Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@13:44:14 GMT

واکسیناسیون ۶۵ درصد سالمندان مراکز بهزیستی

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۳۴۸۳

واکسیناسیون ۶۵ درصد سالمندان مراکز بهزیستی

به گزارش خبرنگار ایرنا، مصطفی سراج روز شنبه در فایل صوتی افزود: واکسیناسیون آنفلوآنزا در همه مراکز بهزیستی تزریق شده و از اسفند ماه نیز واکسیناسیون کرونا را آغاز کردیم.

وی در تشریح مجموعه اقدامات بهزیستی در طول ۱۴ ماه گذشته در حوزه کنترل کرونا تصریح کرد: فوتی های مراکز بهزیستی نسبت به سال های گذشته تفاوت محسوسی ندارد و در برخی ماه ها شاید به علت مراقبت های بهداشتی چندلایه، حتی کاهش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سراج تاکید کرد: مجموعه اقدامات حمایتی در بیش از ۹۰۰ مرکز غیردولتی با کمک از توان های مردمی با ۲۰ هزار نفر کارکنان باعث شد بیماری کنترل شود و در مقایسه با بسیاری از کشورها وضعیت ایران در مراکز قابل قبول و قابل دفاع است.

 مدیرکل توانبخشی مراقبتی سازمان بهزیستی درباره مقابله با کرونا در مراکز مراقبتی توانبخشی گفت: حدود ۵۱ هزار نفر اعم از سالمندان، افراد دارای معلولیت جسمی، حرکتی، هوشی، رشد و اختلال روان در مراکز شبانه روزی مقیم هستند. کرونا همه آحاد جامعه را درگیر کرده و بیشترین کسانی که آسیب می بینند افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند، بنابراین سالمندان و افراد دارای معلولیت بیشتر در معرض آسیب هستند، از این رو تلاش شد از ورود ویروس به مراکز بهزیستی جلوگیری کنیم.

سراج یادآور شد: در بهمن سال ۹۸، اولین بخشنامه های آمادگی کرونا به مراکز اعلام شد. در مراحل بعد تلاش شد برنامه عملیاتی تدوین شود که مبتنی بر سه محور نیروی انسانی، ساختار فیزیکی و تجهیزات بود و به استان ها ارسال شد. سامانه ثبت اطلاعات را نیز از سوی بهزیستی برای رصد وقایع در مراکز را داشتیم. یکی از مشکلاتی که بروز کرد این بود که هزینه های مراقبتی مراکز بهزیستی افرایش یافت. بهزیستی تلاش کرد در قالب کمک های بلاعوض چندمرحله ای به ازای هر فرد مقیم در مرکز یا خود پرسنل، حمایت داشته باشد.

اجرای برنامه‌های خانواده‌محور برای ۵۸ هزار نفر

 مدیرکل توانبخشی مراقبتی سازمان بهزیستی با بیان اینکه فعالیت های دفتر توانبخشی مراقبتی بهزیستی زیرمجموعه معاونت توانبخشی است، افزود: فعالیت های این دفتر بر مبنای بخش های موسسه ای، فراموسسه ای و مبتنی بر خانواده تعریف شده است. خدمات موسسه مانند خدمات مراکز شبانه روزی که افراد مقیم در آنها خدمات توانبخشی و مراقبتی دریافت می‌کنند. بالغ بر ۵۱ هزار نفر اعم از سالمندان، افراد دارای بیماری روان مزمن، معلولیت جسمی، حرکتی و هوشی و رشدی در مراکز خدمات دریافت می کنند و عمدتا دارای معلولیت های شدید و خیلی شدید هستند که امکان مراقبت و نگهداری آنها در خانواده‌ها وجود ندارد یا فاقد سرپرست موثر یا بی سرپرست هستند.

سراج با تقسیم بندی خدمات توانبخشی بهزیستی در قالب خدمات نظام مبتنی بر موسسات و فراموسسه ای افزود: گاهی پرستاران و مراقبان به منازل افراد دارای معلولیت مراجعه می کنند و خدمات را آنجا ارائه می‌دهند مانند تیم های سیاری که در قالب توانبخشی مراقبتی و خدمات توانبخشی در منزل و مراقبت در منزل فعالیت دارند که بالغ بر ۲۵ هزار نفر این خدمات را دریافت می کنند.

وی ادامه داد: همچنین خدماتی در قالب خدمات مستمر وجود دارد که کمک هزینه معیشت و مستمری هایی در قالب آن پرداخت می‌شود و بالغ بر ۸۰۰ هزار نفر تحت پوشش این برنامه هستند و در قالب حق پرستاری مبتنی بر ماده هفت قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، حدود ۵۸ هزار نفر تحت پوشش این برنامه هستند. این برنامه با رویکرد برنامه های خانواده های محور است که افراد به سمت مراکز شبانه روزی حمایت نشوند و در محیط خانه از آنها حمایت شود.

اجرای برنامه حق پرستاری برای بیش از ۳۱ هزار نفر

مدیرکل توانبخشی مراقبتی سازمان بهزیستی با تقسیم بندی فعالیت‌های این دفتر به چهار فعالیت شاخص شامل فعالیت‌های مقابله با کرونا، فعالیت‌های حق پرستاری و مددکاری، فعالیت‌های کمک هزینه معیشت و کوچک سازی و معرفی الگوهای مراقبتی های جدید، گفت: درباره کمک هزینه حق پرستاری و مددکاری در سال ۹۹ رشد قابل ملاحظه ای در این فعالیت داشتیم. کمک هزینه حق پرستاری در دو بخش کمک هزینه حق پرستاری برای فرد دارای معلولیت در خانواده و کمک هزینه حق پرستاری برای افراد دارای آسیب نخاعی است.

سراج خاطرنشان کرد: در سال ۹۸، ۱۲ هزار نفر تحت پوشش برنامه حق پرستاری بودند که در پایان سال ۹۹ به ۳۱ هزار و ۵۰۰ نفر افزایش پیدار کرده است. در سال ۹۸، سرانه ماهانه ۲۵۰ هزار تومان بود که در سال ۹۹ به ۶۱۰ هزار تومان رسیده و از نظر کمی رشد ۱۶۰ درصدی داشته است. هدفگذاری ما این است که افراد تحت پوشش این برنامه را به ۳۲ هزار نفر برسانیم و اطلاعات افراد حائز شرایط دریافت حق پرستاری را در ماه های نخست سال به ۳۲ هزار نفر خواهیم رساند.

وی یادآور شد: در بحث ضایعه نخاعی در سال ۹۸، ۲۶ هزار و ۲۰ نفر تحت پوشش بوده که اکنون به ۲۷ هزار و ۳۲۰ نفر رسیده است. سرانه پرداختی به آنها در سال ۹۸، ۵۵۴ هزار تومان بوده که اکنون به ۶۱۰ هزار تومان رسیده است. نکته قابل تامل این است که در بحث افراد دارای آسیب نخاعی پشت نوبت نداریم و اگر در طول سال افراد جدیدی بر اثر حوادث و تصادف جدیدا پرونده تشکیل دهند، هر سه ماه پرونده ها بازبینی می شوند و تحت پوشش قرار می گیرند.

سراج تاکید کرد: برنامه های خانواده محور بهزیستی از برنامه های شبانه روزی پیشی گرفته است. اکنون ۵۸ هزار نفر تحت پوشش برنامه های خانواده محور بهزیستی هستند که حق پرستاری و مددکاری است که این آمار در سال ۹۸، ۳۸ هزار نفر بوده است بنابراین راهبردی که در ۹۹ طراحی شده به برنامه های خانواده محور توجه داشته تا هزینه تمام شده به خانواده ها پرداخت شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا سالمندان واکسیناسیون مراکز بهزیستی سازمان بهزیستی کشور معلولان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سالمندان واکسیناسیون ویروس کرونا سالمندان واکسیناسیون مراکز بهزیستی سازمان بهزیستی کشور معلولان اخبار کنکور برنامه های خانواده محور کمک هزینه حق پرستاری افراد دارای معلولیت توانبخشی مراقبتی هزار نفر تحت پوشش سازمان بهزیستی مراکز بهزیستی هزار تومان شبانه روزی سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۳۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است

معاون فنی پلیس فتا فراجا گفت: فعال نکردن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک و دسترسی غیر مجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه اجتماعی و پیام‌رسان‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، حسن منصوری اظهار کرد: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده‌های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی، فعال نکردن رمز تأیید دو مرحله‌ای و استفاده از رمز آسان و قابل حدس است.

وی با بیان اینکه فعال نکردن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک و دسترسی غیر مجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه اجتماعی و پیام‌رسان‌ها است، افزود: افراد کلاهبردار با سوءاستفاده از آگاهی نداشتن و سهل‌انگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی به راحتی نسبت به هک حساب‌های کاربری آنان در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیرمجاز به حساب‌های کاربری افراد، تصریح کرد: مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و محرمانه افراد فریب خورده، زمینه اخاذی و باج‌گیری سایبری را آغاز می‌کنند.

منصوری گفت: در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده، ارائه خدمات یا مساعدت مالی فراهم می‌کنند.

وی ادامه داد: افراد با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس روی شبکه‌های اجتماعی، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی و داشبورد حساب ( Account) ،گزینه تأیید دو مرحله‌ای ( two- stepverification) را انتخاب و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم روی ایمیل شخصی اقدام کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ از خدمات مشاوره‌ای این پلیس بهره‌مند شوند.

کد خبر 751709

دیگر خبرها

  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • افراد دارای دو نسخه از یک ژن پرخطر زمینه ژنتیکی ابتلا به آلزایمر را دارند
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟