Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-05-04@16:39:47 GMT

ورزشکاران نامداری که بر اثر ابتلا به کرونا درگذشتند

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۵۲۲۱

ورزشکاران نامداری که بر اثر ابتلا به کرونا درگذشتند

لزوم رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی باتوجه به وضعیت قرمز کرونا بیشتر از گذشته باید در دستور کار ورزشکاران و پیشکسوتان قرار گیرد.

به گزارش جنوب نیوز، در طول یک سال و نیم گذشته ورزشکاران و پیشکسوتان زیادی به دلیل ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست داده‌اند. شرایط نسبت به تمام دوران کرونا وخیم تر شده و رعایت نکردن پروتکل‌های‌ بهداشتی می‌تواند بیش از پیش این اوضاع را وخیم تر کند و به قشرهای مختلف جامعه آسیب بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا زمان و مکان نمی‌شناسد و فرقی ندارد ورزشکار باشید یا خیر و یا این‌که در کدام رشته ورزشی فعالیت می‌کنید. به راحتی می‌تواند منتقل شود و جدی‌ترین آسیب‌ها را وارد کند. آخرین فرد ورزشی نامداری که بر اثر ابتلا به کرونا در گذشت نادر دست‌نشان مربی فوتبال مازندران بود که در سال‌های فعالیتش در فوتبال ایران افتخارات زیادی را به دست آورده بود.

تعداد فوتی‌ها روز به روز افزایش پیدا می‌کند و همچنین تعداد نامدارانی که به همین علت درگذشتند دو رقمی شده است. به بهانه درگذشت نادر دست نشان پیشکسوت فوتبال ایران در ادامه از ورزشکارانی نام خواهیم برد که به همین علت جان خود را از دست داده‌اند.

الهام شیخی، فوتسال

هفتم اسفند ۹۸ کانال خبری هیات فوتبال استان قم با انتشار تصویری از الهام شیخی، بازیکن فوتسال خبر درگذشت او را در اثر ابتلا به بیماری کرونا اعلام کرد. او سابقه بازی در مسابقات رده‌های سنی قهرمانی کشور را داشت.

ابراهیم ابراهیمی، تکواندو

سیزدهم اسفند ۹۸ ابراهیم ابراهیمی، فرهنگی بازنشسته و پیشکسوت تکواندوی ایران بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در سن ۶۳ سالگی درگذشت.

این پیشکسوت ۶۳ ساله به دلیل وضعیت نامساعد تنفسی و ریوی، یک هفته در بیمارستان امام خمینی(ره) بستری بود که با مثبت شدن تست کرونای وی، در نهایت به بیمارستان طالقانی آبادان منتقل شد و تحت مداوا قرار گرفت اما پیشروی ویروس کرونا باعث درگذشت وی شد.

احمد طاهری، فوتسال

پس از الهام شیخی، او دومین قربانی فوتسال ایران با ویروس کروناست.

طاهری سرپرست سابق تیم ملی فوتسال دانشجویان ایران بود و مربیگری تیم فوتسال استقلال را به عهده داشت. او به عنوان مربی یا سرپرست در تیم‌های پیمان، بانک تجارت و دانشگاه آزاد نیز فعالیت کرده بود.

شهرام گوهرچین، شطرنج

سوم فروردین ۹۹ شهرام گوهرچین مربی و داور بین المللی شطرنج ایران به علت ابتلاء به ویروس کرونا درگذشت.

علیرضا نیکبخت، مدافع سابق تیم فوتبال صنعت نفت آبادان

۲۳ خرداد ۹۹ علیرضا نیکبخت بازیکن سابق نفت آبادان براثر ابتلا به کرونا درگذشت. نیکبخت در سال ۸۳ و ۸۴ برای این تیم آبادانی به میدان می رفت و همواره حضور موثری در جمع نفتی‌ها داشت.

بیشتر بخوانید:

بیان علت فوت زنده‌یاد نادر دست‌نشان

محمود یاوری، مربی سابق تیم ملی ایران

۲۰ آبان ۹۹ محمود یاوری پس از دوران طولانی درگیری با این ویروس فوت کرد. مرحوم یاوری در حالی در سن ۸۱ سالگی دارفانی را وداع گفت که از پیشکسوتان عرصه مربیگری بود و در تیم‌ های مختلفی مثل برق شیراز، تراکتور تبریز، ابومسلم مشهد، استقلال اهواز، پاس ، راه آهن و.... مربیگری می کرد. او همچنین سابقه مربی‌گری در تیم‌ملی را در کارنامه خود داشت.

مهرداد میناوند، مدافع سابق تیم ملی و پرسپولیس

۸ بهمن ۹۹ مهرداد میناوند که به دلیل وخامت حالش به بیمارستان منتقل شده بود، در سن ۴۵ سالگی بر اثر کرونا درگذشت. او سال‌های ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۲، ۷۵ بار پیراهن تیم ملی فوتبال ایران را بر تن کرد. میناوند سال ۱۳۷۴ از پاس به پرسپولیس آمد و در ۳ سال حضورش ۸۹ بار با پیراهن این تیم بازی کرد و ۱۳گل به ثمر رساند.

علی انصاریان، مدافع سابق پرسپولیس و استقلال

۱۵ بهمن ۹۹ علی انصاریان که از ابتدای بهمن همین ماه در پی ابتلا به کرونا در بیمارستان فرهیختگان تهران بستری بود، مغلوب این بیماری شد و جان به جان آفرین تسلیم کرد. او سال ۱۳۷۷ پیراهن پرسپولیس را بر تن کرد و در ۸۸ بازی ۶ بار توانست برای سرخ‌های پایتخت گلزنی کند.

انصاریان یک سال به سایپا رفت در ادامه دوباره به پرسپولیس برگشت و در دو سال ۴۸ بار برای این تیم به میدان رفت. این مدافع میانی سال ۱۳۸۶ راهی استقلال شد در ۲۳ بازی هم پیراهن این تیم را پوشید. استیل‌آذین، استقلال اهواز، گسترش فولاد تبریز و شاهین بوشهر از دیگر تیم‌هایی بودند که انصاریان برای آنها بازی کرد و در نهایت در سال ۱۳۹۰ رسما از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

نادردست نشان، پیشکسوت فوتبال ایران و مازندران

۲۷ فروردین ۱۴۰۰، نادر دست‌نشان پس از تحمل یک دوره بیماری کرونا دیروز در سن ۶۲ سالگی درگذشت. دست‌نشان در تمام دوران بازیگری خود در تیم نساجی حضور داشت و زننده بیشترین گل‌های متوالی در لیگ برتر فوتبال ایران است. 
این مربی قائم‌شهری سابقه هدایت ۲۰ باشگاه در لیگ‌های مختلف فوتبال ایران را داشت و با پگاه گیلان نایب قهرمانی لیگ برتر را به دست آورده بود. دست نشان همچنین با مس کرمان، استیل آذین، نفت تهران و نفت آبادان به لیگ برتر صعود کرده بود.

 تعداد ورزشکارانی که بر اثر ابتلا به کرونا در گذشته‌اند به بیش از ۲۰ نفر رسیده‌ است و این خبر تلخ سال‌های سال در ذهن باقی خواهد ماند. یک لحظه غفلت و رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی باعث می‌شود جان یک انسان گرفته شود و اتفاقی ناگوار را رقم خواهد زد.

منبع: ایسنا

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: اثر ابتلا به کرونا بر اثر ابتلا فوتبال ایران کرونا درگذشت ویروس کرونا سابق تیم دست نشان تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۵۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند

به گزارش خبرآنلاین، مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: موارد ابتلا به بیماری سالک در این استان سالانه بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

«رضا فدایی» مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان در گفت‌وگو با ایلنا درباره وضعیت ابتلا به بیماری سالک در این استان توضیح داد: پیش از تلاش‌هایی که برای کنترل این بیماری انجام شود، ما سالانه تنها در استان اصفهان بین ۳ تا ۵ هزار مورد بیمار سالک داشتیم، در حال حاضر پس از ۱۶ سال کار مستمر، موارد ابتلا بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش یافته است؛ این موفقیت حاصل یک تلاش بسیار وسیع و فشرده است.

وی اضافه کرد: البته خود بیماری هم نوسان‌هایی دارد، بعضی سال‌ها کم می‌شود و برخی سال‌ها بالا می‌رود ولی روی هم رفته در حال حاضر محدود شده است. در استان اصفهان شهرستان‌های اردستان، برخوار، نطنز و شاهین شهر و همین طور شهرستان‌های شرقی استان کانون‌های اصلی سالک هستند. بعضی سال‌ها هم کانون‌های جدیدی ایجاد می‌شود که در گذشته نبوده است.

فدایی عنوان کرد: برای این بیماری یک داروی اصلی موسوم به آمپول گلوکانتیم وجود دارد که این دارو را وزارت بهداشت به اندازه نیاز کل استان‌های سالک‌خیز تهیه و به رایگان توزیع می‌کند و ما هم به رایگان به بیماران تزریق می‌کنیم. همچنین دو یا سه نوع پماد وجود دارد که در کنار این آمپول، داروی کمکی محسوب می‌شوند و سیر بهبودی بیماری را تسریع می‌کند. از این رو این داروها را ما به مقدار مورد نیاز داریم و معمولا کمبود نداریم.

وی ادامه داد: از نظر درمانی بسیاری از بیماران پس از گذشت ماه‌ها از ضایعه پوستی مراجعه می‌کنند که در آن موقع زخم بزرگ شده و درمان آن هم سخت‌تر می‌شود. ما همیشه در آموزش‌هایی که بین مردم مناطق سالک‌خیز داریم بیان می‌کنیم که اگر زخمی بر روی سطح بدنتان پیدا شد، فورا برای درمان مراجعه کنند، چون درمان در مراحل اولیه بسیار کارآمدتر و ساده‌تر هست.

رضایت نسبی از داروهای سالک تولید داخل

فدایی با اشاره به داروی سالک تولیدی شرکت‌های دانش بنیان داخلی گفت: آن دسته از داروهایی که سازمان غذا و دارو یا وزارت بهداشت تایید می‌کنند، مجاز به استفاده از آن‌ها هستیم. به طور مثال داروی سیناآمفولیش پمادی است که یک شرکت دانش بنیان تولید کرده است و پس از تایید وزارت بهداشت ما هم مجاز به استفاده از آن شدیم. به طور کلی یک رضایت نسبی در کنار داروهای اصلی از این داروهای محصول شرکت‌های دانش بنیان حاصل شده است، لذا از این نظر قدم‌های مثبتی برداشته اند.

وی درباره درمان جای زخم (اسکار) سالک گفت: متخصصان پوست و جراحان پلاستیک، روش‌هایی برای ترمیم نسبی جای زخم‌ها دارند که درمان از طریق سلول‌های بنیادی یکی از آن‌ها است. اما این روش‌ها نسبی و بسیار پر هزینه هستند. به همین دلیل ما تمام تلاشمان در زمینه مقابله با خود بیماری و مراجعه به موقع بیماران است.

فدایی همچنین به تغییرات روند ابتلا به بیماری سالک اشاره کرد و افزود: طبق اطلاعات منتشر شده از وزارت بهداشت روی هم رفته در کشور ما روند ابتلا به این بیماری رو به کاهش است. ظاهرا از بالای ۲۰ هزار مورد ابتلا در سال در حال حاضر به کمتر از ۱۰ هزار مورد رسیده ایم. در استان اصفهان نیز موارد ابتلا بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: حتی در سالی که آمار ابتلا کاهش پیدا می‌کند، نباید از این بیماری غافل شد، چرا که این بیماری خودش هم افت وخیز دارد، جدا از کاری که سیستم برای مهار آن انجام می‌دهد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902092

دیگر خبرها

  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد