفته بازار مرغ؛ شاهد بودیم مرغ آماده کشتار از منطقه ارسباران و به تبریز هدایت شد، در حالی که گوشت مرغ آن شهرستان از اهر تأمین می‌شود و این گله آماده کشتار می‌توانست گره‌گشای مشکلات بازار مرغ باشد.

وی تصریح کرد: ۲۲ واحد مرغداری در اهر، ۱۱ واحد در هریس، ۳ واحد در کلیبر، یک واحد در هوراند داریم ولی در ورزقان و خداآفرین مرغداری وجود ندارد، که تأکید داریم تا همکاری شهرستان‌ها در تأمین گوشت مرغ مردم ارسباران مستمر باشد.

لزوم مدیریت چرخه جوجه‌ریزی تا کشتار مرغ در منطقه ارسباران

خدابخش بر لزوم مدیریت چرخه جوجه‌ریزی تا کشتار مرغ در منطقه ارسباران تأکید کرد و گفت: با حذف دلالان که نقش اساسی در تلاطم بازار مرغ داشتند، از طرفی با نظارت بر جوجه‌ریزی تا کشتار می‌توانیم به تداوم ثبات بازار مرغ برسیم.

فرماندار شهرستان اهر از توقیف ۳ دستگاه خودروی سواری حامل محموله گوشت مرغ در مبادی خروجی شهرستان اهر خبر داد، گفت: هنگام خروج غیرقانونی محموله گوشت مرغ که در خودروهای شخصی جاسازی و در حال انتقال به خارج از منطقه بود، با هوشیاری نهادهای اطلاعاتی خودروهای متخلفان توقیف و ۷۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ کشف و ضبط شد.

وی با انتقاد از بی‌توجهی مرغداران به تکمیل زنجیره تولید نهاده‌های دامی در شهرستان اهر ابراز داشت: تولید نهاده‌های دامی در شهرستان اهر و تکمیل زنجیره؛ حلقه‌ی مفقوده‌ای است که باید مورد توجه قرار گیرد.

خدابخش با ذکر اینکه روزانه در شهرستان اهر بیش از ۸ تُن گوشت مرغ مصرف می‌شود، افزود: مرغداری‌های ارسباران در وهله‌ی اول تأمین گوشت مرغ منطقه را بر عهده داشته و در صورت عدم نیاز، گوشت مرغ مازاد ارسباران آن هم طبق دستور استاندار آذربایجان‌شرقی به مرکز استان هدایت می‌شود.

فرماندار شهرستان اهر خاطرنشان کرد: در حال حاضر به طور میانگین روزانه ۱۲ تُن گوشت مرغ به شهرستان‌های هریس، ورزقان، کلیبر، هوراند و خداآفرین ارسال می‌شود.

این جلسه با حضور مدیران و نمایندگان ادارات جهاد کشاورزی، صمت و دامپزشکی شهرستان‌های اهر، کلیبر، ورزقان، هوراند، خداآفرین و هوراند در شهرستان اهر برگزار شد.

کد خبر 5190840

منبع: مهر

کلیدواژه: فرمانداری اهر مرغ شهرستان اهر گوشت مرغ ویروس کرونا ماه مبارك رمضان آمار کرونا شیوع کرونا کرمانشاه ماه رمضان ۱۴۰۰ بوشهر انتخابات 1400 انتخابات شورای شهر و روستا اردبیل اراک محدودیت های کرونایی ستاد ملی مقابله با کرونا شهرستان کرج فرماندار شهرستان اهر منطقه ارسباران شهرستان اهر بازار مرغ گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۳۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، از روند کاهشی قیمت پیاز در بازار خبر داد و گفت: قیمت کنونی هرکیلو پیاز دزفول ۱۲ تا ۱۴ هزارتومان و پیاز جیرفت ۱۸ تا ۲۲ هزارتومان است که حداکثر با ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید در خرده فروشی ها عرضه شود.

او با بیان اینکه روزانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن پیاز در میدان مرکزی توزیع می شود، افزود: بنابر آمار روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن پیاز مورد نیاز تهران است.

یاوری ادامه داد: با افزایش عرضه پیاز پیش بینی می شود که روند کاهشی قیمت پیاز استمرار یابد و بازار به تعادل برسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان درباره آخرین وضعیت میوه های نوبرانه در بازار افزود: قیمت کنونی هرکیلو گوجه سبز ۱۰۰ تا ۴۵۰ هزارتومان، توت فرنگی ۸۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، طالبی ۸ تا ۱۴ هزارتومان، ملون ۱۰ تا ۱۲ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۲ هزارتومان و هندوانه ۵ تا ۱۴ هزارتومان است.

او گفت: با توجه به گرمای هوا و به انبوه رسیدن میوه های نوبرانه تا ۲۰ اردیبهشت پیش بینی می شود که بازار به تعادل برسد‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • نبود مسافر خانه در شهر زیبای اهر در استان آذربایجان شرقی
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • قیمت مرغ در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • واردات گوشت گرم به ۶۰۰ تن می‌رسد
  • جذب ۳ هزار و ۱۰۱ حامی جدید برای حمایت از فرزندان ایتام و محسنین
  • افزایش تعداد حامیان ایتام و محسنین در چهارمحال و بختیاری
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه