Web Analytics Made Easy - Statcounter

عطاءالله ابراهیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: از این سطح ۸۵۵ هکتار به شبکه آبیاری بارانی، ۹۱۶ هکتار به شبکه آبیاری موضعی و ۳۳ هکتار به شبکه آبیاری چندفشار مجهز شد.
وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان در سال‌جاری نیز تجهیز یک‌هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی به شبکه آبیاری نوین را در دستور کار قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ابراهیمی تصریح کرد: لایروبی ۶۰ قنات، احداث پنج هزار متر کانال و پوشش نهرهای سنتی، اجرای ۱۰ هزار متر انتقال آب با لوله، تجهیز و نوسازی ۵۰ هکتار از زمین‌های پایاب سدها، احداث ۱۰۰ هکتار شبکه آبیاری و زهکشی، مطالعه و اجرای طرح‌های کوچک زودبازده و تامین سه میلیون متر مکعب آب جزو برنامه‌های اولویت‌دار سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در سال‌جاری قرار دارد.
به گزارش ایرنا، هم‌اکنون ۶۷ هزار بهره‌بردار با تولید سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات در حوزه کشاورزی استان فعال است.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون‌بر ۹۷۹ هزار نفر است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی توسعه ایران رونق اقتصادی توسعه اقتصادی جهش تولید چهارمحال وبختیاری اشتغال زایی آبیاری کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی توسعه ایران رونق اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی توسعه ایران رونق اقتصادی توسعه اقتصادی جهش تولید چهارمحال وبختیاری اشتغال زایی آبیاری کارآمدی دولت اخبار کنکور شبکه آبیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۴۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ احمد محمدی زاده اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر بیان کرد: این شهر در ساحل خلیج فارس در منطقه دلوار قرار دارد و این مجموعه در مساحت ۸۵۰ هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی اضافه کرد: در مجموع در ۲ شهر مولد کشاورزی استان بوشهر ۲ هزار و ۵۰ هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه ۸۵۰ هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و هزار و ۲۰۰ هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهر‌های مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان دارد.

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • تجهیز ۲۰ میلیارد تومانی هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان